EEVA naistekas

Laupäev, 04. May 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Tere, Külaline
Armastusest ja inimsuhetest laiemalt.
  • Lehekülg:
  • 1

TEEMA: Mure tüdrukuga...

Mure tüdrukuga... 13/09/2011 19:26 #1

  • SnowBall
  • POLE LEHEL
  • Vaatleja
  • Postitusi: 1

Lugu algas sellega, et eelmisel aastal tekkis ühikas ühe tüdrukuga

juhuslikult üks suhe, ta käis mulle õudsalt pinda sellega ja lõpuks ma

nõustusin. Mul jäi temast suhteliselt kesine mulje(selline lõdva

püksikummiga napsitaja...). Siiski oli ta mulle silmapaistev, mind võlus tema naiselikkus ja lõbusus. Mingi aja jooksul olin aru saanud, et neil halvad omadused on minevikust ja neil ei ole enam mingit põhja. Ta hakkas mulle tõsisemalt meeldima, mida rohkem ta mulle endast rääkis seda sügavamaks muutusid mul tunded.

Aga sel hetkel kus otsustasin, et see suhe tõsisemat proovimist väärt, teatas ta mulle, et peab mu varsti maha jätma, sest kool on läbi saamas ja me elame üksteisest väga kaugel. Kuid see lahku mineku päev ei möödnud hästi, meil tekkis ka tüli mis seadis mind halba valgusesse.

Suvel külastasin teda paar korda, esimesel korral palusin vabandust tüli eest ja viisin ka mõned lilled, teist korda ajasime niisama juttu ja tundus, et saame hästi läbi jälle.

Nüüd jõudis kätte sügis... veidi ootasin ja vaatasin- meil on veel selline suhteliselt isiklik ja avameelne läbisaamine. Küsisin, et kas ta on nõus suhet uuesti alustama, kuid ta ei olnud nõus.(üllatus-üllatus). Ma ei kavatsegi niisama alla anda. Rääkisin tema ühe parima sõbrannaga ja ta oli mind rõõmuga nõus toetama.

Ta räägib, et tal ei ole minu vastu tundeid ja neid ei olegi olnud. Minu meelest neid ei saagi olla, sest olen põhimõtteliselt tema vastu tunnete poolest külm olnud ning kui need tekkisid läksime lahku, küllap ta sai minu ükskõiksusest isegi aru.

Siis on veel 150 teist probleemi, aga ma suudan need kõik tema enda sõnadega ümber lükata. Piltlikult räägib hommiku ühete juttu ja õhtu teist juttu. Ühel hetkel ta ignoreerib mind, siis jälle suhtub normaalselt.




Ja nüüd ongi probleem: me käime paratamatult tihti läbi, lisaks veel omavahelised suhtlemised(selle postituse kirjutamise ajal on ta mu abi palunud 2 korda). Meis on väga palju sarnast ning koos rääkides neid tekib ainult juurde. Isegi suhtest on ühesugune ettekujutus.




On kellelgi kogenumal sellise olukorra kohta mõtteid ja soovitusi?




Aitähh!

Mure tüdrukuga... 13/09/2011 22:42 #2

  • minka
  • POLE LEHEL
  • Vaatleja
  • Postitusi: 36
Kui ta ütleb, et tal ei ole sinu vastu tundeid ja suhet sinuga ei taha, siis arvatavasti nii ka on + tema tegi ettepaneku laiali minna. Sinu tahtmine ja tema sõbranna toetus ei muuda siin paraku midagi. Samas ütlesid sa ka ise, et olid tema vastu varasemas suhtes külm - seega miks ta peakski tahtma sinuga uuesti proovida? See, et ta sinuga suhtleb ei tähenda ju kohe, et ta tahab sind tagasi. Võib-olla proovibki lihtsalt normaalselt läbi käia ja sõbrad olla.
Üldiselt on halb see, et "asi on proovitud, läbi tehtud ja metsa läinud" ja nüüd tõestada, et oled muutunud ja parem on suhteliselt raske. Eks sa pead ta siis kuidagi taas ära võluma, aga pigem kuidagi tasa ja targu. Et ära hakka kohe suhte juttu ajama, vaid peaksid ikka tundma, et temagi seda tahab - muidu saad jälle korvi.
  • Lehekülg:
  • 1
Lehekülje loomise kiirus: 0.26 sekundit
  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Foorum