EEVA naistekas

Neljapäev, 02. May 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Ended Products This Month

Postitas blogisse: Today's Favorites
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Sel kuul tuleb kappi 3 toote võrra ruumi juurde, läbi said 2 mu lemmiktoodet ning üks esmakordselt testimisele tulnud toode. 

 

***

3 good products have ended this Month, 2 my long time favorites and one expensive newcomer.

  
Maria Galland Soothing Body Oil

100ml imehästi lõhnavat kuivõli. Toode, mis on mu viimaste aastate suur lemmik, sest imendub kiiresti nahka, jättes selle hästi niisutatuks ning jättes naha lõhnama nii õrnalt ja hästi, et parfüümi pole vajagi. Lisaks ei jäta see nahka kleepuvaks ega määri riideid. Uus pudel on juba ostetud ja kasutuses, seega super toode, must have! NB: toote koostis on puhas igasugusest jamast!

***

100ml of wonderfully smelling dry oil. This product has been my absolute favorite for 3 years already because it absorbs quickly into the skin leaving it nicely moisturized and wonderfully scented. It doesn’t make you greasy or make dirty your clothes. New bottle is already purchased and in use, this is definitely a must be product for any time of the year. NB: ingredients list is pure!

  

Giorgio Armani Black Ecstasy Mascara

Ostsin prooviks Giorgio Armani Black Ecstasy ripsmetuši, sest lubati sügavmusta värvi ja veelgi tihedamat/pikemat tulemust kui mu lemmiku Eyes To Kill ripsmetušiga. Juba esimesed kasutamised näitasid, et ei saa selle ripsmetušiga lõpuni rahule jääda – tušši tuli harjale liiga palju ning see jäi siis ripsmetel tükki, ükskõik kui hoolikalt püüdsin seda peale kanda. Mitut kihti tušši panna ei saanud, siis jäi tulemus juba hirmus; viga tõenäoliselt ka harjas, mis polnud nii peente harjastega kui Eyes To Kill’il. Ja selline häda jätkus kuni lõpuni välja, natuke läks lõpupoole lihtsamaks kui tušši kogus tuubis vähenes, aga hari ei suutnud endiselt ripsmeid kenasti lahti kammida ega teineteisest eraldada…. Seda ripsmetušši ma teist korda enam ei osta, sest Eyes To Kill tasemele see lihtsalt ei küüni. 

***

This newly launched mascara caught my attention due to the promises that it has deep black color and it gives even more lenght and thickness to the lashes compared to previous Giorgio Armani mascaras. Well, the color is really deep black but everything else doesn’t deliver the promises. Actually the mascara is quite a pain, the bristles of the brush didn’t separate the lashes enough and they were sticking together. You can imagine the result, right? Bad, really bad! And this continued till the end of use, maybe it was a little easier in the end as the product was coming to an end, but still – my old favorite Eyes To Kill is much more better than the new Ecstasy. Will not buy it again.

  
  

Darphin Hydraskin Serum

Olen selles heast tootest juba varem mitu korda kirjutanud (vt siit) ning arvamus sellest pole muutunud. Kuivale nahale ideaalne abimees, ka talvistes oludes. Suveks teen nüüd selle kasutamises pausi, et proovida ka teisi põnevaid tooteid!

***

I have written about this product several times already (read here) and you know how high I appreciate it. Perfect for dry skin, even in the hardest conditions (winter). I’ll give a chance for other interesting products now and make a pause in the use of it for the summer! 

  

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Todaysfavorites Ended Products This Month