EEVA naistekas

Reede, 03. May 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Tere, Külaline
  • Lehekülg:
  • 1

TEEMA: Lapsehoidja kuulutus

Lapsehoidja kuulutus 28/12/2009 23:22 #1

Vabandan ette ära, et ma pole veel aru saanud kui noored või vanad ja kas lastega või lasteta on siinsed foorumlased aga kui kellelgi on vaja lapsehoidjat mõneks päevaks või õhtuks siis võtkem minuga ühendust.
Lapsehoidja kogemus on olemas- hoian tihti kahte väikest last (kahe- ja kolmeaastast) aga saan kenasti hakkama ka nooremate kui ka vanematega. Pakutav töö peab siiski jääma Tallinna piiresse. Kui on vaja hoida ühte last, siis on tunnitasu 20 krooni, kui on vaja hoida kahte last, on tunnitasu 25 ja iga järgneva lapsega tõuseb tasu viie krooni võrra. Seda seepärast, et ma tõesti tegelen lastega ja mida rohkem neid on, seda rohkem võhmale töö muidugi võtab. Laste järgi ma muidugi koristan, teen neile süüa ja kui tuleb pikemalt neid hoida, siis käin nendega vajadusel ka õues.
Kui on vajadust ja küsimusi, siis võtta ühendust minuga e-maili teel: See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.

Teema on lukustatud.

Lapsehoidja kuulutus 28/12/2009 23:25 #2

oi, ma kirjutasin oma kuulutuse valesse rubriiki!
Teema on lukustatud.
  • Lehekülg:
  • 1
Lehekülje loomise kiirus: 0.24 sekundit
  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Foorum