EEVA naistekas

Neljapäev, 28. March 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Hetke lemmikud.

Postitas blogisse: Minu Elu
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Nii nagu Teilgi, on ka minul välja kujunenud omad lemmikud ilutooted meigis, mis peavad koguaeg kosmeetikakotis olema.  Olen alati 24/7 valmis proovima ka uusi asju, kuid on ka tooted, millele ma jään (ma usun, et veel päris pikalt) truuks.




1. Maybelline Dream Pure BB kreem.

 
 
Tegemist on siis spetsiaalselt rasusele nahale mõeldud BB kreemiga. See sisaldab endas 2% salitsüülhapet ja  päikesekaitse faktoriga SPF 15. Kasutan seda nii suvel, kui ka talvel. Ma ei teagi kohe, mitmes tuub mul seda läheb. Ostan seda tavaliselt siis, kui kuskil soodushind on. Tavahind on muidu umbes 8-9.- kuid kui satud soodukale, saad ka 5-6.- kätte. Seega, ostan kohe mitu tuubi. Nii kindluse mõttes. Las ta seisab mul seal kapis :D 
 
 
 
 

2. Urban Decay Naked Flushed.




Päikesepuuder, highlighter ja põsepuna on kenasti kõik ühes karbikeses. See on esimene asi, mis ma UD tellisin. Ja pean ütkema, et olen rahul. Kallis ta oli nagu kõik selle firma tooted, aga see tasub end ära. Kui nüüd mõelda, et ostaksin need kolm ilutoodet kõik eraldi, siis uskuge, see teeks suurema summa, kui käisin välja just tolle paleti peale :D 
Kirjutasin sellest ka natuke siin LINK.
 
 
 
 

3. Urban Decay De-Slick Oil control makeup setting spray.

 
 
 
Toode on siis mõeldud rasusele nahale ja aitab sinu ideaalsel jumestusel paremini peal püsida. Kuna ka minulon rasune nahk ja kuigi kasutan rasusele nahale mõeldud make up tooteid jne, siis tahes tahtmata ei aita need mind niivõrd väga, kui ma sooviksin. Seega otsustasin proovida kiidetud UD meigi kinnitus spreid. Ja pean tõdema, et kuigi kasutan samu jumestustooteid nagu ikka, siis nahk püsi kauem läikevabam. Ja seda ilma naljata. Olen selles tootes meeldivalt üllatunud. Tellisin selle endale www.feelunique.com. Kahjuks Eestis seda firmat pole. Nuuks....
 
 
 

4. Witch Hazel.


 
Eesti keeles siis nõiapuuvesi.Tegemist on toonikuga, mida kasutan oma näo värskendamiseks ja peale pesu viimase sodi kätte saamiseks oma näolt. Hetkel on mul toonik roosiveega. Olen kasutanud täiesti tavalist, kuid mõtlesin nüüd ka midagi uut proovida. Kuna roosivesi on samuti nahale väga hea, siis saigi see valida. Tellisin selle endale www.iherb.com ja olen väga rahul. Esiteks see lõhnab paremini ja teiseks rahustab ja niisutab mu nahka.
 
 
 
 
 

5. Garnieri mitsellaarvesi.


 
Ma olen leidnud selle toote näol endale truu kaaslase. Tõesti see võtab mu meigi maha nii silmadelt, kui näolt. Samuti värskendab mu näonahka. Ei aja kipitama ega midagi. Ja mõelda, ma ei pea meigi mahavõtmiseks kaasa vedama kuskile reisile minnes sada eri potsikut. See üks ja ainus potsik teeb  kõik töö ära. Vaimustav. Hetkel läheb mul teine pudel. Esimesena proovisin nende rohelises pudelis oleva mitsellaarvee ära. Olen mõlemi tootega rahul. 
 
 
Need on siis  minu lemmikud, ilma milleta ei saaks ma hetkel hakkama. Mõnda tuubi kulub mul juba ma ei tea mitmes :D Pilti mul küll pole, aga kuna on sügis, siis iga aastane probleem hakkab kimbutama, lõhenevad huuled. Seega on mul alati käepärast ka huulepalsam, et oma katkiseid huuli ravida ja niisutada.

 

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Chatlyn Hetke lemmikud.