EEVA naistekas

Laupäev, 27. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Save Your Hair

Postitas blogisse: Today's Favorites
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Kui Tangle Teezeri haip blogides levima hakkas, nakatas see mindki ja ostsin väikese TT harja. See ei tekitanud minus mingit vaimustust, sest oli oma kujult nii ebamugav kasutada (loe siit pikemalt). Aga jah, ostsin mõni aeg tagasi ka suurema versiooni Tangle Teezerist, MacadamiaHair No Tangle juukseharja ning alles nüüd saan aru, miks kõik sellest Tangle Teezer tüüpi harjast nii vaimustuses on! 

 

*** 

Some months ago I bought my first widely appreciated hair brush, the small Tangle Teezer brush. After some usage I didn’t understand the noise around it as it’s shape was quite uncomfortable to hold in hand and so the whole usage was not so convenient as well (read my longer review here). Still, somehow it happened that I also bought the bigger version of the Tangle Teezer type of brush from MacadamiaHair No Tangle and NOW I understand why so many are in love in it!

  

Suurem hari on väga mugav kasutada, selle ergonoomiline kuju on käe jaoks oluliselt mugavam kui pisikese Tangle Teezeri oma. Ja tõepoolest, see hari ei kisu-kaku-lõhu juukseid (ka märgi juukseid kui neile rahulikult läheneda) nagu tavalised harjad ning tänaseks on juhtunud tõsiasi, et need “vanad” juukseharjad on nüüd tõepoolest mu kapist lahkunud ja alles on jäänud nunnu roosa NoTangle juuksehari. Ja nüüd julgen seda ka teistele soovitada, kui teil on vähegi soovi juukseid hellalt kohelda. 

*** 

The bigger brush is much easier and convenient to use compared with small Tangle Teezer hair brush and it really doesn’t tear or break your hair, even if theire wet (then just be a little bit more gentle with the brush). And now it’s happened – all my “old” classic brushes have left the house and only one has taken the charge – my cute pink NoTangle hair brush. Now I’m convenient enough to suggest it also to all of you – if you would like to treat your hair with love and care, use the NoTangle hair brush!

 
 

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Todaysfavorites Save Your Hair