EEVA naistekas

Pühapäev, 05. May 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Tere, Külaline
Missugused on ikkagi kaalust mahavõtmise saladused.
  • Lehekülg:
  • 1

TEEMA: Toitumis - ja treeningkava

Toitumis - ja treeningkava 14/12/2009 18:30 #1


Tere!
Muretsesin endale kunagi fitnessi kodulehelt toitumis-ja treeningkava, mille koostas mulle Ott Kiivikas isiklikult. See on mõeldud naisele, kes on suhteliselt väheliikuva eluviisiga, 165 - 170 cm ning maadlevad ülekaalu ja kaalu pideva kõikumisega. Järgisin tema soovitusi ülima usinusega kuni kaotasin kaalu 65 - 54 le!! olen superõnnelik siiani. See kava läks maksma mulle 1000.- krooni aga ajad on edasi läinud ja masu rõhub kõiki ning kuna minul seda kava enam vaja ei lähe (nii peas kui Mõmmi Aabits ), siis mõtlesin,et aitan mõnda samade probleemide käes vaevlevat naist. Päris tasuta aga ära anda ei tahaks, ise sai ju ikka plekitud selle éest, aga ´rohkem ei küsiks kui 400 krooni. Kui keegi on huvitatud siis saab kirjutada mulle maili. Toitumiskavas on toodud ära ka alternatiivsed toidud juhuks, kui miski ei maitse ja kindlasti on see kasulik ka toitumise mitmekesisemaks muutmiseks.
Treeningkava on Kiivikasel välja töötatud siiski jõusaalis tegemiseks aga mina kohandasin need harjutused nii, et saab neid ka kodus teha, vaja vaid matti ja hantleid 2 x 2 kg. Mul on kenasti kõikide harjutuste kirjeldused ka paberil olemas arvutis ja selle annan kah kaasa kuna siis saab ka kodus kõiki lihasgruppe treenida.
Mina tahan kah saavutada 49 kg ja pingutan selle nimel. Juba olen tänu sellele kavale kaotanud 10 kg ja 5 on veel jäänud !
Tulemus ei tule küll üle öö nagu igasuguste kiirdieetidega, kuid se eest on see püsiv ning tervislik moodus ennast vormis hoida. Minu mail on <A href="mailto: See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud. "> See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud. </A>


Kuulutus ei aegu


Teema on lukustatud.

Toitumis - ja treeningkava 15/12/2009 20:51 #2

  • znelle
  • POLE LEHEL
  • Moderaator
  • Postitusi: 5143
Palun loe foorumi reeglid läbi. Kui sa tahad midagi osta/müüa siis on olemas meil selleks spetsiaalne alafoorum. Palun tee oma kuulutus sinna.
Teema on lukustatud.
  • Lehekülg:
  • 1
Lehekülje loomise kiirus: 0.22 sekundit
  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Foorum