EEVA naistekas

Reede, 26. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Home is where the heart is

Postitas blogisse: Costany's Sparkles
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

On aeg kergitada natuke saladuseloori. Sellel nädalal jätame me hüvasti praeguseks hetkeks koduks kujunenud korteriga. Homme saame uue korteri võtmed kätte (tegemist on siiski veel üürikaga). Leidsime korteri, mis on asukoha poolest meile mõlemile tööle liikumiseks mugav ja mis peamine.. Kõik meie neljajalgsed sõbrad on oodatud! Oleme juba ammu unistanud kesklinna kolimisest, sest niimoodi võidame me tohutult aega. Meil kummalgi autot ei ole ja seetõttu on linna minemine päris aeganõudev. Linna kolimisega võidame päevas kindlasti vähemalt tunnikese. 

 

image

Ma hetkel teile veel uuest korterist lähemalt ei räägi. Ma tahan meie uut pesa näidata, siis kui oleme juba sisse kolinud! Praeguseks hetkeks peaksid korteri seinad olema juba kenasti valgeks võõbatud ja juba neljapäevast saame hakata oma asju sisse viima.

Kolimisega kaasneb muidugi natuke suurem poodlemise ring.. Sellega seoses vajangi natuke Teie abi ja nõu!

image

Kõige rohkem oleks meil vaja uut diivanit. Korteris olev diivan on juba päris kulunud ja oma aja ära elanud. Diivani valiksime sellise, mida saame ka hiljem kasutada või maha müüa. Midagi hirrrmus kallist ka ei tahaks osta. Hetkel jäid silma näiteks : Shoppa.ee'st selline : LINK. Hind on sellel 474 eurot. Kui nüüd aus olla, siis tegelikult võiks hind olla ikkagi 250-390 eurot. Madalamas hinnaklassis leidsime ka mõned üksikud valikud : E-mööbel24'st selline : LINK (hind 289 eurot) ja selline : LINK (hind 354 eurot). Smart24 e-pood müüb üsna sarnast nagu e-mööbli oma, aga 100 eurot kallimalt : LINK

Kas kellegil on antud e-poodidega kogemusi? Kust ostsite Teie oma diivani? Kust saada head diili diivan'i ostuks? Olen natuke juba ka teise ringi turgu kompinud ja suhteliselt tulutult. Ka kasutatud diivan ajaks asja ideaalselt ära! Ega sinul ei seisa kuskil heledates toonides nurgadiivanit?

Praegu on minu lemmikuks variandiks vist Aatrium.ee'st see diivan siin : LINK. Hind on ka 299 eurot. Kuidas tundub? image

Teiseks kõige suuremaks murekohaks on garderoob. Hetkel on nii, et magamistoa garderoobis ei ole praktiliselt ühtegi riiulit. Seal seisab praegu umbes täpselt 4 metallist korvikest üksteise otsas ja that's it. Garderoob ise on seinast seinani ja tühi (lükanduksed on ees). Päris sisseehitatud garderoobi me sinna kindlasti teha ei saa, sest tegemist ei ole meie oma korteriga. Küll aga peame me kindlasti midagi nutikat ja soodsat välja mõtlema. Selle probleemi juures olen ma üsna võhik ja ma ei oska isegi eriti millegi järele guugeldada. 

Esmapilgul jäid silma Bauhof'is olevad metallkorvikesed : LINK (hind 65€) ja On24'st selline garderoobisüsteem : LINK (hind 145€). On äkki keegi samasuguse olukorraga kokku puutunud? Kuidas kapi sisu nutikalt lahendasite?

image

Järgmiseks.. Kust leida hea hinnaga ja vahvaid tasse/taldrikuid? Oskab keegi mõnda toredat poodi, e-poodi soovitada? Hea oleks, kui tegemist oleks suuremat sorti kruusidega ja taldrikuid võiks olla komplektis (igas erinevas suuruses).

image

Kust saada vinged dekoratiivpadjad? H&M home'is nägin mõndasid, aga äkki kellelgi mõni salajane e-pood kuskile ette jäänud? Kindlasti sooviks midagi ümmargust, midagi fluffyt ja midagi vaimukat.

PS! Kuna Piritalt on üsna tülikas suurte kastide/kottidega liigelda, siis millist kolimisfirmat soovitaksite? Millistega Teil kogemusi on? Siiani on parim pakkumine, mille saime 29€ tund (ühe kolijaga) Uusmaast.

Costany's Sparkles ilu ja elustiili blogist on saanud üks hubane kohake, kus koos lugejatega jagatakse omavahel infot parimate ilutoodete, vingeimate tegevuste ning kõige maitsvamate retseptide kohta!

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Triinu Liis Home is where the heart is