EEVA naistekas

Pühapäev, 05. May 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Tere, Külaline
Armastusest ja inimsuhetest laiemalt.
  • Lehekülg:
  • 1

TEEMA: Miks ma alati kõik untsu keeran?

Miks ma alati kõik untsu keeran? 04/08/2011 09:16 #1

  • Naturally
  • POLE LEHEL
  • Vaatleja
  • Postitusi: 106
Tere! Oeh, mul üks suuuuur suur mure. Ei tea kas see kõik siia äragi mahub aga jah. Nii..Olen 13 aastane, tüdruk. Alati, kui mul on mingi võimalus mõne poisiga, kes mulle meeldib, suhtlema hakata, siis ma millegipärast lasen võimaluse käest/keeran kõik untsu.
Näiteks, natukene vähem kui aasta aega tagasi, mulle meeldis meie koolist üks poiss. Ja siis ükspäev hakkas ta minuga internetis rääkima. Ma ei tea miks, ma vastasin talle niii lühisõnaliselt, siis läksin lihtsalt välja ja ei öelnud talle midagi. Ma ei tea miks ma seda tegin :/ Igatahes. Järgmine päev vms, hakkas ta minuga uuesti rääkima. Ma ei vastanud talle.. Siis tekkis tal vahepeal mu kahe sõbrannaga mingi teema jne.

Siis meeldis mulle üks poiss, kellega mu üks sõbranna kunagi läbi sai. Rääkisin sõbrannale ja tema rääkis seda omakorda sellele poisile. Oleks juba olnud võimalus temaga suhtlema hakata jne, kuna poiss küsis juba kas mul orkut v facebook vms on ja tahtis minust rohkem teada. Aga mina, ütlesin talle, et ta ei meeldi mulle.. Ma kunagi selle loo postitasin siia kuskile ka, et vb olete juba lugenud.

Järgmine lugu. Kunagi ühe sõbranna kaudu, üks poiss tahtis minu msni, et muga suhtlema hakata. Me ei rääkinud eriti, ainult sellist mõttetut juttu. Nüüd aasta aega hiljem, mul oli öösel täiega igav ja ma hakkasin temaga lihtsalt rääkima. Rääkisime väga pikalt, mingi 3-4 tundi, kõigest lihtsalt. Ta hakkas mulle meeldima, me rääkisime MSNis jne. Siis järsku, mu parim sõbranna, kes on ka selle poisi endine lasteaiakaaslane, hakkas temaga suhtlema.. Alguses saime kõik kolmekesi väga hästi läbi, no niisama lihtsalt. Aga lõpuks on nüüd nii, et pmst mu parim sõbranna ja see poiss täiega sebivad ja varsti saavad juba kokku jne. Ärge nüüd arvake, et mu sõbranna mingi ilge b*tch on. Meile lihtsalt KOGUAEG meeldivad samad inimesed ja me mitukorda tülli ka läinud, aga nüüd leppisime kokku, et ei lase kellegil oma sõprust ära rikkuda. Ja asi, mille jaoks ma veel abi paluks, on see, et .. Mulle on pmst esimesest klassist saadik vahelduva eduga oma klassivend meeldinud. Ta ei ole kunagi nagu eriti sõbralikult minuga rääkinud, aga nüüd selle õppeaasta lõõpus mis nüüd oli, ta suhtles muga rohkem kui enne jne. Suvi algas, me ei rääkinud üldse MSNis jms (ta elab suht kaugel ka). Aga nüüd paar päeva tagasi ta hakkas minuga rääkima, ükskord rääkisime öösel suht pikalt, mingi tund aega.. Ta ütles ka mulle, et mina (ja veel paar tükki) olen üks ilusaim tüdruk klassis jne. Aga ei taha enne õhtut hõisata. Kuidas ma temaga edasi suhtleks ja kõike ära ei rikuks? Kas ma peaks talle kohe välja ütlema vms? Et siis ta teab mida ma tahan, või lihtsat algul proovima headeks sõpradeks saada? Aga talle vist meeldib mu parim sõbranna ka.. Aga igatahes nüüd hakkab kohe kool ja ma hakkan seda klassivenda igapäev nägema. /See, kes selle poisiga sebib, kellest eelnevalt rääkisin./ Ja ärge nüüd arvake seda ka, et ma 13 ja mulle nii palju poisse meeldinud jne. Ega need kõik korrraga olnud pole. Aitäh kõigile kes viitsisid selle pikapika teksti läbi lugeda

Miks ma alati kõik untsu keeran? 04/08/2011 22:32 #2

  • Jänku
  • POLE LEHEL
  • Vaatleja
  • Postitusi: 148
Et sa siis tõrjud neid poisse, kes sulle tegelikult meeldivad?

Miks ma alati kõik untsu keeran? 04/08/2011 23:46 #3

  • lafolle
  • POLE LEHEL
  • Kasutaja
  • Postitusi: 803
See on täiesti normaalne, et 13-aastasele meeldib enam-vähem iga poiss, kellega ta natukenegi suhtleb, ning veel normaalsem, et sellises vanuses lapsed ei oska ega julge oma tundeid väljendada.
Meeldimine ei tähenda suhet. Mul oli see põhimõte selge juba 12-aastaselt.
Minul on mitmeid meessoost sõpru, kes meeldivad mulle ning mina meeldin neile ka. See aga ei tähenda, et ma sooviks nendega suhet. Nendega on vahel tore rääkida ning aega veeta. Pealegi, olen abielus, nii et rohkem kui sõprus on niikuinii välistatud.
Sinul soovitan asja rahulikult võtta ning suhelda endale meeldivate inimestega ilma üle paanitsemata. Minu meeles on sellises vanuses "käimised" naljakad ning mõttetud, kuna nagu öeldud, ei oska lapsed oma tundeid alati väljendada. Sa oled nii noor alles, neid meeldivaid poisse tuleb küll ja veel.
Suhelda ja sõpru omada on aga igas vanuses tore, või mis?

Miks ma alati kõik untsu keeran? 05/08/2011 00:12 #4

  • Naturally
  • POLE LEHEL
  • Vaatleja
  • Postitusi: 106
Ja just nimelt, ma tõrjun neid, kes mulle meeeldivad -.-
Näiteks se kõige esimene poiss, kellest rääkisin.. Kui me õues oleme olnud (käime tavaliselt nii, et mina, mu sõbranna, see poiss ja selle poisi sõber) ja tema ja ta sõber tahavad poodi minna, siis ta küsis mult, et kas ma tahan midagi. Ma ei tea miks, aga ma nagu e ivastanud talle MITTE MIDAGI, lihtslalt "ignoreerisin" teda ja kõndisin minema. Ma ei saa aru mis mul viga on
  • Lehekülg:
  • 1
Lehekülje loomise kiirus: 0.38 sekundit
  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Foorum