EEVA naistekas

Reede, 26. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Kõige nõmedam töö on auto pesemine!

Postitas blogisse: MiuMei
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Hei!

Täna otsustasin auto puhtaks rookida. Oli ka aeg, eksole! Pesulat ma kõnealla ei võtnud, tahtsin hirmus kokkuhoidlik olla. Raha poole pealt...närve ma siinkohal silmas ei pea. Tegelikult, saladuskatte all õeldes lootsin, et Timmo võtab kogu töö härrasmehelikult enda kanda, aga kuna tal on viimasel ajal hirmus palju tegemist oma mootorratta "lakkumisega", siis ei hakanud meelde tuletamagi, et meil auto ka on. Niikuinii sõidan enamus ajast sellega ju mina.

 

Igal juhul tuli ka pigieemaldus teha. Tegin seda esimest korda. Kõigepealt pesu, siis pigieemaldus, siis loputus, siis mingi leotusvahend, siis loputus, siis pesu, siis loputus, siis lasin kuivada ja käisin kuiva lapiga üle. Enne muidugi ka sisekoristus. Võibolla tegin ka mõne üleliigse pesukäigu, aga noh parem juba rohkem! Siis on rohkem põhjust rohkem närvis olla :D

Juba pigieemalduse ajal olin püha viha täis ja süüdistasin autot mõtetuks rondiks olevat. Mõistsin, et lihtsam oleks uus auto osta! Kui raha oleks... Ajakulu oli kokku 2,5 tundi!! 2,5 tundi!
Smart oleks ses suhtes hea mudel - seisaks üks käsi puusas ja teise käega käiks ringirattast ümber auto :D

Kõige tähtsamad asjad, veljed, pesin lohakalt. Mul lihtsalt ei jagunud energiat hambaharjaga jändamiseks. Eelmised veljed olid veelgi hullemad. Nende puhastamiseks oleks pidanud lausa hambaorki kasutama. Selle pärast ma neid väga ei pesnudki. Surmapatt! :D

Milline on teie arvates kõige vastikum töö?
Kas teile meeldib autot pesta?


Olen 28a moe ja iluhuviline. Minu blogis saate lugeda nii ilujuttu kui palju muud põnevat.

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Merje Kõige nõmedam töö on auto pesemine!