Mul on ka juba pikemat aega mingi kinnisidee toidu suhtes. Näiteks, kui ma teen kooki vms, siis ma alati kasutan riisi- ja maisijahu, mitte nisujahu, sest ta on raskesti seeditav ja pole eriti kasulik. Samuti söön ma ainult Wabariigi leiba, sest seal pole pärmi sees. Kunagi lugesin, et pärmis on ju pärmseened ja need vajavad toiduks suhkrut, ehk siis tekib magusaisu. Samuti ei söö ma peaaegu kunagi nisujahust tehtud makarone, vaid gluteenivaba või siis tatra makarone ja kartul ka ei meeldi. Eelistan süüa pruuni riisi, mitte valget, sest pruun tervislikum. Joon ainult neid jogurteid ja keefire, kus on sees probiotilised bakterid. Vorste(v.a jahimehest onu tehtud), viinereid ja muid poes olevaid lihatooteid ei söö, sest seal sees E621, mis on paksuks tegev aine. Samuti on neis nii vähe liha. Eelistan osta toorest liha turult. Lisaks kõigele tarbin ainult selliseid maitseaineid, kus pole sees E621-te. Söön maitseainetest nt basiilikut, tüümiani, punet, Cayenne'i ja musta pipart ja vahel ka soola. Oeh, küll sai palju asju. A ja veel ma taha süüa peale kuute.