EEVA naistekas

Reede, 26. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

AVON Cosmic lauvärv

Postitas blogisse: Lilyac
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Hey!:)

Käes on jälle see aeg, kus ma toon teieni taas ühe uue AVON'i toote.Täna on selleks Cosmic lauvärv.

Avon Cosmic lauvärv

Tegemist on üpris uue AVON'i tootega(kui ma õigesti mäletan siis tuli see alles hiljuti, paar kuud tagasi välja).Toode ise näeb välja megaarmas, nagu pisikene roosa planeet.Minu tooniks on pink eclipse.Lauvärv ise on särav ja kergesti sulanduv, mis mulle selle toote juures meeldibki ja mis kõige tähtsam, tal ei ole juures tugevat ebameeldivat lõhna, mis kahjuks esineb paljude muude lauvärvidel(ei pea silmas Avoni tooteid!)Nüüd liigume välimuse juurde:)Lauvärv asetseb väikses ümaras potsikus, mille kaan on läbipaistev ja peal on kirjas AVON ning ümberringi on armsad tähekesed.Lauvärv koosneb ise kolmest erinevast toonist (roosa,beešikas,ja helepruunikas)

Minu arvamus

Kolm põhjust miks ma seda toodet jumaldan :)

Megaarmas välimus-See pole igav ja ühepalgeline, vaid näeb välja nagu pisikene planeet ja see muudab iga kosmeetikakoti sisemuse rõõmsamaks. Super sulanduvus-See jätab värvi nii ühtlase ja kusjuures see sulandub super hästi kokku ka teiste lauvärvidega(näiteks ühega minu lemmikutest, Flormar). Ei kogune vagudesse-Minu jaoks oli ka see suur näitaja, sest ma kasutasin seda esimest korda ja ilma meigi aluskreemita.Kui ma meiki uuesti paari tunni pärast vaatasin ei olnud see kogunenud vagudesse ja see on suur pluss.

Miinuseid selle toote juures ma hetkel märganud ei ole mis tõttu saab see toode endale hindeks 5/5.Kui midagi jääb silma siis kindlasti annan ma siia teada.Aga praeguse põhjal julgen ma seda toodet teile soovitada.

image

Lauvärv:AVON Cosmic(pink eclipse)

Lainer:AVON COLORTREND(zebra black)

Kulmupliiats:AVON glimmerstick(dark brown)

Ripsmetušš:Manhattan

Olen 18 aastat vana ja pärit Lääne-Virust. Armastan maiustusi, loodust, poodlemist ja niisama lebotamist. Ma ei hinda inimesi välimuse järgi. Võtan oma elu lihtsalt, kuid panen paika enda sihid :)

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid V.A AVON Cosmic lauvärv