EEVA naistekas

Reede, 29. March 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Auhinnaloos minu sünnipäeva puhul!

Postitas blogisse: In Search of Beauty
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Osaleda saab minu blogis või siis hoopis minu blogi FB lehel (https://www.facebook.com/potsikudjatuubid). Iga osavõtja saab osaleda ühe häälega, ehk siis vali kas osaled siin blogis või FB-s, kindlasti vali üks variantidest ja iga osaleja kohta on iseenesestki mõistetavalt üks kommentaar lubatud.

Blogis osalemiseks kirjuta mulle oma e-posti aadress ja ees- ning perekonnanimi kommentaaridesse. Teada soovin seda, kas oled minu blogi lugeja või sattusid juhuslikult siia lehele? Juhul kui juhuslikult sattusid, siis palun kirjuta millega seoses see juhus avaldus. Ehk siis osalemiseks loosimises blogis peadki täitma vaid need kriteeriumid.

Auhinnaloos kestab alates tänasest 21.08 kuni 31.08. Võitja kuulutan välja hiljemalt nädal pärast viimast osalemispäeva. Auhinna toimetan kohale Eesti või Soome piires Smartposti automaadi abil Soomest. Postipanemiseks jätan endale aega kolm nädalat peale võitja väljakuulutamist. Ühtlasi on kindlasti oluline, et kui Sina osutud võitjaks, siis annad mulle (seda juba siis meili teel suheldes) kindlasti õige telefoninumbri, sest sinna tuleb sul pakiteade saabunud saadetisest, millele pead ettenähtud aja jooksul järele minema või pakk haihtub postitöötajate tagaruumidesse, sest enda aadressi ma avaldada ei soovi, seega saatmisega teisele ringile ei ole võimalik minna :).

Auhinnast nii palju hetkel, et käisin suvel soodukate ajal jahil ja leidsin igast lahedaid asju, osad ostsin endale, aga teised teile. Avaldan koti sisu oma blogi FB lehel (aadress üleval pool) vaikselt järgemööda, aga alustuseks ongi esimene pilt meigikotist. Imekena lipsukesega meigikott, kergelt hõbedase läikega.

Ilusat osalemist soovides Eleriin

Armastan jumestamist ja kosmeetikat, aga näen ilu ka mujal kui ainult kaunilt meigitud näos!

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Eleriin Rätsep Auhinnaloos minu sünnipäeva puhul!