EEVA naistekas

Reede, 26. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Tere, Külaline
Ilu- ja kosmeetikatooted ning tervisega seonduvad tooted
  • Lehekülg:
  • 1

TEEMA: Melanotan II - süstlapäevitus

Melanotan II - süstlapäevitus 24/05/2014 12:21 #1

Melanotan II süstitakse alakõhurasva väikese insuliinisüstlaga ning see aitab saada tumedama naturaalse nahatooni kasvõi ilma päevitamata. Kestab umbes 3x kauem kui tavapäevitus ning on ühtlane üle terve keha. Tumendab ka arme. MT II mõju tõstab tugevalt ka päikese käes viibimine. Ehk põhimõtteliselt saaks soovitud tumedusega päevituse enda nahka rikkumata liigse päikese/solaariumiga väga kiirelt (1-2 nädalat). MT II algselt arendati välja nahavähi eest kaitsmiseks. Ja nii ongi - ta teeb nahka vastupidavamaks päikese eest. Tema pruunistav efekt on vaid boonus. MT II võib samuti tõsta libiidot ning langetada söögiisu ajutiselt. Seetõttu kasutavad ka mõned inimesed seda abilisena dieetimisel.

Ise olen tükk aega juba kasutanud ja olen väga rahul. Veel infot: See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.
Lisatud failid:

Vastus: Melanotan II - süstlapäevitus 06/06/2014 16:10 #2

Sooviks seda toodet,kus seda saaks ja mis hinnaklassi jääks?
  • Lehekülg:
  • 1
Lehekülje loomise kiirus: 0.39 sekundit
  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Foorum