EEVA naistekas

Pühapäev, 05. May 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Tere, Külaline
Armastusest ja inimsuhetest laiemalt.
  • Lehekülg:
  • 1

TEEMA: Kas ma olen talle vaid väike lõbusõit?

Kas ma olen talle vaid väike lõbusõit? 03/06/2011 09:51 #1


Tere.Mõtlesin,et kirjutan siia oma murest,sest ma ei oska kuhugile mujale pöörduda.

Nimelt tutvusin tööjuures ühe mehega,umbes pool aastat tagasi.Tihedalt hakkasime suhtlema umbes kaks kuud tagasi.Me kohtusime salaja,sest ma olin tol hetkel alaealine veel ja ma ei tahtnud perele seda rääkida.Ja mehel on ka elukaaslane.Aga nad peaaegu ei suhtlegi omavahel enam.See on pikk jutt,mees selgitas mulle miks ja kuidas.Igatahes,kõik oli ilus ja tore,sünnipäevaks tõi lilli ja kingituse mulle.Kõik oli üliarmas.Käisin tema maakodus jne.Aga mingihetk hakkas mulle tunduma,et ta on eemalolev.Ja,et ta ei suhtle enam minuga nii palju kui varem.Ta räägib mulle küll,et ta tahab seekord õieti valida,et mitte ämbrisse astuda ja jälle haiget saada.Kui ma olen küsinud,et kas kõik on korras,siis ta on õelnud,et jah...aga ma millegipärast kahtlen.Võibolla ma lihtsalt mõtlen üle.Aga ega ma ei tea ju .Kas ma olen talle siis lihtsalt väike vaheldus?Või ta tahab tõesti mind endale päriseks?

Võibolla jäi jutt veidi arusaamatuks.Palun vabandust selle eest.Ja kui küsimusi on,siis küsige.Ehk oskan paremini siis selgitada.

Muide,mina olen 18 ja mees on 31.

Kas ma olen talle vaid väike lõbusõit? 03/06/2011 11:11 #2

  • Flower
  • POLE LEHEL
  • EEVA tiim
  • Postitusi: 1171
Mehel on elukaaslane? Kaaslane, kellega ta elab koos, aga ei suhtle? - see jäi natuke arusaamatuks.
If it is important to you, you will find a way. If not, you will find an excuse.

Kas ma olen talle vaid väike lõbusõit? 03/06/2011 11:22 #3

  • tiiuke
  • POLE LEHEL
  • Aktivist
  • Postitusi: 2610
Mulle arusaamatuks ei jäänud. Selles mõttes, et mul kõrval ka selles osas sarnane olukord. Seal siis mees elab jutu järgi naisega koos, kuid nad pole koos. Ehk siis suhe on ära vajunud. Kõrvalt käib teise naisega väljas jne. Samas varjavad seda tolle mehe naise eest ja kui näiteks poes näevad, siis vaid teretavad viisakalt.
Eks kui inimene selle loo sees ise, siis tal ka rohkem sellest detaile teada ja teguviis on tema jaoks mõistetav. Mina olen kõrvaltvaataja rollis ja laidan maha... Et kui selline teguviis on juba pikka aega kestnud, siis miks ei tule mees juba vana naise juurest ära? Mida ta katsetab veel? Arvab, et ka uue naisega läheb kõik metsa, kuid siis vähemalt koht, kuhu tagasi pöörduda ja pole päris üksi? Et hoiab kahte rauda korraga tules? Nii arg ju ka ei tohiks olla ja minu arvates pole see õige.

Kusjuures lugu nii sarnane... Minu kirjeldatud loos kohtuti ka töö juures. Kuid vanused teised.




Igatahes... Seda ei oska küll öelda, kas mees tahab sind päriseks. Arvan, et ta isegi ei tea seda veel. Mulle näitab lugu seda, et mees on arg ja ei julge otsustada. Ei taha tagajärgedega tegeleda ja suuri muutusi teha. Tahab ikka olla seal turvalises keskkonnas. Samas see turvaline keskkond ei rahulda enam teda ja tahab midagi enamat. Arvatavasti ei tea, kas see oled sina, mis teda rahuldaks. Ju siis selle praeguse naisega ikka pole kõik nii läbi, et ta julgeks sinu kasuks otsustada.

Kas ma olen talle vaid väike lõbusõit? 03/06/2011 15:26 #4

Äkki mees ei ole veel kindel, keda tahab? Jätab endale varuvariandiks ühe.. kas siis sinu või selle, kellega koos elab. Kui ühega ei õnnestu, on vähemalt teine kohe võtta

Kas ma olen talle vaid väike lõbusõit? 04/06/2011 13:19 #5

Eile me saime kokku ja rääkisime.Rääkis mulle,et hakkas vaikselt omaette korterit otsima,sest ta ei suuda enam seal elada.Ma kahtlustasin ka ise,et ehk ta lihtsalt vaatab kas ma sobin talle vms.Et kas ma olen ka selline nagu kõik eelnevad või olen ma teistest erinev.Üks asi häirib mind,nimelt see,et ta võrdleb mind vahel ühe oma eksiga.Ma eile ütlesin talle otse,et mulle ei meeldi see ja see ajab mind vihale,kui ta võrdleb mind inimesega keda ma isegi ei tunne.Ta vahel käitub nagu pisike teismeline,aga võibolla ta tõesti kardab?

Kas ma olen talle vaid väike lõbusõit? 28/06/2011 15:27 #6

  • kiks
  • POLE LEHEL
  • Kasutaja
  • Postitusi: 315
Ühest suhtest teise hüppamine on juba kahtlane. Tahetakse nagu eelmisest kaaslasest üle saada uuega, aga tihtipeale sellistel lugudel on üks lõpp - järg jõuab ikka endise kaaslaseni ja sind jäetakse maha ning tagasi ka ei vaadata.
Mõtle ennem ja lase tal üle saada eelmisest ning siis vaata edasi.
See, et nende suhe on poolkärvand ei tähenda, et see läbi oleks. On lihtsalt tüdimus (seda sel juhul, kui nad on kaua koos olnud) ja nad ei ole sellega midagi ette võtnud. Kui eemal ollakse siis saadakse aru, et tunded on ja joostakse tagasi.




Katkised mehed on kõige ohtlikumad mehed. Ära lase ennast ära kasutada ülesaamikses. Juba see võrdlemine eksiga tundub olevat üks ohumärk.

Kas ma olen talle vaid väike lõbusõit? 04/07/2011 19:46 #7

  • Lipgloss
  • POLE LEHEL
  • Vaatleja
  • Postitusi: 11
Oehjah, mul on olnud just nii, et olin ise suhtes mehega kellel oli rase naine kodus.Ju olin isekas aga muidu see noormees oli väga tore ja meil alati oli millest rääkida..lisaks töötasime samas kohas sel ajal oli too noormees 23 ja mina olin 17.Aastavahetuseks tegin otsuse et mina ei taha olla perelõhkuja ja siis tegin ise lõpu, kuna ebdal oli ka natuke halb tunne.



Sinu murest rääkides: ma arvan, et räägi selle mehega.Ütle kuidas sa end tunned.Kuid samas arvesta, et ta võib sellel teemal suht kinnine olla.teine võimalus on mitte põdeda ja lasta asjadel minna

Kas ma olen talle vaid väike lõbusõit? 05/07/2011 17:08 #8

Nüüd on jälle asjad teised.Ta on viimased päevad olnud imelik.Eile saime kokku,rääkisime,ta ütles,et tema ei tee otsuseid vaid südamega vaid ka mõtleb enne mõistusega.Ja ,et ta peab kindel olema oma otsustes.Ja tal on ka minusuhtes ootused.Ta ütles välja mis talle minu juures ei meeldi.Ütles,et tema töö ajal me enam ei näe.(Töö tõttu liigub autoga palju ringi)Nii ja mina hakkan kolima (sõbrannaga kokku),et kodust ära saada.Kui me olime vahekorras tavaliselt autos või tema maal,siis eile ta ütles pmst,et me ei astu vahekorda nii kaua kuni ma ära kolin,põhjuseks tõi ta selle,et peale autos olnud vahekorda ei saa pesta.Ta ei ole oma sõnumites enam ka sõna "Tibu" kasutanud,kuigi tavaliselt ta tegi seda. Sõna "Musid" paneb ikka lõppu,kuid jah.Kas ma peaksin nüüd tõesti muretsema?Ehk tal on nüüd jälle keegi teine,või ta püüab lihtsalt distantsi hoida,et selgusele jõuda ? Või ma ei tea.Täna saatsin sõnumi, et "Kas me täna näeme,ma homme tööle" Vastas ta mulle siis nii ,et "Kahjuks pole täna aega kohtuda,palju tegemist,küll Sul tuleb neid vabu päevi vee,musid" No ma ei tea,kas ma peaksin sellele ise lõpu tegema?Tahaks kohati,kuid ma ei suuda.Ehk see on lihtsalt mingi pisike halb periood ja läheb paremaks? Ma olen kohutavas segaduses.

Kas ma olen talle vaid väike lõbusõit? 05/07/2011 17:49 #9

  • Zhery
  • POLE LEHEL
  • Veteran
  • Postitusi: 3011
Küllap on ta ka kõhklema hakanud teie suhte osas. Seega äkki mõtlete nüüd mõlemad et kas teil tuleks midagi välja ja kas sel kõigel on ikka mõtet. Siin ei saa eriti nõu anda, kuna me ei ole selles olukorras ja ei oska öelda mis teile parem on. Äkki ajapikku selgub..

Kas ma olen talle vaid väike lõbusõit? 05/07/2011 20:41 #10

  • lafolle
  • POLE LEHEL
  • Kasutaja
  • Postitusi: 803
No sa ju teadsid seda juba enne, mis seis ta elukaaslasega on. See ei ole ju muutunud, oma otsust ei ole mees suutnud ikka veel ära teha.
Autos seksimise kohta oskan öelda, et pesemisvõimaluste puudumine on tõesti ebamugav, aga eks see oleneb inimesest.
See, et ta ei tibulinnuta sind, ei tähenda minu meelest midagi. Kui selline asi võtta mingiks kriteeriumiks, siis minu abikaasa vist vihkab mind Pooled smsid on ilma nunnutamiseta, igapäevased à la "ole pai, too poest piima".

Ta tahab vähemalt praegu sinuga koos olla küll, aga samas tundub, et mitte piisavalt, et pühenduda vaid sinule. Kui oled sellise korraldusega rahul, siis miks sa peaksid selle ära lõpetama? Kui aga tahad täisväärtuslikku suhet, siis pead seadma ta valiku ette.

Kas ma olen talle vaid väike lõbusõit? 05/07/2011 22:27 #11


Minu jaoks on ka see pesemisvõimaluse puudumine ebamugav.Kuid kui tal ennem pole sellest probleemi,siis miks nüüd?Jah,suvi on ja palav jne.Kuid tavaliselt peale seda,on ta mind koju viinud ja ise ka koju läinud.

Jah,saan ka sellest aru,et ta ei pea mind tibulinnutama koguaeg.Kuid varem algasid ta smsid "Hommik Tibu","Õhtust Tibu" ,siis nüüd algavad lihtsalt "Õhtust" ja "Hommik"

Jah,võibolla ma mõtlen liiga üle,mul on komme seda teha,ning asja süvendab ka foobia mis mind valdab,nimelt hirm üksijäämise ees.Ma meeletult kardan seda,et ta ükspäev lihtsalt ütleb :"Kõik"

Kindlasti saadan ma ka talle liiga palju sõnumeid ja pärin liiga palju .Seda ma peaks ka ilmselt vähemaks võtma. Ma lihtsalt nii kohutavalt kardan,


  • Lehekülg:
  • 1
Lehekülje loomise kiirus: 0.98 sekundit
  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Foorum