EEVA naistekas

Esmaspäev, 29. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Tere, Külaline
  • Lehekülg:
  • 1

TEEMA: Erootilise tantsu kool - kiirelt vormi ja seksikaks + võimalus leida tasuv töökoht!

Erootilise tantsu kool - kiirelt vormi ja seksikaks + võimalus leida tasuv töökoht! 15/04/2009 08:28 #1

Avasime Tallinnas erootilise tantsu kooli, kus võib õppida postitantsu (pole dance), sületantsu (lap dance) ja põhilist konsumatsioonitehnikat.
Nüüd saavad isegi ilma tantsuoskuseta ja ilma töökogemuseta algajad ära õppida elementaarse tehnika ja omandada know-how, mis võimaldab neil olla edukas striptiisiklubides ja teenida 30.000-140.000 EEK kuus. See on hea viis võidelda majanduskriisiga ja lahendada oma isiklikke finantsprobleeme. Aga samuti on see hea võimalus alustada karjääri, mis tagab stabiilse hea sissetuleku aastateks.

Me ei räägi ainult striptiisist, vaid erootikast kui ümbritseva maailma tundelise tajumise vormist. Postitantsu kunst ei pea assotsieeruma labasuse ja vulgaarsusega, mida vahel meile demonstreeritakse mõnedes klubides. Postitants võib olla ilus, esteetiline ja erootiline, mis aga peamine - see on kasulik tervisele. Need harjutused aitavad teil saavutada vormi: tugevdada lihaseid, suurendada keha painduvust, saada saledamaks ja vastupidavamaks. Te lihtsalt tantsite, samal ajal kui teie keha pingeliselt töötab, püüdes mitte maha jääda oma omaniku loomigulisest fantaasiast. Postitantsuga tegelemine kindlalt vormib teie stiili. Te ei tegele vaid fitnessiga, te tegelete sellega läbi erootlise tantsu. Te olete alati heas tujus, sale ja energiline. See on teie elustiil. Tänapäeval on prestiižne olla terve, elurõõmus, enesekindel ja stiilne. Saavutada seda kõike võib erinevate vahenditega. Aga teile ju meeldib tantisida? Ühendage siis meeldiv kasulikuga! Postitants võib lahendada paljud teie probleemid. On vaja vaid veidi kannatlikkust ja püüdlikkust. Tulemused ei lase ennast kaua oodata.

Edukatele õpilastele (kenad neiud 18+) pakume võimalust nautida lõunamaa päikest ja Prantsuse Riviera lasuurrannikut - pakume tööd tantsijana-hostessina Nizzas ja Cannes'is, kus maikuus toimuvad mitmed tähtsad üritused - 13-24 Mai toimub Rahvusvaheline Cannes'i Filmifestival, 21-24 Mai F1 Monaco Grand Prix. Sel perioodil kogunevad sinna aristokraadid, kuulsad kinotähed ja superrikkad inimesed kogu maailmast. Prognoositakse väga head äri klubides! Pakume tasuta majutust heas rajoonis mõne minuti kaugusel mererannast. Fikseeritud päevapalk 70 € päevas (garantii), + 10% shampanja müügist. Päevas võib teenida 10.000 EEK (640 €) ja rohkemgi.

Ärge magage maha oma võimalust!!!

www.eurostrip.ee
See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.
5020065

Erootilise tantsu kool - kiirelt vormi ja seksikaks + võimalus leida tasuv töökoht! 17/04/2009 14:09 #2

  • kadri5
  • POLE LEHEL
  • Veteran
  • Postitusi: 3373
Kas sa arvad, et <A href="www.eeva.ee/client/forum/forum.asp?wa_id...post164733">ühest kuulutusest </A>ei piisa ?
  • Lehekülg:
  • 1
Lehekülje loomise kiirus: 0.31 sekundit
  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Foorum