EEVA naistekas

Laupäev, 04. May 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Tere, Külaline
Armastusest ja inimsuhetest laiemalt.
  • Lehekülg:
  • 1

TEEMA: Mida mehe sellisest käitumisest välja lugeda?

Mida mehe sellisest käitumisest välja lugeda? 01/02/2012 14:40 #1

  • Effu
  • POLE LEHEL
  • Vaatleja
  • Postitusi: 11
Ma tutvusin pool aastat tagasi ühe väga super noormehega, kellega me algusest peale väga hästi läbi hakkasime saama. Seda märkas nii tema (päris tihti mainis ta mulle, kui lahe see on, et me nii hästi klapime omavahel) ja samuti märkasin seda mina. Võisime temaga rääkida maast ja ilmast ning seda mitmeid tunde järjest. Me suhtlesime ainult nagu sõbrad üsna mitu kuud ja ükshetk tundsin ma, et ei suhtu temasse enam päris nagu sõpra, vaid tunnen midagi enamat. Ma mõtlesin üsna kaua, et ei hakka meie sõprut ära rikkuma oma tormakate tundeavaldustega, vaid lasen asjadel omaoodu veereda. Mõne aja pärast aga tekkisid tema poolt samuti mingid märgid.

Alguses mõtlesin, et kujutan endale seda ette, aga ka sõbrannad märkasid seda. Ja lisaks pole ma selline inimene, ke ära armudes silmaklapid ette paneks ja igat väiksemastki pilgust meeldimise tunnuseid otsiks. Ta oli ja on minu suhtes väga tähelepanelik, hoolitseb minu eest (alati on nõus järgi tulema/koju viima, et ma üksi liikuma ei peaks pimedas), tutvustab oma sõpradele, tihti teeb ka kahemõttelisi märkusi meie kahe kohta (seoses sellega, et kas meie kokkusaamised on nt deidid või mitte), samuti ei kipu ta ümber lükkama sõprade/tuttavate arvamusi, kes arvavad, et me oleme suhtes. Samuti tean, et ta on minust oma parimatele sõpradele rääkinud ja tihti esineb ka füüsilise kontakti juhuslik otsimine, lisaks on ta uurinud mitmeid kordi, milliseid omadusi ma mehes hindan. Need näited on vaid vähesed sellest kõigest, millest ma olen järeldusi teinud.

Meie tutvuse alguses (kui kõik oli veel 100% sõbratasemel, vähemalt minu jaoks) rääkis ta mulle endast ning ma tean, et ta on sellist tüüpi noormees, kes võtab alati selliseid asju väga rahulikult ning ei kiirusta, vaid võlub tüdrukut aeglaselt aga sihikindlalt. See pold kindlasti siis öeldud vihjates minule, aga samas on ju võimalik, et see kehtib ka nüüd?! Samas ei ole elusees ükski mees suutnud minus sellist dilemmat tekitada, et kas ta on huvitatud või mitte, sest oma käitumisega ajab ta mind meeletult segaduse. Kõik, mis ma kirjeldasin, võiks ju vihjata potentsiaalsele huvile, kuid samas pole ta üritanud mind suudelda vms, nii et teades, et ta on iseloomult ka selline hooliv ja arvestav inimene, võivad need ajad olla ka niisama sõbralik hoolimine.

Mis te arvate kõigest sellest? Kuidas ise käituksite? Istuksite ootel või teeksite ise mingi sammu? Ütlen kohe, et samas midagi väga konkreetset oma huvi näitamisek ma ei saa ette võtta (nt otse välja öelda), sest isegi kui ta on huvitatud, siis tean, et talle meeldivad väljakutsed, mitte naised, kes ise jalgeette langevad. Samas on kogu see värk üsna keeruliseks muutumas.

Mida mehe sellisest käitumisest välja lugeda? 01/02/2012 15:09 #2

Kas siis mingisugune otsene välja ütlemine või lüke tähendab kohe jalg ette viskumist ?? Minu arvates võiks ikka midagi mainida, konkreetsemat.


Expect the bullshit, but never accept it.

Mida mehe sellisest käitumisest välja lugeda? 01/02/2012 15:44 #3

  • kiks
  • POLE LEHEL
  • Kasutaja
  • Postitusi: 315
.. ja tihti esineb ka füüsilise kontakti juhuslik otsimine, lisaks on ta uurinud mitmeid kordi, milliseid omadusi ma mehes hindan.
Kas see lause, mis sa ise ennist kirjutasid vihjab sellele, et ta otsib sõprust? Ma ei usu väga, et sõpradega füüsilist kontakti otsitakse ja niisama uuritakse, milliseid omadusi mehes hinnatakse.
Kui sa siiani oled vastanud ainult tema tegevusele seoses sellega, et võiksite midagi enamat olla siis võiksid ehk nüüd küsida ta käest otse "Mis plaanid sul minuga on?" või "Kas meil on Sinu arvates midagi enamat kui sõprus?"

Mida mehe sellisest käitumisest välja lugeda? 01/02/2012 15:54 #4

  • Effu
  • POLE LEHEL
  • Vaatleja
  • Postitusi: 11
Siiani oleme me kõik kuidagi naljaks pööranud või no näiteks kaisutamise/kallistamise, et nii külm on ju Samuti on väljaskäimine tulnud kuidagi ümber nurga, et ala pean sulle üht lahedat asja näitama ja siis lähmegi välja vms. Initsiatiiv on suht võrdselt mõlemalt poolt tulnud.

BailaBaila - ei, mitte seda, võib-olla antud näide jah liiga konkreetne, aga siiski avaks see mu kaardid suht ära, kui ma välja ütlen, et olen huvitatud temast rohkem kui sõbrast.

kiks - sinu pakutud variandid on tegelikult isegi üsna head, neid saab üsna neutraalselt küsida, samas oleks päris hea ta reaktsiooni näha.
  • Lehekülg:
  • 1
Lehekülje loomise kiirus: 0.39 sekundit
  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Foorum