EEVA naistekas

Kolmapäev, 08. May 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Tere, Külaline
Siin teemas on ettevõtetel ja füüsilistel isikutel võimalik pakkuda oma teenuseid. Teemade arv pole küll piiratud, kuid külastajate huvides soovitame koondada info oma teenuse kohta ühte teemasse ja seda uuendada (soodukad, uudised jms), selle asemel et alustada iga kord uus teema! Siis on info ühest teemast kenasti leitav.
  • Lehekülg:
  • 1

TEEMA: Supersoodsad kunstripsmed!

Supersoodsad kunstripsmed! 25/11/2009 20:33 #1

Paigaldan Tallinna kesklinnas (naaritsa) kunstripsmeid. Olen läbinud koolituse ja oman rahvusvahelist sertifikaati.

Kasutan professionaalseid ja kvaliteetseid vahendeid.
Ripsmeid on pikkuses 8mm-15mm, paksuses 0,20-0,25mm ning erineva kujuga. Kunstripsmed sarnanevad kumeruse ja kuju poolest igati loomulikule ripsmekarvale. Paigaldamisega on võimalik saavutada nii loomulikum kui ka väga efektsem tulemus. Ripsmete kuju, paksuse ja pikkuse valime koos, et saavutada parim soovitud tulemus. Järgmises hoolduses on loomulikult ka võimalik tihedust, pikkust, paksust jne muuta.

Paigaldus võtab aega 2-2,5h. Et säilitada pikendatud ripsmete ilu ja sära, tuleks hoolduses käia 2-4 nädala tagant, sõltuvalt kliendi karvakasvu tsüklist, kosmeetika- ja nahahooldustoodete kasutamisest ning elustiilist.

SOODUSHIND 299.-
Hooldus kuni 3 nädala jooksul 200.- (hiljem 250-300 krooni, olenevalt paigaldatavate ripsmete arvust)

Kui on vajalik ripsmete keemiline värvimine (väga heledate ripsmete puhul), siis see on paigaldamisel tasuta!
Olemas on ka ripsmekristallid!
Lisaks annan viie päevase garantii – kui enamus ripsmeid peaksid selle aja jooksul alates paigaldamisest välja langema, siis tagastan raha või paigaldan uuesti.

Täpsem info - See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.
  • Lehekülg:
  • 1
Lehekülje loomise kiirus: 0.30 sekundit
  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Foorum