EEVA naistekas

Laupäev, 04. May 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Tere, Külaline
Näopuhastused, erihooldused, tooted, probleemid.
  • Lehekülg:
  • 1

TEEMA: kiirelt abi palun ! punnid katki vms

kiirelt abi palun ! punnid katki vms 21/05/2011 15:01 #1


tere ! olen 12 ja mu näonahk on väga jube . peale seda kui ühe punni ära pigistasin ( ma tean et ma ei tohiks.. ), siis läks see muidugi katki ja põletikuliseks, tekkis mingi korp peale, aga see on valus ! ja ka peitepulk ei varja seda ära, mingi korba osa vms jääb näha, ja see on ka nii kole . ja nüüd on sellele veel samataolisi juurde tekkinud, sellised punased laigud jne, nägu on paksult täis neid. palun kas keegi oskab aidata , kuidas ma neist võimalikult kähku lahti saaksin ? sõbranna soovitas riitsinusõli.. vms panna nende peale , see pidi naha pehmemaks tegema vms . või äkki peaksin peitepulka panema ? see on muidu vistrikutele, aga need pole päris vistrikud .. lihtsalt katki / punased laigud. paluuuun abi !

kiirelt abi palun ! punnid katki vms 21/05/2011 16:08 #2


Mina soovitaks kookosõli. see on küll õli, aga ravib isegi aknet. Hästi aitab ka aaloe vera geel ja saialillesalv aitab hästi seda korpa pehmendada ja ravida. Eks endalgi nooremana on nii juhtunud..

kiirelt abi palun ! punnid katki vms 21/05/2011 17:07 #3

  • Flower
  • POLE LEHEL
  • EEVA tiim
  • Postitusi: 1171
Kasutada mitteärritavaid näopesuvedelikke, näonahk peab kindlasti puhas olema, et päris-päris põletik sinna ei läheks. Kui üldse kuidagi paraneda ei taha, siis pöördu arsti juurde, tema oskab kindlasti paremini nõu anda vastavalt sinu näonäha tüüpi arvestades
If it is important to you, you will find a way. If not, you will find an excuse.

kiirelt abi palun ! punnid katki vms 21/05/2011 17:11 #4


okei, ema andis mulle mingit kookosekreemi, milles pidi see õli sees olema, et pm sama toimega . panin praegu peale , ja nüüd siis ootan ja loodan et see mõjub . aga aitäh teile !

kiirelt abi palun ! punnid katki vms 22/05/2011 16:22 #5

Teepuuõli võid ka proovida, see desinfitseerid ja vähendab põletikku, aga see kuivatab nahka kõvasti.. Punnidele vist sobib et kuivatab
  • Lehekülg:
  • 1
Lehekülje loomise kiirus: 0.36 sekundit
  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Foorum