EEVA naistekas

Laupäev, 27. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

How to get blue eyes? / Review: Contact lenses ColourVUE 3 Tones

Postitas blogisse: Do-Dolce
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Would you like to have blue eyes? Or black ones? Just keep reading because I know how to recieve that result! I just got my blue eyes with that method!

Just go www.laatsed.com where they sell different products your heart eyes wish for! I tried out ColourVUE 3 Tones blue contact lenses and now, few months later I can finally talk about my experience.

 

image

I tried coloured lenses for the first time ever and I´m pleased with them, I mean I still wear them a lot so they are totally worth it. They are comfortable, thin and don´t dry out my eyes so quickly as I was afraid of.

Although my first reaction wasn´t so happy about the result they gave me, because they make my eyes bigger and it still looks a bit fake. Maybe it´s because they are toned with three colour and lense is yellow from the middle but my eyes are totally grey-blue tone. That´s why people pretty often can understand that I wear coloured lenses. Also if I wear them for a whole day my eyes get tired and they dry out a bit, but it happens with every lense I guess, at least with me, I just need to give some rest for my eyes.

So I mean I would buy them, they aren´t bad or anything but at first I would like to try out some other coloured lense, just to see and feel the difference between lenses and result. Also it´s pretty fun to see all those reactions, some people love them and another just hate them, I´m more on the first side. Also big plus is that everybody can wear them, even if your eyes are perfectly fine.

Have you ever tried out coloured lenses? What do you think, do they look good on me or should I try out brown ones next time? Or is it too risky?

image
Mõtled, kuidas saada endale siniseid silmi? Või näiteks musti? Loe edasi, sest mina tean vastust! Mina sain endale niimoodi sinised silmad!

Appi tuleb www.laatsed.com, kus müüakse kõike, mida hing silmad ihkavad! Mina proovisin siniseid ColurVUE 3 Tones kontaktläätsi, millest saan nüüd, paari kuu proovimise järel rääkida täpsemalt.

Proovisin värvilisi läätsi esimest korda ning olen positiivselt üllatunud! Kannan neid nüüd pea igapäevaselt, seega ütleb see rohkem kui tuhat sõna ja ilmselgelt mugavad nad on. Lisaks mugavusele ei väsita ega kuivata nad liigselt ka mu silmi, ainult silma on vahel kuidagi raskem saada kui tavalisi läätsi... või kujutan ma seda endale ette, vot ei tea.

Kuigi pean ausalt ütlema, et minu esimene reaktsioon ei olnud nii rõõmus, kuna läätsed tegid mu silmad harjumatult suureks ja tulemus tundus mulle veidi võlts. See aga tulenes tõenäoliselt sellest, et antud läätsed on hajutatud kolme tooniga ja keskel, pupilli osas, on kasutatud kollakat tooni, mida aga minu hallikas-sinakas silmas ei leidu. Seetõttu on mitmed inimesed lähemal vaatlusel ka aru saanud, et kannan värvilisi läätsi, kaugelt aga petab ära küll. Lisaks väsitavad ja kuivatavad nad pika päeva õhtuks ka veidi silmi, kuid vähemalt minu silmadele mõjuvad kõik läätsed nii, tuleb lihtsalt veidi rohkem puhkust ja silmatilka kasutada.

Ütlen ausalt, et ostaksin neid meeleldi ka ise, nad ei ole halvad ega ebamugavad, kuid eelnevalt prooviksin veel mingeid muid läätsesid, et saada aimu erinevustest. Värvilised läätsed on väga kerge võimalus muuta enda välimust või testida inimeste reaktsioone, mõned armastavad ja teised vihkavad neid, mina kuulun sinna esimesse kategooriasse. Plussiks on nende puhul muidugi ka see, et neid saab iga inimene kasutada, selleks ei pea silmanägemine paigast ära olema!

Kas oled värvilisi läätsi proovinud, oskad midagi ehk soovitada mida võtta või jätta? Kuidas tundub, kas need mulle sobivad või mitte, prooviks järgmiseks ehk pruune toone?? Kõlab huvitavalt...

image image image image image

*Product was gifted, but opinion and thoughts are totally mine
*Toode on kingitud, kuid mõtted ja arvamus on täiesti minu

 

Do-Dolce näol on tegemist on ühe Eestimaa neiu blogiga, kes on elanud nii Londonis kui ka Itaalias ning hetkel resideerub kodumaal. Blogi kajastab kõike, mis inspireeriv tundub - uued ostud, argipäev, outfit, toit, review, reisimised, retseptid ja ilusad pildid.

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Eneli How to get blue eyes? / Review: Contact lenses ColourVUE 3 Tones