EEVA naistekas

Laupäev, 04. May 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Tere, Külaline
Armastusest ja inimsuhetest laiemalt.
  • Lehekülg:
  • 1

TEEMA: Kas see mees on minust huvitatud?

Kas see mees on minust huvitatud? 03/02/2012 16:10 #1

Olen juba pikka aega niiöelda "armunud" olnud ühte mehesse. Tean teda läbi töö ning kuna ta lisas mind Fb's peale tööl toimunud pidu, kus me natuke suhtlesime siis vahepeal olen küsinud FB's temalt tööasju ja muud ning ühe asjaga oli nii, et küsis et kas saame kokku ja arutame veel? .
Vastab hästi mõnusalt, mitte tuimalt vaid lõbusalt vms:D Ja täna oli meil siis töökoosolek üle pika aja nende töötajatega ning alguses ta ei pannud mind tähele, ei vaadanud silma jne aga pärast koosolekut ütles siis "Tsau Liis! " ja naeratas.

Sessuhtes et me väga harva oleme kohtunud kuid kuna nüüd töö juures asjad nii nagu on, siis hakkame kord nädalas nägema. Ma ei tea mis teha, kas ta on huvitatud või mitte:D Selline pealiskaudne küll, kuid äkki tuleb miskit. Ning ma kogu aeg temaga FB's ei taha suhelda, tunduks nagu segaks vms:) Ja kui ta millalgi ISE peaks minuga suhtlema hakkama, siis oleks küll üks õnnelik inimene:D:D

nagu pubekas oleks praegu, tegelikult 25 aastased

Kas see mees on minust huvitatud? 03/02/2012 16:21 #2

  • Delice
  • POLE LEHEL
  • Kreisi kasutaja
  • Postitusi: 1549
Natukene raske on nii vähese info kohta öelda, kas ta on sinust huvitatud või käitub lihtsalt sõbralikult/meeldivalt. Kui ise oled armunud, siis tean enda kogemusest, et iga sõbralik lause/pöördumine/naeratus paistab pisut enamana, kui see tegelikult olla võib.
Kas te olete lisaks tööasjadele ka muudel teemadel suhelnud? Kas sa ta perekonnaseisuga oled 100% kursis? (Et halbu üllatusi vältida). Üldjuhul ise ma viiksin ilmselt teema sellisel juhul sujuvalt tööasjadelt muule ja sobival hetkel kutsuks vihjamisi välja. Kui ta on huvitatud, siis ta võtab sellest pakkumisest kinni, kui ei ole, siis pead leppima äraütlemisega. Üldjuhul mina sinu asemel enda kiindumuse avaldamisega ei kiirustaks ja mõtleks enda käitumise läbi, sest muidu võib pärast ka tööalane suhtlus olla ebamugav ja raskendatud, kui asi nö. läbi kukub.

Kas see mees on minust huvitatud? 03/02/2012 16:32 #3

jah, oleme ka töövälisest asjast rääkinud ja see oli ka minu algatusel:D ning peale seda ta küsiski, et kas arutame seda veel kokku saades?
Perekonnaseisuga olen vist kursis jah enda teada, kuid pole 100% päris kindel. Vahepeal oli suhtes, kuid nüüd enam pole. Mina ei julgeks iial välja kutsuda, ma ei ole selline:D

Kas see mees on minust huvitatud? 03/02/2012 16:52 #4

  • Delice
  • POLE LEHEL
  • Kreisi kasutaja
  • Postitusi: 1549
Hmm, no kui ausalt öelda, siis see pole just kõige parem märk, et ta ise vestlust ei alusta või initsiatiivi üles ei näita. Samas, kui sa oled tagasihoidlikumat tüüpi naine, siis on ka võimalik, et ta tõesti ei taju sinu enamat huvi, juhul kui sa tööteemadele keskendunud jne. Ehk ta võib arvata, et see ongi sinu ainuke huvi.
Aga mis see tähendab, et sa ei julgeks välja kutsuda, et sa ei ole selline? Sellise suhtumisega arvan, et pole vaja kaua oodata, et mõni julgem neiu läheb ja ta ise välja kutsub. Kas tõesti lased oma võimaluse käest ainult enda tagasihoidlikkuse tõttu käest? Ma ei mõtlegi, et sa pead minema ja ütlema talle seda otse (kuigi see oleks kõige mõttekam). Aga seda saab ka vihjamisi teha. Nt ütled, et kinos on üks hea film ja sa tahaks väga seda vaatama minna, et kas ta oleks ka huvitatud vms. Sellega annaksid talle ka taganemistee ja samuti poleks sul nii ebamugav kui ta keelduks. Kuigi meelestada tuleks ennast siiski sellele, et miks ta peaks sellest keelduma.

Kas see mees on minust huvitatud? 03/02/2012 21:53 #5

SEllessuhtes, et ta ise on vb tagasihoidlik? Ma nagu olen näidanud enda huvi välja aga tema nagu ei näita niiviisi. Samas see Tsau Liis oli täna küll vau:D nii et nimi meeles ja väike inside joke sellega

Ma nagu ei oska ja mul kaob nagu see mehe-naise situatsioon ära, sest minu jaoks mees peab tegema selle sammu. jah tean et võin ta niimoodi kaotada.. aga mul siiski puudub julgus ja mu ego saaks kõvasti haiget ning pärast oleks kahtlane koos viibida kuskil:D

Kas see mees on minust huvitatud? 05/02/2012 12:21 #6

  • Delice
  • POLE LEHEL
  • Kreisi kasutaja
  • Postitusi: 1549
Heh, no tema tagasihoidlikkusest peaksid sa suutma ise aru saada temaga suheldes, aga samas kipun arvama, et selles asi pole. Minu kogemus näitab, et ka kõige tagasihoidlikumad eksemplarid leiavad võimaluse oma silmarõõmule muljet avaldada, nendega suhelda ning kokku saada. Seda võib-olla tõesti pikemas perspektiivis, aga üldiselt julgen arvata, et tagasihoidlikkuses on asi meeste puhul suhteliselt harva (samas on see võimalik, nii, et ma ei lükka seda ka ümber). See "Tsau, Liis" on tegelikult suhteliselt lihtne asi ning hea näide selle kohta, kuidas väikesed asjad armununa suurematena paistavad. Ütlen ausalt, et mina sellest midagi välja lugeda ei julgeks, samas olete te vist suhteliselt vähe suhelnud, et võib-olla oli see tema viis su tähelepanu saada (igal juhul on see kõvasti parem märk, kui see, et ta sinust täiesti tuimalt mööda läheks).
Teise asja puhul, ma saan täiesti aru sellest, et mees võiks teha väljakutsumise sammu, aga sa peaksid sellisel juhul vähemalt ta sinna ise suunama. Magavale kassile hiir ise suhu ei jookse. Pane kogu oma naiselikkus, sära ja võlu mängu.
Teine asi, mida mina arvan, et võib-olla oleks parem temaga alguses lihtsalt sõbraks saada. Vaadata, kuidas te tegelikult klapite ja kui asi on õige, siis sellest tuleb midagi enamat. :)Võib-olla on see lihtsam ja ka mõttekam.. Kui sa ise käitud nagu sõber ja ka mõtled, et asi on sõprus, siis ei saada sa ka talle välja neid romantilise signaale ja nii on kõvasti rohkem potentsiaali temaga lähedasemaks saada (lihtsalt mulle on jäänud mulje, et kui mees ei tea, kas ja mida ta tunneb või tahab, siis romantiline alatoon pigem lükkab eemale kui tõmbab ligi).

Kas see mees on minust huvitatud? 05/02/2012 17:44 #7

Sellesmõttes, et ta ju täiesti tuim ka ei ole olnud. Fbs küsis, et võime väljaspool FB ka asju rääkida ning kui mind näeb, siis tuleb sellest rääkima, no selline inside joke värk oli meil sellega:D

Ja kui ta ruumi tuli, siis ta alguses läks teisele poole istuma kuid tuli minu ette istuma ning siis ta seal enda mingi sõbraga tegi nalja väga kõva häälega:D Ja kui koosolek läbi sai, siis kohe tuli mu kõrvale ja tervitas. Teistele ta niimoodi ei lähenenud ja ei öelnud:D Nii et ta pidi ikkagi ju lampi peale koosolekut tervitama, kui koosolek lõppeb:d tavaliselt ikka enne:D

vb jah, loen igast asjast imeasju välja:D

Kas see mees on minust huvitatud? 05/02/2012 20:31 #8

  • lafolle
  • POLE LEHEL
  • Kasutaja
  • Postitusi: 803
Mina loeksin ka igasuguseid asju välja mjäu kirjeldust lugedes tuli endal ka väike elevus sisse
Ma nõustun Delice'ga, et võiksid teda esialgu tundma õppida. Kinos käimine on minu meelest kõige süütum aja koosveetmise viis. Näiteks minu mees käis, kui ta vallaline oli, regulaarselt erinevate sõbrannadega kinos, väljas söömas, teatris jne.

See on SUUR pluss, et teie suhtlus ei piirdu FB-ga. Uuri, mis filmid kinost tulevad ning kui te järgmine kord rääkima juhtute, siis küsi ta käest, kas ta on seda näinud. Kui ei ole, siis küsi, kas ta oleks huvitatud selle nägemisest.

Filmi valik on ka tegelikult päris suure tähtsusega, ausalt Mingi romantiline komöödia, action või muu kergem film on hea meelelahutus, aga pärast ei ole suurt midagi arutada (vähemalt minul ei oleks). Kui sa tahad teda tundma õppida, siis võiksid valida mingi veidi sügavama filmi. Plussiks on see, et pärast on, mida arutada ning seeläbi näed, milliste väärtuste ja arvamustega inimene ta on, aga miinuseks on muidugi see, et alguseks võib see veidi karm olla . Mina isiklikult valiksin viimase variandi, aga eks see oleneb inimesest.
  • Lehekülg:
  • 1
Lehekülje loomise kiirus: 0.46 sekundit
  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Foorum