EEVA naistekas

Reede, 26. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

NEW by Oriflame

Postitas blogisse: Hearts of Cashmere
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Pärast pikka ja seiklusrikast eilset päeva olen ma lõpuks oma vanemate juurde jõudnud. Eile autosõit oli ikka paras seiklus, sest sõitsime emaga teisest kohast linnast välja ning ekslesime ikka üsna kaua kuni lõpuks koju jõudsime. Tee peal peautsime veel ühes esimeses ettejuhtuvas söögikohas, kus õnneks pakuti ikkagi väga head toitu. Õhtul jõudsime veel "Eesti laulu" vaadata ning hoidsime samuti mõlemad just Stigile ja Elinale pöialt. Yay!

 

Aga nüüd siis selle juurde, miks ma üldse siia tulin :D . Ehk siis - minuni on jõudnud minu uued vidinad Oriflame'lt: Wellness Natural Balance Protein Bar (Chocolate), Nature Secrets Body Mist (Mint&Raspberry), Milk & Honey Gold juuksepalsam, Giordani Gold Voluptuous huulepuk (Nude Silk). Kõige enam ootasin neid isuäratavaid proteiinisnäkke, aga proovida pole ma neid veel raatsinud. Aga oi, need näevad head välja ja ma usun, et maitsevad vähemat sama hästi. Küll aga proovisin järgi selle kehasprei ja see lõhnab imeliselt! Ma usun, et sellest saab suvel kindlasti minu igapäevane kaaslane. Kahjuks pole juuksepalsamit ja huulepulka samuti veel proovida jõudnud, aga vähemalt näevad need head välja. Eriti see huulepulk! Classy, classy. Kindlasti üritan meeles pidada siia kirjutada, kui mõnda neist asjadest kasutada jõuan :) .

// After a long and adventurous day yesterday I'm finally at my parents'. Our drive here was such an adventure because we took a different exit road when leaving Tallinn. We ended up in very wrong citys but at least we got to talk about everything and we even had a dinner at some random place. But the food was good fortunately. When we got home it was about time to "Eesti Laul 2015" to start, so we watched that and cheered in the end when Stig and Elina won. Yay!

But now to the part I actually came here for. I received my Oriflame stuff on Friday and the things I got were Wellness Natural Balance Protein Bar (Chocolate), Nature Secrets Body Mist (Mint&Raspberry), Milk & Honey Gold hair conditioner and Giordani Gold Voluptuous lipstick (Nude Silk). I really looked forward to taste these protein snacks but I haven't done it yet. But they look so delicous and I think they'll taste at least the same. The one thing I did try was this bodymist and I can honestly say that it smells so good! I can already imagine this being my everyday companion in the summertime. Now, I haven't tried the hair conditioner and the lipstick but I'll try to remember and give you my opinion about them after I have tried them :).

image image image image

Minu nimeks on Liis ning olen 19-aastane neiu, kes armastab blogimist ning jagab seal kõike, millest elus rõõmu tunneb. Enamasti seondub see kas moe, spordi, toidu või ilumaailmaga, kuid esineb ka postitusi lihtsalt minu igapäevasest elust. Loodan, et ka sina leiad minu blogist midagi huvitavat - head lugemist!

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Liis Paalits NEW by Oriflame