EEVA naistekas

Neljapäev, 02. May 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

How To Stay Active?

Postitas blogisse: Today's Favorites
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Kirjutasin juba mōni aeg tagasi, et jälgin aktiivselt oma toitumist ja liikumist (loe siit ja siit). Viimastel nädalatel on mu igapäevast liikumist, kaloreid ja unekvaliteeti aidanud veelgi täpsemalt jälgida spordikäevõru FitBit Flex. Mis mulle selle kõige juures eriti meeldib on see, et igapäevane motivatsioon enda liigutamiseks aina kasvab: kui olen õhtuks teinud ainult 3000 sammu (tavapärane taks kui oled kontoritöötaja ja sõidad autoga) ning päeva norm/eesmärk on 10 000, siis olen käinud õhtuti jalutamas või teinud lisatrenni. Sest fakt on see, et ainult toitumisega enda vormi ei hoia – igapäevane liikumine on hädavajalik!

 

***

Already some time ago I wrote about my eating and training principles (read here and here). Now I have something that helps to be even more precise by following my everyday calories and steps – small armband FitBit Flex. I’m so happy about it as it gives extra motivation to move myself, especially if I have made only 3000 steps in a day (it’s normal if you’re working in the office and drive with a car) and the normal level is 10 000. On those days I have organized an extra training or went to a long walk. Because it’s a fact that only eating isn’t helping you to staying fit, you have to move yourself as well.

  
FitBit Flex’i kasuks tegin valiku lihtsal põhjusel: see on peenike ning ei jää oma kuju poolest kummaline või kohatu ka viisakama kontoririietusega kandmisel. Koostöös Tory Burch‘iga on valminud ka eksklusiivne kollektsioon aksessuaare Flex seeriale, mis muudab spordikäevõru elegantseks ja pilkupüüdvaks aksessuaariks, mis kaunistab absoluutselt iga riietust. Tellisin selle käevõru ka endale ning nüüd on asi täiuslik – ilus on ühendatud kasulikuga ning keegi ei tule isegi selle peale, et elegantne käevõru on sedavõrd funktsionaalne asjandus. 

FitBit Flex mõõdab siis 24/7 mu igapäevast kalorikulu (ja kaloritarbimist, selleks sisestan oma toitumist FitnessPal appi, mis on sünkroniseeritud FitBit’iga); tehtud samme, disantsi, aktiivseid minuteid (tegevusi kõrgemal pulsil) ning ka uneaja kvaliteeti. Info saadetakse wifi teel telefoniappi. Kahju vaid, et Flex ei mõõda pulssi, see on ainus miinus, mis pisema FitBit võruga kaasneb.

***

I selected FitBit flex amongst others because it’s small and narrow. FitBit collaborated with Tory Burch and together they created an exclusive range of accessories for Flex activity monitors. I ordered one bracelet for myself as well and now the set is perfect – beauty is unified with functionality and the bracelet  looks amazing with every outfit. 

FitBit Flex tracks my everyday activities 24/7: made steps, distance; spent calories (and eated calories as well as I’m filling the FitnessPal app daily and it’s synchronized with my FitBit), active minutes (activities on higher pulse) and even my sleep quality. All this collected data is sent via wifi to my phone app. Only thing I’m really missing by FitBit Flex is that it doesn’t messure my pulse like other FitBit bands do. That’s the only  disadvantage of this small band. 

  
 

  

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Todaysfavorites How To Stay Active?