EEVA naistekas

Laupäev, 27. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Review: Batiste Dry Shampoos

Postitas blogisse: Today's Favorites
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Kõik te kindlasti teate Batiste kuivšampoone ning seega ei vaja need pikemat tutvustust. Küll aga üllatas mind, kui erinevalt käituvad nende eri liinid – ühte ma kasutaks, teist ei taha enam kätte võttagi.

 

  

Batiste Original Dry Shampoo

See oli esimene Batiste kuivšampoon (ostulink), mida kasutama hakkasin. Oma töö teeb Batiste Original väga hästi ära – juuksed on selgelt puhtamad, kergemad ja neid saab kanda nii lahtiselt kui kinniselt. Pean tunnistama, et minul lükkab Original kuivšampooni kasutamine juuksepesu lausa 2 päeva edasi – nii hästi toimib see vahend. Kuna mul on heledad juuksed, siis ei ole mul ka väga vahet, kui tugevalt kuivšampoon juustele värvi annab (pulber on reeglina hele ja tumedatele juustele lisab see kõvasti heldamat tooni). Heledamaks ta igal juhul teeb, aga mulle see sobib. Ainus, mis mind häirib, on Original kuivšampooni äratuntav õrn lõhn, mis käib minuga kaasas terve päeva. Seega otsustasin proovida Batiste XXL volume šampooni.

 

Batiste XXL Volume Dry Shampoo

Batiste XXL Volume kuivšampoonil (ostulink) on minu arvates pisut parem lõhn kui Original’il, vähemalt ei häiri see mind, ma ei pane seda tähele. Ka see kuivšampoon teeb juuksed puhtamaks, ehk oma töö teeb ära. Kuid mingit ulmevolüümi see nüüd ka ei lisa. Mis on aga totaalselt jamasti, on see, et XXL Volume kuivšampoon teeb juuksed kleepuvaks ja ebameeldivaks ning käega katsudes on tunda, et midagi vastikut on pähe pandud. Kamm ei libise juustest korralikult läbi, vaid kakub. Ühesõnaga deidile ma selle šampooni kasutamise järgselt minna ei soovita :) 

  

Batiste kuivšampoonide suurim eelis on nende väga taskukohane hind (ca 5€) ning hea kättesaadavus – pea iga toidupood müüb neid, rääkimata internetipoodidest. Kallimatele kuivšampoonidele teevad nad oma hinnaga seega silmad ette ja ei näe väga põhjust, miks sellisele tootele rohkem raha kulutada (seda kulub ka ohtralt).

  
We all know Batiste dry shampoos, so it’s no need to introduce them longer. But I was quite surprised how different it’s products are – Original dry shampoo feels very good after using and keeps my hair in aok condition for 2 days even, but XXL Volume shampoo feels very dirty and sticky after sprayd on the hair. So don’t go to the date if you have used Batiste XXL Volume dry shampoo :)

Use the Original, it works perfectly! 

 

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Todaysfavorites Review: Batiste Dry Shampoos