EEVA naistekas

Esmaspäev, 29. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Tere, Külaline
Armastusest ja inimsuhetest laiemalt.
  • Lehekülg:
  • 1

TEEMA: Mida ja kas ma peaksin ette võtma?

Mida ja kas ma peaksin ette võtma? 02/11/2010 23:49 #1


Sain tuttavaks ühe kutiga, kuid sel õhtul ma ei saanud temaga pikemalt vestalda ja pidin lahkuma. Igatahes, ta lisas mind orkutis sõbraks, aga me siis suhtlema ei hakanud. Siis sügisel ma kolisin Tallinnasse ja kui ta mind ükskord oli linnas näinud, siis ta kirjutas mulle netis kirja, et miks ma pole talle teada andnud, et ma nüüd pealinnas olen ja rääkis, et ta teeb varsti enda korteris peo, ehk siis ma olen kutsutud. Peale seda, ta ei rääkind minuga netis üldse, mingi kuu aega vähemalt. Kuni saabus kutse sinna peole ning ma läksingi. Seal oli kõik supertore. Alguses ta tutvustas mulle oma sõpru ja sugulasi ja üldse hoidis hästi minu ligi koguaeg. Üritas koguaeg mulle hästi lähedale istuda ja rääkida minuga. Vahepeal andis ta mulle ka oma visiitkaardi. Kui ta mu kõrval istus siis ta lõpuks pani oma käe nii, nagu kinos kutid üritavad panna ümber tüdruku, aga ta ei pannud kätt otseselt minu ümber, vaid diivani korjale,niiet ma jäin nagu tema" embusesse"(ma arvan et te saate aru). Kui ta vahepeal ära läks ja mõni teine kutt mu kõrvale istus,siis ta ei oskand enam kuskile minna ega kuidagi käituda ja lõpuks puges jälle mulle külje alla:D:D Hmm, ja kui ma hakkasin ära minema, siis ta kallistas mind ja samal ajal suudles põsele.. Siis ta küsis, et kas ma tuleks veel kui ta peo teeb, siis ma ütlesin et ikka jah. Seejärel ta pakkus oma kätt- nagu kokkuleppeks, hoidis seda ja suudles mu kätt, samalajal vaatas mulle silma.. Ja siis ma astusin uksest välja..


Nüüd on jälle juba mitu nädalat möödas ja ta pole netis jälle üldse rääkinud.. Ma lugesin ta käitumisest küll välja et ma meeldin talle, aga miks ta ei räägi siis.. Mõtlesin seda ka, et kuna ta andis oma kaardi mulle, ehk siis tema numbri, ehk ta mõtleb siis et kuna ma pole talle helistanud, siis ta ei meeldigi mulle ja ei hakka enam ise ka ühendust võtma? On see võimalik või kui ma talle meeldiks tõesti, siis ta võtaks ju netis ikkagi ühendust või mitte? Mida ma tegema peaks, ma ei taha pealetükkiv olla ja ise netis rääkima ka hakata.. sest enne seda pidu ma ükskord hakkasin ise rääkima ja minu arust võiks ta seda teha..

Mida ja kas ma peaksin ette võtma? 03/11/2010 00:59 #2

  • Secreto
  • POLE LEHEL
  • Vaatleja
  • Postitusi: 191
mingipärast on jh meestel selline sigalik komme aga ürita vastu pidada las võtab ise ühendust kui huvitatud on, kuigi see mitte ise ühenduse otsimine on ikka megaraske, mina pea alati põrun.

Mida ja kas ma peaksin ette võtma? 04/11/2010 16:45 #3

  • MyThang
  • POLE LEHEL
  • Veteran
  • Postitusi: 3140
Ma soovitaks küll msnis juttu alustada! :)Kohe kindlasti.

Mida ja kas ma peaksin ette võtma? 04/11/2010 17:34 #4


ma lugesin ka selle kohta, et paljudel ongi selline komme, et kui kuttidele keegi meeldib siis nad ignoreerivad ja vaatavad kuidas tüdruk reageerib sellele, et kas hakkab kontakti otsima või mitte. Ja soovitati mitte ise kontakti võtta.. ja ma arvan, et see on õige ka. Kuigi, enne kui ma seda jõudsin lugeda, kommenteerisin ta pilti orkutis.. ma loodan, et see ei lähe kontakti otsimise alla ?

Mida ja kas ma peaksin ette võtma? 04/11/2010 20:46 #5

  • -Mannu-
  • POLE LEHEL
  • Aktivist
  • Postitusi: 2795
Go for it ehk lase käia! See noormees on kindlasti seda väärt, et kontakti otsida.

Mida ja kas ma peaksin ette võtma? 04/11/2010 22:08 #6


Ma ole jah aru saanud, et ta on midagi erilist, aga viimasega kutiga, kes mulle meeldis, ma astusin täiega ämbrisse selle kontakti otsimisega ja ta kaotas lihtsalt huvi minu vastu. Temaga ma ei taha, et nii läheks..

Mida ja kas ma peaksin ette võtma? 08/11/2010 14:09 #7

Keegi veel ehk arvab midagi ?

Mida ja kas ma peaksin ette võtma? 08/11/2010 15:36 #8

  • Diamond
  • POLE LEHEL
  • Kreisi kasutaja
  • Postitusi: 1675
Aasta aega tagasi sain ühe master-õppetunni, et kui sa ise näitad huvi üles, siis on kõik põhimõtteliselt võimalik. Niiet ma kindlasti soovitan sul ise algust teha, sest tema on ehk oma arust juba enamuse omalt poolt ära teinud ja ootab sinu käiku.

Mida ja kas ma peaksin ette võtma? 08/11/2010 15:46 #9

  • Katarina.
  • POLE LEHEL
  • Vaatleja
  • Postitusi: 57
Arvan ka, et nüüd ehk peaks sa ka huvi üles näitama, muidu kutt arvab, et sa polegi huvitatud ja ta ise käib sulle ainult pinda. Ja kuna ta andis sulle oma visiitkaardi, kus on tema nr, siis võiks helistada ja ehk kohvile kutsuda.

Mida ja kas ma peaksin ette võtma? 08/11/2010 16:23 #10

Aasta aega tagasi sain ühe master-õppetunni, et kui sa ise näitad huvi üles, siis on kõik põhimõtteliselt võimalik. Niiet ma kindlasti soovitan sul ise algust teha, sest tema on ehk oma arust juba ena ...
Ehk räägid lähemalt oma õppetunnist?

Mida ja kas ma peaksin ette võtma? 08/11/2010 20:00 #11

  • Diamond
  • POLE LEHEL
  • Kreisi kasutaja
  • Postitusi: 1675

Ikka. Umbes-täpselt aasta tagasi, kui mu pubeka self-esteem oli miinustes, tulime sõbrannadega linnast koju, kui ma bussis nägin ilusaimat poissi, keda eales olin näinud. Tegelikult olin teda ka varem näinud oma kodukandis ja korra varem ka samas bussis, aga ta ei olnud mulle kunagi tähelepanu pööranud. Kuti nägu ja soeng ja stiil oli kõik perfektselt paigas ja mul jäi põhimõtteliselt suu lahti iga kord, kui teda nägin. Sel õhtul siis bussipeatuses seisime tema läheduses, sõbrannad mul lihtsalt lollitasid ja üks lükkas teist- poisile täpselt otsa. Mina, kohati natuke rahulikum ja rohkem ülalpeetud, seisin siis rahulikult sõbrannade seljataga. Bussis sattusime nii istuma, et nägime terve sõidu teineteist. Märkasin siis, et kutt mind ikka silmab aeg-ajalt, aga korrutasin endale, et kujutan seda endale ette, pole võimalik, et temasugune mind vaatab.


Igatahes paar-kolm päeva hiljem ütles sõbranna, et seesama kutt oli teda orkutis vaadanud. Nonii, ilmselgelt kujutasin endale seda kõik ette, mis paari päeva eest oli juhtunud, kirusin end maatasa, et kuidas ma üldse võisin mõelda, et talle silma olin jäänud, kuid hiljem tuli välja, et kutt ei vaadanud teadlikult ta profiili vaid sattus sinna kuidagi juhuslikku viisi. Läbi sõbranna hakkasime siis suhtlema, oli mingi teema, et kutsus mind enda juurde kolima, sest elasime päris lähekuti ning ta hakkas just kolima. Järgmine päev siis lisasin ta orkutis sõbralisti, kuigi ega ma väga eager polnud seda tegema, sest kartsin alati, et jätan mingi ahistajanaise mulje vms. Sealt ta siis läks- kõigepealt orkut, siis msn, edasi sms'd ja ei läinud kaua, kui käestkinni jalutasime ja nii edasi. Eriti šhokis olin, kui kutt ütles, et jäin talle kohe esimesel pilgul bussis silma erinevalt oma sõbrannadest ja kui ütlesin, et olin teda ka varem näinud, siis imestas, et kuidas ta mind küll märganud polnud. Välja sellest õnneks/kahjuks midagi ei tulnud, aga lähedased oleme tänase päevani ja tore meenutada ja enesekindlust taas saada.


Mingi romaan tuli kokku vist, aga olgu.

Mida ja kas ma peaksin ette võtma? 08/11/2010 21:48 #12


Nojha,sul läks siis niimoodi, aga mul natuke teistsugune olukord, eks näis mis saab.

Mida ja kas ma peaksin ette võtma? 10/11/2010 23:03 #13

Ma soovitaks küll msnis juttu alustada! Kohe kindlasti.

Ja, ma võtsingi teie nõu kuulda ja kahetsen, et seda tegin. Ta ei näidanud üldse huvi üles suhtlemisel ja küsis ainult ühe küsimuse" Kuidas endal läheb ?" Ülejäänud "suurepärase" vestluse jooksul küsisin mina ainult tema kohta, ta minu kohta rohkem ei midagi.. Ma igatahes üritan ta nüüd ära unustada.. sest ma ei suuda vist kunagi mõista miks ta minuga siis niimoodi seal pinnal käitus. Võibolla tal tõesti mingi ilge "game" minuga, aga ma ei usu seda temast eriti. Kuigi öeldakse, et teod räägivad rohkem kui sõnad.

Mida ja kas ma peaksin ette võtma? 10/11/2010 23:14 #14

  • Havana
  • POLE LEHEL
  • Aktivist
  • Postitusi: 2755
Suhtlesite msn`i teel, või netis? No mina oleks ka netis napisõnaline. Eriti veel, kui ma samal ajal mõne teise inimesega räägin või mul muid asjatoimetusi ka teha on. Ta ei ole kohustatud ju sinule end täiesti pühendama, või mis? Ilmselt on palju tüdrukuid, kes talle võivad huvi pakkuda. Olen tore, võluv ja meeldejääv. Äkki kutsub ta sind kunagi veel endale külla. Ise ma rohkem kontakti ei otsiks. Ma millegipärast arvan, et sina võtad seda tutvust tõsisemalt kui tema. Loodan, et leiate siiski veel võimalusi lähemalttutvumiseks. Päriselus kindlasti. Kui ta sinuga enam üldse ühendust ei võta, ju siis polnud tema meelest seda "sädet" teie tutvuses. Tuleb uus ja ägedam kutt.

Mida ja kas ma peaksin ette võtma? 10/11/2010 23:15 #15

  • Havana
  • POLE LEHEL
  • Aktivist
  • Postitusi: 2755
ole torev, võluv ja meeldejääv.. pidi seal olema:D

Mida ja kas ma peaksin ette võtma? 11/11/2010 13:59 #16

Suhtlesite msn`i teel, või netis? No mina oleks ka netis napisõnaline. Eriti veel, kui ma samal ajal mõne teise inimesega räägin või mul muid asjatoimetusi ka teha on. Ta ei ole kohustatud ju sinule e ...

No selles ongi point, et teised kutid kellele ma meeldin, need istuks kasvõi hommikuni netis,( pole msnis rääkinud, vaid orkutis, seal ka mingi MSN ) , aga tema on nii napisõnaline.. kuigi ma olen aru saanud, et ta ongi nii ettearvamatu.. sest me saime tuttavaks kevadel ja siis pole üldse suhelnud, ainult lisasime orkutisse.. ja siis ta nägi mind ükspäev.. septembris ja kutsus mind sinna. Ju ma siis jäin talle päris hästi meelde, et ta üldse peale seda ühendust võttis. eks ma ootan ja vaatan mida ta teeb.
  • Lehekülg:
  • 1
Lehekülje loomise kiirus: 0.84 sekundit
  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Foorum