EEVA naistekas

Laupäev, 04. May 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Tere, Külaline
Armastusest ja inimsuhetest laiemalt.
  • Lehekülg:
  • 1

TEEMA: Tutvumisportaalid!

Tutvumisportaalid! 01/02/2012 09:56 #1

  • kiks
  • POLE LEHEL
  • Kasutaja
  • Postitusi: 315
Räägin jälle portaalidest. .. aga samas kuna neid viimasel ajal nii paljutekib siis on see suhteliselt aktuaalne teema .
Kuidas suhtute neisse inimestesse, kes omavad omal kontot rate.ee-s, date24.-s jms saitidel.. AGA on suhtes. Täpsemalt siis, et nad on üksinda neil portaalidel tegutsemas ilma oma teise pooleta.

Mul endal on näiteks paar sellist tuttavat ja vahest paneb täitsa mõtlema, kas teine pool on ka kursis nende flirtivate vastustega, mis nad vastavad suvalistele kommenteerijatele ja kuidas nad sellesse suhtuvad?

Teine asi jällegi, et on inimesi, kes on suhtes (isegi neid tegelikult, kel suhet pole), aga riputavad endast üles mõttetuid väljakutsuvaid pilte (ka tutvumisportaalides, mitte ainult facebookis) terve seeria. See seeria koosneb üldiselt kas siis pool alasti kehast, prunditud suudest või millestki veel ajuvabamast poosist.

Mida arvate sellistest inimestest? ..sellistest piltidest? Kas on selliseid sõbrannasid/sõpru? (meeste puhul siis ilma pluusita pildid mingitel pidudel/läbudel/klubis suvaliste tüdrukutega jne).

Tutvumisportaalid! 01/02/2012 09:58 #2

  • kiks
  • POLE LEHEL
  • Kasutaja
  • Postitusi: 315
Ja siinkohal ma ei räägi ainult puberteetidest, vaid täitsa üle 22-aastastest inimestest.

Tutvumisportaalid! 01/02/2012 15:18 #3

Oman ka ühes portaalis kasutajat kuid ei ole seal aktiivne käia kuid oman seal üht kontkaki kellega olen suhtlema jäänud kuid ainult läbi selle portaali. Sellistes portaalides võibki jääda selline netisuhtlus mis ei vii mitte kusagile kuid minu puhul on teine pool kuidagi maru aktivistiks hakand, teises kirjas juba küsitakse msn, fb ja mida värki veel . Noormees on meeldiv ning portaali külastan harva, aga sellest portaalist see suhtlus välja ei jõua !!!

Poolalasti piltide fenomenist ei ole ma aru saand ja ilmselt ei hakka saamagi. Oman sellisi sõbrannasi küll ja arvan, et nad on sellised wannabed ja ilma päris "oma pildita"..isikupäratud.
Expect the bullshit, but never accept it.

Tutvumisportaalid! 01/02/2012 18:35 #4

  • nätsumull
  • POLE LEHEL
  • Kreisi kasutaja
  • Postitusi: 1532

Ma arvan, et rates on pea kõigil omal ajal kasutaja olnud Minul on tegelikult praegugi, aga seda lihtsalt sel põhjusel, et portaal ei lase mul seda ära kustutada. Veel oli mul kunagi kasutaja date.ee-s (?) Võin nimega eksida, aga midagi sellist ta oli, pärast muutus ta mingiks muuks ultra.ee vm telefonifirmaga seonduvat. Rate oli lihtsalt suhtlusportaaliks, nagu praegu fb, aga sealt teisest ikka salamisi lootsin mõnd austajat leida :D Vanust võis siis olla maksimum 14. Ühe leidsin kah! Praegu tutvumisportaale ei kasuta, kuid samas ei laida ma maha inimesi, kes seda teevad, kuna tõesti igaühel ei ole julgust kohe päriselus suhtlema minna ja selliseid paare, kes internetis tutvunud, on küll ja küll. Tegelikult isegi mina tutvusin oma kallimaga internetis - suhtlema hakkasime ühe foorumi tõttu, kus mõlemad sõna olime võtnud.


Need väljakutsuvad pildid. Noo minu meelest on kahesuguseid pilte - kunstilised ja ilusad, kuigi kohati päris väheste riietega ning labased tausta valimata iseendast peeglist klõpsitud lärakad. Esimeste vastu pole mul midagi ja täitsa kena on vaadata, olgu inimene siis suhtes või mitte, teised on lihtsalt labased, olgu inimene suhtes või mitte. Näiteks üks mu endine klassiõde, kes käib nüüd klubides go-go-d tantsimas ja on üldse selliseks "tibimaskotiks" tihti üritustel, paneb järjekindlalt endast üles pilte, millest ekstreemsematel on ta ülakeha kaetud vaid maalinguga - milleks? Väga maha teeb oma margi nii ja õnneks on sellest aru saanud ka mehed, kommentaarides tuleb järjest enam välja, kuidas tema käitumist ei peeta normaalseks ning "sa oled nii seksikas" asemel kirjutatakse juba tihtilugu "Mitte jälle, palun"
Meeste piltidest ma ei räägigi - minu armsad endised klassivennad omavad albumeid täis pilte läbudest, kus ollakse praktiliselt alasti, täis soditud, vorstiviile rinnale kleebitud jne. Paljuks ei peeta ka sõbrast täiesti alasti pildi ülespanemist. Häbi ega eneseväärikust nagu üldse poleks. Üks neist pani veel oma tüdrukust ka väga jubedaid pilte üles (mitte alasti ega midagi sellist, vaid lihtsalt ebaõnnestunud pildid väga valedes asendites). Ma lihtsalt ei oska selliste inimeste kohta midagi normaalset öelda.
  • Lehekülg:
  • 1
Lehekülje loomise kiirus: 0.38 sekundit
  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Foorum