EEVA naistekas

Kolmapäev, 15. May 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Tere, Külaline
Armastusest ja inimsuhetest laiemalt.
  • Lehekülg:
  • 1

TEEMA: Kas mul on kutiga veel lootust või olen maha kantud ?

Kas mul on kutiga veel lootust või olen maha kantud ? 14/06/2010 01:02 #1

Räägin ka siis oma loo ära:

(18)Sain tuttavaks ühe kutiga(16) oma koolist, kes jäi mulle silma, sest ta koguaeg vaatas mind.Ta koguaeg otsis mu tähelepanu ja tahtis igal võimaluselt "kogemata" puudutada jne.See kestis kuskil 2kuud. Ühesõnaga ta võlus mu totaalselt ära oma kutsusilmadega. Ja ma olin täiesti kindel et ma meeldin talle ka. Siis ma küsisin ta msni, aga ma ei lisanud teda kohe sel päeval. Vaid 4 päeva hiljem. Siis ta hakkas kohe rääkima, päris pikalt, igal õhtul hakkas ise rääkima ja ma ei pidanud kordagi ise juttu alustama. Kõik oli hästi ja ta ütles ka, et ma olen talle juba aasta algusest silma jäänud koolis ja et ta vaatab mu pilte ja on nii lummatud ja unistab minust jne. Siis vahel ta küsis ka, et kas mul ikka pole kedagi jne ja ma kinnitasin talle et ei ole. Lõpuks jõudis asi selleni, et ta rääkis mulle oma probleemidest ja et ta on väga masenduses ja mis selle põhjused on jne, ehk avas end mulle täielikult. Ja pärast saatis smsi- et ma olen musi talle ja soovis head ööd. Peale seda hakkas mulle ka helistama, lihtsalt niisama- ühesõnaga kõik oli hästi. Kuni selleni, kui oli üks pidu, kuhu ta ütles et tuleb vist ka siis sinna, ja sel õhtul ma helistasin talle, et kus ta on siis. Olin pahane ta peale, sest ta ytles et ta on ühel teisel peol. Siis ma lõpetasin kõne, ütlesin talle et edu siis talle. 2 päeva hiljem msnis- hakkas ise siis temaga rääkima, sest tema ei hakanud. Ütles, et ma olen ju tema peale pahane, et miks ma temaga rääkida tahan vms ja et ta läks kohe peale minu kõnet magama, sest tal tuli mase peale, et ma tema peale pahaseks sain 8). Siis 2 järgmist päeva ta ei rääkinud ka minuga enam ise ja kui ma hakkasin rääkima siis ta vastas hästi napilt ja logis nii välja, et ei öelnud mitte midagi. Siis 2 päeva pärast nägin teda silmasilma ja siis ta hakkas kohe rääkima, siis ma küsisin, et miks ta nii msnis minuga rääkis,siis ütles et tal on lihtsalt kiire.(???) Ja siis kutsus mind üht oma esinemist vaatama ja ma läksin. Ja peale seda ta küsis, et mida ma pärast teen ja kutsus ühe pubisse. ja et ma helistaksin talle kui sinna tulen. Ja kui ma sinna läksin ja helistasin, siis ta telf oli väljas ja ootasin teda tund aega. Siis lõpuks läksin pubi ette ja seal ta oli, täiesti purjus. Siis rääkis korra minuga, paar sõna ja läks edasi sõprade juurde. Ta lihtalt ei teinud minust terve õhtu välja või noh, ta jälgis koguaeg mida ma teen ja meelega eputas seal mingite sõbrapliksidega ja siis vaatas kuidas ma reageerin vms :confused:Ma olin loomulikult täiesti vihane ja pärast kutsusin ta kõrvale ja kysisin miks ta teeb mulle nii. Et kutsub mind sinna, aga ise ei tee väljagi. Küsisin kas tal on täiesti ükskõik minust või? Siis ütles et ei ole. Et räägime siis sellest, kui ta on kaine. Siis ta kallistas mind kolmandat korda ja lõpuks kallistasin teda vastu ka.


Asi ongi selles nüüd, et ta ei ole enam minuga ühendust võtnud. Varsti saab kuu juba sellest. Ma tean, et tegin vea, et avasin end talle, aga ma tegin seda sellepärast, et oli ilmselge,et ma meeldin talle ka. Ilmselgelt tegin end talle liiga kättesaadavaks. Nüüd ma ei teagi enam, kas ta üldse enam minuga tegemist tahab teha- ehk kardab ta end siduda ?

Kas kellegi on sarnaseid asju juhtunud, ja kas mul on üldse lootust veel temaga?

Kas mul on kutiga veel lootust või olen maha kantud ? 14/06/2010 01:39 #2

  • aabits
  • POLE LEHEL
  • Moderaator
  • Postitusi: 2745
Ma arvan, et kui ta ikkagi sulle väga meeldib ja oma kainetel hetkel mõistlikku juttu ajas siis ära veel teda peast viska. Ma ei oska küll leida 100% kindat põhjendust tema käitumisele, aga ilmselt on poiss ise segaduses ja ei tea kuidas ta sinu ees käituma peaks. Ehk on ta väga arg ja sellest see alkoholitarbimine (ehk ei osanud ta ette näha et hiljem asjad nii kujunevad, mõtles lihtsalt et on lahe ja julge). 16 ja 18 ei ole küll väga suur vanusevahe ja eks inimesed on erinevad, aga ma arvan, et see on suht tavaline, et 16 aastane poiss tunneb, et 18 aastane neiu on ikkagi temast vanem (ja võib-olla kogenum) ja ei tea kuidas õigesti läheneda.
Mina arvan nõnda, et oota veel mõnda aega ja võta siis ise kas või msn'i teel. Teiste ees lömitamine ei ole positiivne, aga kindlasti ei oleks sinu käitumine midagi säärast. Proovi ja läheb kuidas läheb - hiljem kahetsed et ei proovinud sest kaotada pole ju midagi, ehk ei julge/oska poiss ise lihtsalt järgmist sammu astuda. Ilmselt on tal selle baariloo pärast piinlik ka. Alati ei ole parim lahendus hard candy't mängida.

Kas mul on kutiga veel lootust või olen maha kantud ? 14/06/2010 10:11 #3

  • Havana
  • POLE LEHEL
  • Aktivist
  • Postitusi: 2755
Sina maha kantud? Mina kannaks selle kuti maha. Kui mees/poiss käitub kehvasti, siis mina ootaks vabandust. Kui tema hakkab sind vältima, lootes, et asjad hullemaks ei lähe.. siis on küll imelik. 16 aastane on siiski veel noor, meestel käib see aeglasemalt kui naiste.. ilmselt on tal palju veel õppida suhetest naistega, tema käitumine on nagu näha väga mõistatuslik ja ettearvamatu.. ta võib ju aastaid veel seda rada jätkata arusaamata, et midagi on valesti. Mina isiklikult annaks noormehel õppetunni suhete alal: võtaks kuti ette ja räägiks, et kui käitub kehvasti, siis parim on vabandust paluda, kuna vältimine tekitab tunde nagu poleksi suhete parandamise vastu huvi. Ja kui veel korra/kaks oma tegu korrata, siis oled lihtsalt tüdrukust ilma. Kui ta on mõistlik, siis jõuab talle see ruttu kohale. Kui ei, siis ilmselt oleksid sa temaga suhtesse asudes ka väga õnnetu.

Kas mul on kutiga veel lootust või olen maha kantud ? 14/06/2010 10:34 #4

  • milko
  • POLE LEHEL
  • Aktivist
  • Postitusi: 2083
Ma mõtlen ka, et kannaks pigem selle kuti maha, tõesti. Alatu käitumine ja ilmselgelt ei tea mees suhetest suurt midagi. Mulle tundub su jutu põhjal, et ta on liiga noor, et üldse aru saada suhte tähendusest. Ilmselt ei tea ta veel isegi, kas ta tahaks sinuga suhet või niisama "sebida" vahepeal. Ilmselt sina niisama mängimist ei taha, seega ei soovitaks ma asja kohe nii meeletult tõsiselt võtta, vaid annaksin talle samuti õppetunni. Kui temaga õnnestub uuesti suhtlema hakata, siis ei oleks ma kindlasti see aktiivsem pool, aga muidugi mitte ka ülbe ja passiivne kohe sellepärast, vaid lihtsalt, suhtuksin sõbralikult, ei näitaks, nagu ta oleks mulle keegi jube kallis, kellele nüüd kohe kõike rääkida. Nii hakkaks tema ise rohkem huvi tundma (kui hakkaks) ja sealt näeks juba edasi. Kui kutt teeks korra veel siukest nõmedust, et kohtleks mind nagu mingit prügi, siis oi ei, head aega, ma ei raiskaks oma ilusat noort elu sellise peale. Õige mehega, kellega ka korralikus suhtes olla, ei ole selliseid lapsikuid probleeme ja ning tema puhul on ikka aru saada, et ta soovib minuga suhtes olla. See sinu silmarõõmu probleem on minu meelest selline tüüpiline probleem, mis paljudel sellises vanuses poistel ongi. Nad on veel noored vaimult ja tahavad lõbutseda ning niisama ringi "tsillida", tüdrukutega on hea mängida, tore, kui neid palju on jne. Minu arvates ei ole asi seda väärt. Aga selle, kas see poiss just täpselt selline on, pead ise välja selgitama. Anna talle salamisi üks võimalus veel ning kui ta osutub samasuguseks või isegi hullemaks, siis unusta ta ära ja mine suvega edasi - mehi on üsna palju, sealhulgas ka päris mitu normaalset :)Edu!

Kas mul on kutiga veel lootust või olen maha kantud ? 27/06/2010 21:57 #5

Ma lihtsalt ei mõista, kas ta siis on kõik see aeg mulle valetanud ja ta sõnades polnud mitte midagi tõest? Kuidas saab anda mõista, et tal ka tunded mu vastu ja siis kui ma selgitust tahan ta käitumise kohta, siis ta lihtsalt kaob mu elust. Sellest on juba rohkem kui kuu, ja ta pole siiani ise ühendust võtnud. Ju on siis kindel, et ta polegi huvitatud minuga ise edasi suhtlemast. Ise oleks mul väga narr hakata talle helistama minu arust..

Kas mul on kutiga veel lootust või olen maha kantud ? 16/07/2010 01:29 #6


Minul on ka täpselt sama küsimus, et kas mul on lootust ühe kutiga või pole ma enam väärt midagi tema silmis.


Ise olen 17, kutt 22. Me oleme vanad tuttavad. Hakkasime suhtlema, siis kui mina käisin 6ndas klassis ja tema 11ndas. Olime suhtleiselt head sõbrad, elame suht lähestikku ka. Ta suht sellest ajast hakkas ka mulle meeldima. Aasta hiljem ma talle ka seda rääkisin. Ta on teadnud, seda koguaeg ja teab ka praegu. Sel ajal oli tal ka tüdruk, olid koos 2 aastat. Tüdruk oli aasta minust vavem. Lõpus kui ta lõpetas kooli, hakkas ka meil midagi tekkima. sain temalt esimese suudluse, siis paar päeva hiljem tuli ta öösel minu juurde, olime kaisus nö amelesime. lõpetasin siis 7nda. Pärast ikka suhtlesime sõpradena ja värki, tol hetkel oli ta oma tüdrukuga koos, mõne kuu pärats läksid lahku, aga mina sellele kutile huvi ei pakkunud, minug ata koos ei tahtnud olla. Tal tulid järjest paar uut tüdrukud, aga kõik suhted kestsid suhteliselt kaua. Kõik sel ajal olin ma tema sõber. Tema teadis mu tundeid. Ja ta ei lasknud mul ka teda unustada kuna aasta hiljem saime jölle koos olla nii ja juba veidike enamalt. Nii mu tunded kasvasid. Ja tuli kord 9ndas klassis aeg kus me ei suhelnud 10kuud vähemalt. Väga minimaalselt. Nii suurt tühjust polnudki. Ma sain temast ka veidike üle. Kuid kui ta minu 9nda lõpetamisele tuli, hakkas kõik otsast. Me hakkasime suhtlema. Eelmise aasta suvel suhtlesimegi suht plaju, Vähemalt väljas olime mitmei dkordi. Kus ma teda kanseldasin kord jaanipäeval kui ta joonud oli, ja pärats mind täna. See oli hea tunne, Ja kui mina olin joonud ka siis tuli ta mulle peole järgi, kuigi ma pidin teda väga kaua paluma. ja olime autos pea terve öö. täiesti niisama. Ma loll ei rääkinud temaga erilist midagi. Kuna loomult olen suhteliselt vaikne inimene. Kuigi oma heade sõpradega on mul paljuski rääkida ja olen väga aktiivne ja naljataja, aga temaga olen ma kuidagi nii vaikne. Aga eelmisel suhel oli selliseid kordi palju. Kui sügisel talvepoole, läksin ma siis tema juurde öösel. Ning temale läks ka minu süütus. Peale seda suhtlesime nagu ikka, mitte vähe, ega palju. Vahepeal tulid jamad, jutud, et tema eks esitas lambist talle küsimuse, et kas ta on minuga maganud, ja sealt veits jamad algasidki. kuigi sel kohapeal hoidsin ma suu kinni. Nii see selleks. Siis magasime veelkord kuu aega hiljem. Enne teist korda rääkis mulle et, "naljakas, aga ta on nii palju sellele minuga esimese korra peale mõelnud ja et tal on olnud minuga seksuaalfantaasiad jne" Sel korral rääkisime me väga palju ja kõige mõnusam jutuajamine oli, tundsin nagu olime palju lähedasemaks saanud. Kuid peale teistkorda, oli mul halb tunne, et kasutab mind ainult ära, rääkisin ka temalt, ta eitas ja vabandas ning ütles" et kui ma tema juures olin, et tal oli nii raske end tagasihoida vms" nii kõik oli korras saime normaalselt läbi. Ütles ka et tal on tunded sõpruse ja suhte vahepeal. Aga peale seda jätkus esimesekorra kamm tema eksiga. Kutt pettus minus, et mina olin midagi rääkinud vms. Ta seda mulle ei ölnud, vältis mind, kuu aega ei saanud ma aru milles asi. Mul tuli sp, sain 17, kutsusin teda ka siis välja, ta ie tulnud. temal on kiire jne. Ja sp-l sain ma selle kõik teada. Kuigi siiani ei tea mis on tõde selle värgi ümber aga see selleks. ma ei hakka ka seda siia kirjutama. nii . Siiski ta ei suhelnud minuga 4kuud, palusin andeks ma ei tea mitu korda. kuid ükskord kutsus ta mind enda juurde. noh täiesti mõttetu oli ta oli nii teistsugune ja sellest me ei rääkinud, asju korda ei rääkinud, mida ma oleksin tahtnud. aga ega tema ei taha vanu asju ülesvõtta. Ja ma ka surkima ei hakanud. Nii noh ega mina ka temaga eriti ei üritanud enam suhelda. Andsin talle rahu. Ning nüüd siis juuni algul saime ka juba veits läbi ilusti. läksin tema juurde ning jah magasime. aga kõik oli siis nii positiivne, suhtlesime ka edasi. aga nagu alati tal oli nn kiire ja minuga tal õhtuti välja polnud aega tulla. tuli mul siis võimalus paar nädalat tagasi, et ma saaksin tema juurde öösek sminna, aga tema ei suvatsenud enda plaane ümber teha. lihtsam oli tal naabritüdruku juures juua sõpradega.


ning siis sai mulle selgeks kui loll olen ma olnud, et ma talle end nii kuradima kergelt kätte andsin. aga asi selles et mul on lihtsalt nii tugevad tunded ta vastu. Aga nagu näha mingit "käimist" siit ei teki. Minuga tema koos olla ei taha. Aga ma ei saa aru miks oli tal vaja minuga magada. Hetkel olen ma nii üles ärritatud, et kui veel tuleks siuke värk, siis ma räägikin temaga et mis värk on aga ta läks sõjaväkke ja vaevalt et siukest asja tuleb. kui tuleks śiis enam ma talle end ei annaks. ja räägikisin kui haiget võib ta nii teha. aga loll olin. Kuid mis te arvte kas ta tõesti ainult mängib minuga ? ja kas ta ei võtagi mind tõsiselt ? Olen ma maha kantud ?


väga pikk ja segane jutt .

Kas mul on kutiga veel lootust või olen maha kantud ? 16/07/2010 09:45 #7

  • lafolle
  • POLE LEHEL
  • Kasutaja
  • Postitusi: 803
To anonymous: Sa tundud tore ning mõistlik tüdruk olevat. Ma kardan, et siit tõepoolest midagi välja ei tule, nii et parem lase asjal minna. Kui tal juba sellised kõhklused ja otsustusvõimetushood on, siis head see ei tõota. Sõjavägi ei lisa samuti erilist lootust, kuna karta on, et tal on vaja selleks ajaks kedagi vaid üheks asjaks. Miks ta sinuga magas? - ta lihtsalt tahtis sind ja kõik. Olla kellegi jaoks esimene on meestele tihti hästi eriline ning erutav. Ning sellest kätteandmisest niipalju, et armunud olekus on mõistus üldiselt kaugele-kaugele jalga lasknud; tean ju ise ka, millest räägin Aga samas.. iga asi on millekski hea. Pea püsti!

Kas mul on kutiga veel lootust või olen maha kantud ? 26/07/2010 22:02 #8

  • Naturally
  • POLE LEHEL
  • Vaatleja
  • Postitusi: 106
Aga ära ise temaga ühendust võta, kuni tema sinuga võtab . Kui ei võtagi, siis on läbi, sest oma süü, et sinuga nii käitus . Kui võtab, ja näiteks kuhugi kutsub, siis teegi ennast vähem kättesaadavamaks . Nt minge sõbrannaga shoppama, ja ütlegi, et sa ei saa . Kui küsib, et kas õhtupoole, vm hiljem saad, siis ütle et sul on kiire . vot nii teegi, temal oli ju ka kiire ! ja siis võid nt nii teha, et kui taaskord sind kuskile kutsub, siis mine, aga ole lühikest aega, näiteks peale 1-2 tundi ütle, et oih, sul tuli meelde, et pidid täna isaga kinno minema vms . selle kättesaadamatusega ei tohi muidugi liiale minna, aga ära ennast kergelt kätte anna . las ta siis püüab ise kui ta sinust huvitatud on, siis ta ei jäta .
  • Lehekülg:
  • 1
Lehekülje loomise kiirus: 0.73 sekundit
  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Foorum