EEVA naistekas

Reede, 03. May 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Tere, Külaline
Siin võib kõik südamelt ära rääkida. Räägi kõigest millest soovid.
  • Lehekülg:
  • 1
  • 2

TEEMA: Küsitlus foorumlastele!

Küsitlus foorumlastele! 01/01/2011 22:34 #1

  • 0rhidee
  • POLE LEHEL
  • Aktivist
  • Postitusi: 2168

Tere! Ei tea, kas mind siin üldse mäletatakse või mitte, kuid nüüd on mul vaja teie abi


Nimelt nüüd ma valmistan kosmeetikat. Üldiselt kasutan naturaalseid koostisaineid, kuid üritan panna rohkem kõrgtehnoloogilisi saavutusi, muidu toode ei mõju. Praegu ma katsetan kreemidega, mis oleksid võimalikult kerged, kindlasti ei ummistaks poore ja niisutaksid nahka sügavuti (mitte nii, nagu tavaliste poetoodetega on - paned kreemi ja on ok, pesed maha ja tagasi kuivus). Samuti väga palju katsetan juuksepalsamite ja šampoonidega. Plaanis on luua seerumeid peanaha jaoks - juuksekasvu kiirendamine ja rasususe reguleerimine, kuid et saaks enne föönitamist kasutada.


Foorumilt tahaksin küsida järgmist:


- kui oluline on teie jaoks toote pakend?


- millised üleüldse on teie nõudmised toodete suhtes?


- mis suurusega pakendid teid rohkem huvitavad? Nt. näokreemid kas 30 või 50 ml?


Ühesõnaga ma tahan luua midagi sellist, mis vastaks teie ootustele.


Eraldi probleem on juuksepalsamid ja maskid. Nad on küll hästi toitvad ja niisutavad, kuid ei anna seda libedust, mida annab enamus poetoodetest. Et siis toode on rohkem sarnane tavalise kreemiga . Küsimus: kas see oleks määrav, kui otsene mõju oleks siiski hea? Palun jagage arvamusi.

Küsitlus foorumlastele! 01/01/2011 23:39 #2

  • Isabell
  • POLE LEHEL
  • Aktivist
  • Postitusi: 2530
Muidugi mäletatakse!

1. Pakend on keskmiselt oluline. Kui mingil heal asjal on halva välimusega pakend, siis see ei kõiguta mind eriti. Kindlasti on pakendil oluline kirja suurus. Olen nii paljudelt kuulnud, kuidas nad ei saa lugeda mis pakendil on, sest seal on nii väike kiri. Olen seda just kuulnud nende käest kellel silmanägemine vähekese halvem on. Aga ega ju ei osta midagi millelt lugeda ei näe.

2. Et toode täidaks seda mis lubatud. Kui on siledaid ja pehmeid juuksed lubatud, siis tahaks ka seda tulemust saada. Ning pehme naha lubamisel samamoodi.

3. Kui pole enne proovinud mingit toodet, siis väiksemad. Kui on proovitud ja meeldis, siis suuremad, sest suuremad tulevad tavaliselt odavamad. Kuid samas on väiksemaid parem reisile kaasa võtta. Nii et mõlemad siis.

4. (<span id="wa_f_item_207305" name="a207305">kas see oleks määrav, kui otsene mõju oleks siiski hea?) - Üldiselt vist tahetakse ikkagi seda libedust. Kas mitte niisutatud ja hästi toidetud juuksed polegi mitte libedad?

</span>
When I look at myself in the mirror I see a unicorn. A badass unicorn.

Küsitlus foorumlastele! 02/01/2011 00:02 #3

  • 0rhidee
  • POLE LEHEL
  • Aktivist
  • Postitusi: 2168

Isabell, aitäh vastuse eest!


Selle palsami asja ma kohe seletan. Ta on väga tihke ja paks, toidab juukseid väga hästi ning kui peale mahapesemist on juuksed väga pehmed ja mõnusad ning näevad ok välja isegi siis, kui kuivavad ilma föönita. Kuid libedust pole, on ainult pehmus. Kui ma lisan libedust andvaid komponente, siis see sügav mõju väheneb ja juuksed nõuavad fööni, muidu soeng ei ole just kõige ilusam. No see on juba keemiaga seotud värk Ühesõnaga see toode võib tunduda veider.

Küsitlus foorumlastele! 02/01/2011 00:31 #4

  • Nupsuik
  • POLE LEHEL
  • Moderaator
  • Postitusi: 3925
<span id="wa_f_item_207305" name="a207305"> <span style="text-decoration: underline;">Kui oluline on teie jaoks toote pakend? </span>Mitte väga oluline, peaasi, et koostisained, kasutamine, mõju jms oleks kirjas. Muidugi ega ilusam värv vms halb poleks, aga minu puhul see kindlasti midagi ei muuda, kui sellised "ilustavad" asjad puudu on. Dr. Hauscka'l on ka väga tavalised pakendid, aga kasutan siiski .
Mugavamad on kindlasti kreemidest sellised potsikud, mis on pealt ära keeratavad või siis veel parem- selle nö. pumbaga, spreiga või kuidas iganes nimetada .
Ise kasutan praegu üht kitsepiimaga öö- ja näokreemi, ainult et kreemi peab välja pigistama ja see miskipärast ei meeldi mulle. Kuidagi ebamugav on.

</span><span style="text-decoration: underline;" id="wa_f_item_207305" name="a207305">Millised üleüldse on teie nõudmised toodete suhtes?</span><span style="text-decoration: underline;"> </span>Võimalikult looduslikud võiksid olla, siis ma kindlasti katsetaksin ka .
Ja siis oma lubadusi võiks ka muidugi täita, kuigi see suhteline, kuna näonahatüübid on inimestel väga erinevad.
Kindlasti võiks hästi niisutada, mitte nii, et pesed nägu ja siis krimpus ja vastikult kuiv.
Poore ei tohi ummistada ja lõhn võiks ka meeldiv olla .

<span style="text-decoration: underline;" id="wa_f_item_207305" name="a207305">Mis suurusega pakendid teid rohkem huvitavad?</span><span style="text-decoration: underline;"> </span>Alguses oleks hea katsetada väiksemaga ja kui sobib, siis alati saab suurema soetada . Testrikomplektid ongi seetõttu head, et pole suurt väljaminekut ja kui ei sobi, siis ei jää suur potsik nurka vedelema.

<span id="wa_f_item_207305" name="a207305"> <span style="text-decoration: underline;">Kas see oleks määrav, kui otsene mõju oleks siiski hea?</span></span> Selle all mõtled sa seda, et kui juuksed ära pesta, siis märjalt on nad natuke kahused, samas harjates läheb hari ikka ilusti läbi? Ühesõnaga, ei jää takuseks? Kui jah, siis ikka kasutaksin.
Mul palsamite ja maskide puhul saabki määravaks kammitavus. Praegu olen leidnud palsami, millega pestes ei peagi põhimõtteliselt juukseid kammima, ära kuivades on sirged ja pehmed. Samas toode ise on suhteliselt keemiat täis topitud.
Et kui sa suudaksid teha sellise toote, mille tulemus oleks sama minu üleval mainituga, samas sisaldaks keemiat vähesel määral, siis loomulikult kasutaksin .

Küsitlus foorumlastele! 02/01/2011 14:41 #5

  • -Mannu-
  • POLE LEHEL
  • Aktivist
  • Postitusi: 2795
<p style="font-family: 'Trebuchet MS', Verdana, Tahoma, Arial; font-size: 12px; color: rgb(0, 0, 0); ">- kui oluline on teie jaoks toote pakend?
<p style="font-family: 'Trebuchet MS', Verdana, Tahoma, Arial; font-size: 12px; color: rgb(0, 0, 0); ">Pakendi ilu pole väga oluline. Rohkem oluline on materjal. Mulle näiteks meeldib, kui kreem on klaaspurgis, samuti on huvitavad metallist pudelid. Pealegi on klaas ja metall ja ümbertöödeldavad, plastmass on kindlasti keskkonnakahjulikum.
<p style="font-family: 'Trebuchet MS', Verdana, Tahoma, Arial; font-size: 12px; color: rgb(0, 0, 0); ">- millised üleüldse on teie nõudmised toodete suhtes?
<p style="font-family: 'Trebuchet MS', Verdana, Tahoma, Arial; font-size: 12px; color: rgb(0, 0, 0); ">Toode peab täitma oma lubadusi. Samuti eelistan tooteid, mis sisaldavad vähem silikoone ja parabeene (olid vist sellised nimetused). Võiks olla selline toode, mida peale vaadates julgeks ka beebi peal kasutada, nt Fruttini superhüper lõhnavaid asju ma osta ei julge, kuna kardan allergiahoogu.
<p style="font-family: 'Trebuchet MS', Verdana, Tahoma, Arial; font-size: 12px; color: rgb(0, 0, 0); ">- mis suurusega pakendid teid rohkem huvitavad? Nt. näokreemid kas 30 või 50 ml?
<p style="font-family: 'Trebuchet MS', Verdana, Tahoma, Arial; font-size: 12px; color: rgb(0, 0, 0); ">Kui on selline kreem, mida võib aasta ringi kasutada, siis 50 ml. Kui on rohkem hooajaline, näiteks tugev päikesekaitse või külma eest kaitsvad komponendid, siis 30 ml.

Küsitlus foorumlastele! 02/01/2011 14:43 #6

  • -Mannu-
  • POLE LEHEL
  • Aktivist
  • Postitusi: 2795
Oih, juuksetoodete küsimus ka. Minu vastus on jah, kasutaksin küll. Praegu on mul selline palsam, mis pesu aeg on peas libe, aga pärast välja loputamist on kasutegur null, sest kammides on tunne, nagu poleks palsamit kasutanudki.

Küsitlus foorumlastele! 02/01/2011 15:38 #7

  • Isabell
  • POLE LEHEL
  • Aktivist
  • Postitusi: 2530
Kui ta tõsti selline on, nagu sa kirjeldasid, siis mina kasutaks sellist palsamit kindlasti.
When I look at myself in the mirror I see a unicorn. A badass unicorn.

Küsitlus foorumlastele! 02/01/2011 15:57 #8

  • Delice
  • POLE LEHEL
  • Kreisi kasutaja
  • Postitusi: 1549
Hmm. Minu jaoks on küll toote pakend väga oluline. Loomulikult ei jäta ma ebaatraktiivse pakendiga toodet ostmata, kui ma tean, et ta mõjub, aga siiski. Üldiselt arvan ka, et pakend siiski on oluline, sest miks muidu mõeldakse välja igasugu imevidinaid (nt. kas või see Garnier'i mingisugune harjakestega näopesukreem). Ilmselt kreem oli juba varasemaltki müügil, aga kuna pakend on uudne ja ligitõmbav, saavutab see ka turul suuremat edu.
Toodete juures pean põhiliselt oluliseks seda, et lõhn oleks hea neutraalne. Ei meeldi see, kui kreemi lõhn ületab parfüümi. Samuti noh ootan muidugi, et toode ei tekitaks allergiat, aga see on täiesti individuaalne ja sina seda ilmselt väga mõjutada ei saa. Rohkem huvitavad 50ml pakendid, sest kreemi kulub piisavalt ja kogu aeg on tüütu uusi osta.

Küsitlus foorumlastele! 02/01/2011 16:15 #9

  • little
  • POLE LEHEL
  • Vaatleja
  • Postitusi: 42
<span id="wa_f_item_207305" name="a207305">
<span style="font-style: italic; font-weight: bold;">- kui oluline on teie jaoks toote pakend?</span> Oleneb. Kui on hea toode, siis ei mõjuta üldse. Aga samas pakend peab mõjuma nii, et inimene tahaks seda toodet osta. Minu arust võib ka lihtsalt minimaalselt kujundatud pakend olla, nt nagu Ingli pai kreemidel. Üks asi, mis võiks hästi välja toodud olla, on see millest kreem koosneb.



<span style="font-style: italic; font-weight: bold;">- millised üleüldse on teie nõudmised toodete suhtes?</span> Et ta täidaks oma ülesannet, niisutaks piisavalt, aga samas poleks näol liiga paks/raske ja ei ummistaks poore.



<span style="font-style: italic; font-weight: bold;">- mis suurusega pakendid teid rohkem huvitavad? Nt. näokreemid kas 30 või 50 ml?</span> Hmm, ei teagi... Nõustun sellega mis Mannu ütles. Kui oleks 30ml, siis peaks tihemini uut ostmas käima ja igalpool ei pruugi nt mingit kreemi müügil olla.

Juuksepalsami kohta seda, et mulle ei meeldigi see suur libedus, mis poe palsamitest tuleb. Kui see mis sa teed mõjub, siis mind see küll ei häiriks ja kasutaksin küll.

</span>

Küsitlus foorumlastele! 02/01/2011 17:35 #10

  • Isabell
  • POLE LEHEL
  • Aktivist
  • Postitusi: 2530
Nagu Delice ütles, siis lõhna poolest võiks tõesti asi suht neutraalne olla. Tihti peale ei taha mingit kreemi pannagi, sest nii hullult lõhnab:|
When I look at myself in the mirror I see a unicorn. A badass unicorn.

Küsitlus foorumlastele! 06/01/2011 13:58 #11

  • giffy
  • POLE LEHEL
  • Kreisi kasutaja
  • Postitusi: 1019
1. Toote pakend on üsnagi oluline. Eelistan minimaalset dekoratsiooni, sest ka toode tundub siis puhtam ning on tunne, et rõhku on pandud just sisule. Siiruviirulised pakendid ei kutsu ostma.

2. Minu nõudmiseks on samuti see, mida on lubatud. Üks päev läksin šampooni ostma ning sama firma sarjast oli viis valikut ning lähemalt uudistades olid neil kõikidel peaaegu samad lubadused. Nii ma siis ei osanudki valida ning võtsin ühe ära. Kindlasti peaks olema hästi täpselt määratletud, kellele see toode täpsemalt sobib! Lõhn võiks olla üsnagi neutraalne, kuid võib-olla selline mõnus õrn lõhn oleks samuti hea.

3. Kuna mina olen näohoolduses kindlaks jäänud mõnele kindlale tootele, siis eelistan 50ml potsikut/pudelit. Kes ikka viitsiks/raatsiks kogu aeg omale uut kreemi ostmas käia. Samas, kui tahaksin uut toodet proovida ja tal nagunii kõrge hind on, siis võtaksin ehk väiksema pakendi.

4. Juuksemaskidelt eeldan just sisemist mõju. Libedus pole oluline, võib-olla arvan nii, sest minu enda juuksed on piisavalt "mittetakused".

Küsitlus foorumlastele! 06/01/2011 19:24 #12


- kui oluline on teie jaoks toote pakend?


Mitte väga oluline. Kujundusest tähtsam on funktsionaalsus, näiteks potsikust šampooni võtta on üpris tülikas, õli keeratava korgiga pudelis on ka raske kasutada jne. Ehk siis nt juuksehooldustooteid eelistaksin traditsioonilisemates pudelites ja kreeme tuubis (mitte keeratava korgiga vaid pigem "klõpsuga", et pärast kreemiste kätega ei peaks kõike ära määrima), näokreem võiks olla tavalises purgis, klaasist näiteks. Kui juba kujundusest rääkida, siis eelistaksin samuti, nagu juba eelnevalt mainitud, midagi tagasihoidlikumat ja mitte väga ülepakutult värvilist, jätab soliidsema mulje. Ja informatsiooni võiks olla rohkem kui vaid koostisainete loetelu, sest mis need keerulised nimed mulle ikka ütlevad, pigem tahaks teada ikka seda, kuidas toode mõjub.


- millised üleüldse on teie nõudmised toodete suhtes?


Kindlasti see, et teeks, mida lubatud. Teiseks nõudmiseks juuksehooldustoodete puhul on see, et ei sisaldaks eriti keemiat. (Ma suhteliselt võhik selles osas, mis on n-ö "hea" ja mis "halb", seega üritan võimaluse korral vältida tavalisi poetooteid ja kasutada salongi shampoone/palsameid või siis loodustooteid)
Siis veel see, et enamik juuksehooldustooteid, mida poes vaatan on mõeldud juustele, mis on värvitud või keemiliselt töödeldud. Tavalistele värvimata juustele on aga sarjast mõeldud vaid 1-2 toodet, millel reeglin ilutseb silt "normaalsetele juustele". Kui veab, leiab vahel ka nt pikkadele või rasustele juustele tooteid, kuid ülekaalus on siiski tooted, mis mõeldud värvijatele. Seda võiks muuta.


- mis suurusega pakendid teid rohkem huvitavad? Nt. näokreemid kas 30 või 50 ml?


Mina ütleksin, et pigem väiksem pakend, kuna seesugused puhtad tooted on tihtilugu ka päris krõbeda hinnaga ei raatsi ma enamasti midagi väga suurt osta, kuigi isu proovida oleks. Muidugi kui toode hästi sobib oleksin nõus ostma ka suurema pakendi, kuid see siis juba hilisem probleem. Kui nüüd üldse kreemidest rääkida, siis mina neid eriti ei kasutagi, nahaga suhteliselt vedanud ja kuigi mõni mul alati kodus on, siis kasutan neid ka suhteliselt harva. Juuksehooldusvahendite puhul olen samal seisukohal, selles mõttes, et optimaalne olekski klassikaline 250 ml ja kindlasti ei tohiks olla sama sarja palsam väiksemas pudelis kui šampoon, nagu tavaliselt kipub olema.


-juuksepalsamid ja maskid


Mina oleksin sellise toote kindel ostja, kuna juuksed on mul loomulikult nii siledad ja libedad, et leiutan juba ei tea mis imenippe, et nad vähegi takusemad ja sasisemad välja näeksid (kuigi see ei õnnestu eriti ) Palsamit aga kasutamata jätta ei taha, kuna juuksed ikkagi natuke katkised ja kahjustatud.


Siin vahepeal oli juttu veel toote lõhnast. Mina arvan, et käige parem toode on praktiliselt lõhnatu, kuid igal juhul eelistan õrna meeldivat lõhna tugevale ebameelivale, mis tihtilugu loodustoodetega kaasas käib (nt Lushi kehatoonija, Ingli Pai juuksekasvu soodustav õli).


Igaljuhul edu ja jõudu toodete väljatöötamisel, ning loodan, et ka meid, eevakaid, informeeritakse kui juba poelettidelt uusi palsameid, kreeme leidma hakata võime

Küsitlus foorumlastele! 06/01/2011 19:25 #13

  • nätsumull
  • POLE LEHEL
  • Kreisi kasutaja
  • Postitusi: 1532
Eelmine on minu postitus

Küsitlus foorumlastele! 07/01/2011 16:41 #14

  • 0rhidee
  • POLE LEHEL
  • Aktivist
  • Postitusi: 2168

Olin haige ja ei käinud Internetis:|


Suur tänu vastuste eest, väga suur abi meile Lõhna suhtes on nii: praegu kasutame eeterlikke õlisid, kuid kaalume õrnade lõhnaainete kasutamist.


Miks ma küsisin pakendite kohta - nad kõik maksavad raha ning mida ilusam purk, seda kallim. Jällegi, kui kreem on purgis, siis tuleb kasutada kas räigemaid säilitusaineid, või vähem ekstakte ja muid kiiresti riknevaid koostisosi. Pumbaga pakend on hügieenilisem, kuid klaasist variant on loomulikult kallim

Küsitlus foorumlastele! 07/01/2011 17:53 #15

  • NiceLife
  • POLE LEHEL
  • Kasutaja
  • Postitusi: 247
Ma ei hakka siin enam kõigile küsimustele vastama, kuna nendel küsimustel on mul sama arvamus, mis teistelgi siin ja pole mõtet neid korrata. Ainukesed asjad, mis ma pean tähtsamaks ja, millest siin oli vähem juttu, tahaks siiski ära mainida. Et eelistan ka neid tooteid, mis ei sisalda parabeene ja neid on ka praegu hakatud rohkem tootma nii, et äri mõttes on kindlasti parem mitte lisada parabeene. Ja teine asi on see tuubide/purkide vms mõõt. Mina arvan, et tuleks teha igas suuruses. Suuremad kreemi-, šampooni jms topsid, purgid jms on head kodus kasutamiseks, et ei peaks koguaeg poe vahet käima. Samas aga tuleks teha ka väiksemaid tooteid proovimiseks/katsetamiseks, kas sobib. Ja samas ka reisi jaoks, sest esiteks on neid suuri tuube raske vedada ja teiseks, kui ntx lähed ainult mingiks paariks päevaks vms ja lähed lennukiga, siis saab ka käsipagasiga ainult hakkama, aga siis peavad need tuubid jms olema max 100 ml ja 1l läbipaistvas kotis, aga mõningaid tooteid on poest väga raske leida max 100 ml, ntx šampoone ja hambapastasid. Ja nohh, kuna neid asju palju ka, siis oleks hea, kui nad oleks 25 ml või 30 ml tuubides või veel väiksemates.

Küsitlus foorumlastele! 08/01/2011 20:34 #16

  • zumm
  • POLE LEHEL
  • Kreisi kasutaja
  • Postitusi: 1216
Kui ma tean et toode on hea, siis purk küll ei huvita. Aga algul uut tundmatut toodet ostes kui on valida mitmete vahel, siis valin ikka ilusa purgi.

Küsitlus foorumlastele! 09/01/2011 00:44 #17

  • nätsumull
  • POLE LEHEL
  • Kreisi kasutaja
  • Postitusi: 1532

Pumbaga pakend on minu arvates kreemi jaoks küll väga hea variant, ei määri kohu pudelit/purki kreemiste kätega ära, kuid samas ma ei ole nt näokreeme üldse sellises pakendis kohanud (?). Kas doosid liiga suured korraga ei tule sealt näo jaoks, sest nt mulle piisab terve näo jaoks nt vaid sõrmeotsatäiest kreemist enamasti, kui just meiki maha ei võta.

Küsitlus foorumlastele! 09/01/2011 11:46 #18

  • Isabell
  • POLE LEHEL
  • Aktivist
  • Postitusi: 2530
Nätsumull, oleneb kui hea pumbaga asi on. Mõne pumbaga ürita kui palju tahad, aga ikka tuleb palju. Aga enamasti on täitsa head pumbad, ning kui vähekese ainult vajutad, siis tuleb ka vähekese.
When I look at myself in the mirror I see a unicorn. A badass unicorn.

Küsitlus foorumlastele! 09/01/2011 12:27 #19

  • little
  • POLE LEHEL
  • Vaatleja
  • Postitusi: 42
Näokreem pumbaga on kuidagi harjumatu (pole varem kuskil näinud),aga ma usun, et kasutaksin ikkagi. Sellise asja võiks teha nagu Lush tegi, et koguda pärast neid pakendeid mille sees kreem oli.

Küsitlus foorumlastele! 09/01/2011 13:37 #20

  • Nupsuik
  • POLE LEHEL
  • Moderaator
  • Postitusi: 3925
kuid samas ma ei ole nt näokreeme üldse sellises pakendis kohanud (?).
Ega mul ka ette ei tule, aga Dr. Hauschkal igatahes on ja see on väga mugav .
  • Lehekülg:
  • 1
  • 2
Lehekülje loomise kiirus: 1.63 sekundit
  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Foorum