EEVA naistekas

Kolmapäev, 01. May 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

How To Get Long Hair, FAST?

Postitas blogisse: Today's Favorites
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Olen alati tahtnud pikki juukseid. Kasvatan neid juba ca 3 aastat ja no nad mitte kuidagi kasva! Juukseotsad lähevad kergesti katki ja pean neid seetõttu ca iga 2 kuu tagant lõikama. Juuksepikendusi ei taha ka panna, nende hooldamine tundub väga keeruline. Kellel on head nõu anda, kuidas saaks juuksed kasvama?


***
I have always desired long hair but my hair just dont grow. Or they grow so slowly that I’m already tired for waiting…. Do you have any good advice how to get the hair to grow faster?

(null)
Jaanuaris nägin ühe tuttava Instagrami kontol pilti, nn. enne ja pärast fotot juustest, mis olid silmnähtavalt pikemaks kasvanud. Ja ise ta kiitis, et juuksed hakkasid kasvama peale Hairfinity kapslite kasutamist! Uurisin siis internetist, et millega tegu ning selgus, et Hairfinity kapslid on ka Kim Kardashiani ilusate juuste saladus (loe siit, see on pigem hea PR, ma pakun…). Samuti võib leida hulgaliselt rahulolevate kasutajate enne-pärast fotosid kui Instagrami lüüa #hairfinity. Mõeldud-tehtud, tellisin ka endale 2 kuu jagu kapsleid ning võtan neid nüüd ja ootan tulemusi.
Kas keegi teist on proovinud Hairfinity kapsleid? Kas jäite tulemustega rahule?
***
In January I saw from my friends Instagram that she started to take Hairfinity vitamins and her hair started to grow faster. And they were visible longer compared to the period of couple of months ago. I investigated then what those vitamins are and found out that even Kim Kardashian loves this product and says that’s the secret behind her beautiful hair (read here). So I ordered 2 months amount of Hairfinity vitamines in hope that they help my hair to grow longer. Fast.
Has anybody tried Hairfinity vitamines, what result you got and how fast?

(null)

(null)

(null)

 

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Todaysfavorites How To Get Long Hair, FAST?