EEVA naistekas

Kolmapäev, 15. May 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Tere, Külaline
Käte hooldus, kunstküüned, probleemid, nõuanded, tooted kätele ja küüntele.
  • Lehekülg:
  • 1

TEEMA: ripsmed, küüned ja juuksed

ripsmed, küüned ja juuksed 05/07/2006 10:50 #1

Tere!

Mina olen üks neist kohutavatest hävingutest, kes pole hakanud ennast veel meikima. Oh õudust küll. Ainukesed meie meigitarbed on huulepalsam ja näopuhastaja, oh appi kui hale, eksju. Aga noh. Minul on plaanis sellega nüüd siiski pisut tegelema hakata. Ego palub. Samas olen ma selline, kes eriti üle pingutada ei taha, nii et alustuseks vaid mõni tarve.
Kuna ma olen kõiki neid proovinud põhimõtteliselt sama palju, kui kana pissib, siis tahaks ma nende kohta küsida ka. Igaks juhuks.

1. Ripsmedušši kohta.
Ma olen ripsmedušši senini kasutanud vist ainult kaks korda. Ühe korra aastas. Kasutasin nüüd hiljuti ja siis eelmine aasta suhteliselt samal ajal. Nüüd, kui sel aastal kasutasin (oma ema oma, issand kui hale onju), ütles mu poisssõber mulle, et ma olen niiiiii ilus. Ja ofkoors tahan ma (tema jaoks) kogu aeg ilus olla, nii et tärkas minus huvi siis selle vastu.

Kas ripmedušš läheb laiali, kui silmi pisut hõõruda? Mina ei julgenud oma silmi puudutadagi..
Millist tuleks alguses kasutada? Või siis milline mulle sobiks, kes ma ei taha olla mingi ülim neid viiesentrimeetiliste ripsmetega, vaid ainult neid pisut esile tõsta.
Kuidas ripsmedušši kõige paremini eemaldada? Millise meigieemaldajaga? Mul olid tol päeval selle ilu eemaldamisega omad halvad kogemused..

Küünelaki kohta:
Vot see on midagi, mida ma mitte kunagi pole kasutanud, kuid mille tarbimisega ma tahan alustada suhteliselt omapäraselt ja hüppega. Nimelt, olles selline mittetibilik tüüp, tahan ma värvida oma küüned mustaks. Ja mitte kõiki neist.. ma tahan just nimelt punane-must-punane-must-punane küüsi. Selline soov tärkas mul, kui aus olla, teiste pealt. Tundus lahe. Ühesõnaga,

Kas küünelakki tuleb hoida külmkapis?
Milline alusküünelakk? Kas see omab mingit rolli, et ma pole mitte kunagi küünelakki tarvitanud?
Milliseid küünelakke tuleks kasutada?
Mis siis saab, kui küünelakk kogemata "üle ääre" läheb? Kui ma seda näpuga pühkima läheks, siis oleks võimalus, et ma ajan ka juba küünel oleva laki laiali.
Mis siis saab, kui üldse on mu esimene küünte lakkimine häving ja ma tahaks seda kaotada? Küünelakieemaldaja? Milline? Kuidas seda kasutada?
Milline pealislakk?

Ja tegelikult on veel kolmas asigi, mille kohta ma tahaks küsida, kuid see ei puuduta nii väga meikimist vaid seda, milline ma tahaks olla. Nimelt puudutab see juukseid. Ma tahaks, et mu juuksed oleksid rohkem sellised.. kohevamad. Neid oleks nagu rohkem või nii. Ma mäletan, et kui ma juuksuri juures käisin, siis tema lasi enne kuivatamist mulle pähe mingit lakki, ja pärast olid juuksed imeliselt kohevad ja sellised.. noh, neid oli hästi palju kuidagi. Samuti kuulsin ma kedagi rääkimas juuksemaskidest. Misasjad need on? Mida need teevad?

Vot jah. Paluks nüüd abi, et teostada minu esimene tõsisem meigitarvete soetamine.

Suur tänu abistajaile!

ripsmed, küüned ja juuksed 05/07/2006 11:22 #2

  • beautiful
  • POLE LEHEL
  • Moderaator
  • Postitusi: 1824
Minuarust ei ole see üldse hale, et sa pole end kunagi meikinud. Loomulik ilu ongi ju üle kõige, minuarust vähemalt. Kui mu välimus lubaks , ma ka ei värviks ennast.
Aga kui sa tahad nüüd algust teha, siis vahendite valimisega saab sind muidugi aidata ka poemüüa.
Aga ripsmetushist niipalju, et on olemas väga erinevaid: veekindlad(nutmisel ja ujumisel nt ei lähe laiali) tavalised(märjaks minnes lähevad laiali), tihendavad, pikendavad, koolutavad ja teised.
Värvituid ripsmeid ei ole ikkagi soovitatav hõõruda, tavaline ripsmetush läheb ikka laiali ja isegi veekindel võib pisut minna, aga ka ripsmed võivad kokkukleepuda, siis jääb kole. niiet näpud eemale! Minule meeldivad nt maxfactori ja maybaline ripsmetushid. Rohkem nende kohta siin <a href="www.eeva.ee/client/forum/forum.asp?wa_id=854" target="_blank">www.eeva.ee/client/forum/forum.asp?wa_id=854</a>
Ripsmeka eemaldamiseks peab olema spetsiaalne silmameii eemaldus vedelik. Neid on ka palju erinevaid. Valida tuleb siis vastavalt, no nt , silmade tundlikusele, vanusele, koostisele ja n.e. aga noh kui sa pole ennem midagi proovinud, siis tuleb lihtsalt ühega algust teha ja proovida kas sobis. Silmameigi eemaldajate kohta saad lugeda siin <a href="www.eeva.ee/client/forum/forum.asp?wa_id=1074" target="_blank">www.eeva.ee/client/forum/forum.asp?wa_id=1074</a>
Üldiselt kõikide oma küsimuste kohta saad sa vastuseid kui pisut sobrad siin foorumis ringi...

ripsmed, küüned ja juuksed 05/07/2006 12:16 #3

  • znelle
  • POLE LEHEL
  • Moderaator
  • Postitusi: 5143
Ma vastan siis nende küünte poolt
Küünelakki ei pea hoidma külmkapis. Mõned hoiavad kuna arvavad, et siis säilib lakk kauem....aga mina isiklikul tpole seda täheldanu. Nii et hoia kus tahad
Aluslakk ja pealislak võiksid olla kvaliteetsed. Näiteks Sally Hansen või siis NCL jne jne. Ma arvan, et kosmeetika osakonnast leiad sobiva. Aluslakki kasuta kindlasti, et küüneplaat pideva lakkimise tagajärjel kollaseks ei muutuks. Ja pealislakkki kasuta ka kindlasti, et lakk kauem püsiks ja et lakk ilusam läikivam oleks.
See ei oma mingit rolli, et sa pole kunagi küünelakke kasutanud. Aga kindlasti on esimene kord suht raske ise omal küüsi lakkida.
Küünelakkide kohapealt niipalju, et mina ei vaata firmat. Ma valin toonide järgi. Ja kui on kvaliteetsed alus- ja pealislakid siis ma arvan, et vahet pole mis firma värvilist lakki kasutad.
Kui küünelakk üle ääre läheb siis soovitan väikese pulgakeksega (millega tavaliselt küünenahkasid tagasi lükatakse) see äärest ettevaatlikult eemaldada. Samas saab ka nii, et kui lakk juba kuivadnud, et siis teed vatipukga küünelakieemaldiga kokku ja siis puhastad üleläinud kohad ära.
Küünelakieemaldi peaks olema atsetoonivaba. Firmat ei oskagi soovitada, nii palju on erinevaid. Kasutad nii, et vatitupsu niisutad ära ja siis nühid põhimõtteliselt küünelaki küünelt maha.
Loodan, et mu jutust oli abi.
Aga jah surfa siin nati ringi ja leiad kindlasti paljudele oma küsimustele vastused.

ripsmed, küüned ja juuksed 05/07/2006 13:06 #4

  • Saska
  • POLE LEHEL
  • Kasutaja
  • Postitusi: 650
kui tahad ripsmetušši, mis jääb loomulik, siis soovitan osta maybelinne unstoppable tušši. ise kasutan ka seda, jääb loomulik. kui sul pole kaarjad ripsmed, siis osta ka koolutaja. ripsmetušši on halb maha võtta, kui see on veekindel. üks võimalus on kasutada tavalist ripsmetušši, aga samas võid ka osta õlibaasil silmameigieemaldaja. kuid neid on natuke halb kasutada, sest pärast on laud õlised. osta kas vedel silmameigieemalda, kuhu on peale kirjutatud, et ei sisalda õli või näopuhastuspiim, millega võib ka meiki maha võtta (nt nivea young meigieemaldaja).

kui tahad, et küünelakk kauem peal püsiks ja et tulemas parem oleks, siis mine maniküüri juurde. sa võid talle öelda, et tahad sellist värvimist ja kui vähegi võimalik, siis ta teeb ka. ^^ maniküür ainult ei laki küüsi vaid ka lükkab tagasi küünenahad jne.

juustele saad kohevust lisada septs shampooniga. mine juuksuri juurde ja küsi selle laki nime, ilmselt ta müüb neid ka, siis saad osta. salongist saad kvaliteetse shampooni ka osta. aga minule näiteks kõik salongi shmapoonid mida olen kasutanud ei sobi. liiga kanged minu jaoks vist. niiet võid osta poest ka kohevust andva shampooni.
  • Lehekülg:
  • 1
Lehekülje loomise kiirus: 0.41 sekundit
  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Foorum