EEVA naistekas

Pühapäev, 28. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Tänased teod

Postitas blogisse: MiuMei
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Hommikused mõtted said mul juba kirja, nüüd on aeg tegudest rääkida :D
Täna oli siis päev, mida juba pikka aega pikisilmi oodati - hambaarsti külastuspäev! Daisy sai kõvasti kiita: hambad pidid nagu pärlid reas olema, ei ühtki auku. Kristella sai ka kiita: tema lasi on pisikesed augukesed kenasti ära parandada ja ühe vana plommi välja vahetada. Mõlemad said laekast ühe meelepärase eseme preemiaks valida. Valik oli üsna suur, eriti sõrmuste sortimendis. Daisy valis lõpuks välja ühe magnetiga liblika ja Kristella väikse autokese.

 

image
Hiljem käisime lasteaia korraldatud perematkal. Koju sõites soovis Daisy koos issiga motoklubisse kaasa minna. Mina aga tulin Kristellaga kiirelt koju et jalgratastega sõitma minna. Täna ju suurepärane ilm olnud! Poole tee peal tulid Timmo ja Daisy ka meile vastu, tegid mõne pildi ja sõitsid koju. Meie Kristellaga sõitsime edasi, vastassuunas :D Tegime oma tiiru ära ja kokku saime Endomondo andmetel 7,5 km 50 minutiga. 70 alasse sõites Kristella hakkas muretsema, kas ta sõidab äkki lubatust kiiremini :D

Kristellaga sai pikalt-laialt elu üle arutatud. Kõigepealt sai ta imestada, et mina tema vanusena ei osanud jalgrattaga ühe käega sõita. Siis ta imestas selle üle, et mul polnud ei jalgratast ega isegi mootorratast :D Muide, esimest korda sain kahe rattalise rattaga sõitmist proovida 3-4 klassis, kui suuremad poisid mind kellegi vanaema rattaga suurest mäest alla lükkasid. Ilmselt pole mitut korda vaja mõelda kuidas see lõppes :D

image
Ja eesolevast rattamatkast. Vaatasin kuulutuse veelkord üle ja nüüd reaalselt mõeldes arvan, et 30km on lastele ikka liig mis liig. Daisy jõuaks arvatavasti max 10 km sõita ja Kristella võib-olla sinna 20km kanti. No ehk jõuaks nad rohkemgi, aga ma parem ei hakka eksperimenteerima :D Parem juba kindla peale välja minna ja nad üldse Timmo hoole alla jätta.

P.S. Keegi ehk teab, kust oleks kiirelt võimalik saada telefonile välist akut või akulaadijat?



Olen 28a moe ja iluhuviline. Minu blogis saate lugeda nii ilujuttu kui palju muud põnevat.

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Artiklid Seks & suhted Merje Tänased teod