EEVA naistekas

Esmaspäev, 29. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Põlvas oli kevad

Postitas blogisse: MiuMei
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Hei!

Täna toimus Põlvas rahvusvahelise motokrossi TOP 200 I etapp. Loomulikult olime ka meie kohal! Hommikul oli äratus 05.15, et kuuest sõitma saaks hakata. Õhtul tegin selle tarvis kõik vajalikud toimetused ära: pakkisin varuriided, joogid ja suupisted kaasa. Aasta jagu krossikogemusi on näidanud, et enda kaasa võetud näksid tasuvad igati ära. Koha peal müüakse tavaliselt ainult komme ja friikartuleid. Ütlen ausalt, friikaid ja õlis küpsetatud viinerid ei ahvatle mind kuigi palju. Peaks ehk autokülmiku muretsema, siis oleks toidu kaasa võtmine suvel veidi lihtsam ja murevabam.

 

image
Timmo sõitis kvalifikatsiooni ja kaks võistlussõitu, nagu ikka. Õnneks see kord läks hästi ja ühtegi kukkumist vähemalt polnud. Kiiremini sõitmine muidugi oleks kasuks tulnud :D image

Kokku said lapsed umbes 10 tundi rajaäärset, ehk krossilaste, elu "nautida" :D Eks nad siis jõudumööda korjasid oksi-kive, jooksid ringi, istusid kändudel, maadlesid, ronisid kividel, ehitasid oksaraagudest, joonistasid liivale, puhusid mullitajaga mulle ja mängisid nutiseadmetes. Ime kombel vingumist polnudki. Lõpuks oli Daisy nii räpakas ja must, et kole vaadata :D Aga noh, kinni neid ju ei hoia, las möllavad.
image
Järgmine kord olen veidi jälle targem ja võtan kaasa mõned liivakastimänguasjad. Seekord lõikasin tühjadest veepudelitest neile kopsikud - said liiva vedada ja kive kuhugi korjata. image
Nagu näha, olid nad vahepeal lausa sokkide väel :D

image
image
Järgmise krossini!


Olen 28a moe ja iluhuviline. Minu blogis saate lugeda nii ilujuttu kui palju muud põnevat.

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Artiklid Seks & suhted Merje Põlvas oli kevad