EEVA naistekas

Reede, 26. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Tootearvustus: uus kevadlõhn Avonilt ja killuke magusat

Postitas blogisse: IluExpress
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Nädalake tagasi sain kätte 2 suurt pakikest Avonilt, üks uhkem kui teine. Ilmselt olete juba teisi blogisid lugedes silmanud, et paljudeni jõudis tulpidega kotike, mille sees peitusid Avoni toodete piltidega vahukommid ja üks kuldne pudelike, mille sees on suur suur kogus kevadlõhna. Just neist kahest saate tänases postituses lugeda.


image

See on vist tegelikult mu esimene? lõhnaarvustus. Kommijutt on niisama nunnu ja võtab tänaselt postituselt "ranget vormi" vähemaks :)

1) Avon Cherish parfüümvesi

image

Puiduste puuvilja-lillelõhnade kategooria: kirsiõis, muskus, kreemikas sandlipuu.

Ma alustaksin sellest, et kiidaksin parfüümvee imekaunist disaini. Beežikas-kuldne pudelike on 50ml'ne ja minu arvates ideaalne kogus lõhnaõlile. Minul kipub olema nii, et suuremad (100ml) pudelikesed kipuvad tüdimusest kapile seisma jääma ning väiksemad (30ml) saavad liiga kiiresti otsa. 

Tunduks nagu lõhnaõlil oleks ka kork, kuid tegelikult mitte, see ilus "krae" mida te näete on lihtsalt ilu pärast :)

Lõhn ise on aga väga-väga värske ja kevadine. vastandiks kirsiõiele, mis peaks magus olema, meenutab see mulle hoopis segu tsitruselistest, selline kerge hapukas lõhn. Samuti on kergelt tunda seda mõnusat puidulõhna, mis tuleb majapidamisse siis, kui tuppa on sattunud mõni uus puidust mööbliese. Igal juhul väga mõnus lõhnade koostis, kuigi kirjelduse põhjal on teil ilmselt seda päris raske endale ette kujutada. 

Püsivuses ma miskit erilist ei märganud. Püsib täpselt nii kaua nagu ka minu kõik lõhnad, mis mul olnud on. Vahetult pärast peale kandmist on lõhn tugevam, 5h möödudes juba õrnem ning 10-12h möödudes hajunud. 

Ma ise olen küll rohkem suviste lõhnade armastaja, kuid ka selles lõhnas on midagi mis mulle väga-väga meeldb, ehk ongi see värskus? millest ma rääkisin. 

Oh ja karpi avades vaatab vastu üks väga armas lause: "Because of you, the most wonderful things happen..." Üks siiras ja armas mõttetera, mis pani minu suunurgad küll ülespoole kerkima :)

Avon Cherish parfüümvesi on saadaval Avoni kataloogides tavahinnaga 22,00 eur (3. kataloogis tutvumishind 14,99 eur).

Hindeks 8/10

2) Boomf maagilised vahukommid

image

Ma pean tunnistama, et nii kihvte vahukomme pole ma veel kunagi näinud ja kohe päris tõsiselt. Ma olin algul väga-väga üllatunud kui ma karbi avasin, sest need pisikesed värvilised klotsikesed nägid välja kõike muud peale vahukommide.

image

Nagu te ka näete figureerivad kõikidel kommikestel Avoni tooted või lihtsalt midagi eriti naiselikku. 

Pildid on minu arvates uskumatult hea kvaliteediga, värvitoone on ohtralt ning samuti on kommidel olevad värvid äärmiselt kontrastsed.

Algul kartsin ma natuke, et ehk on neil ka natuke värvimaistet juures, kuid ei, sugugi mitte. Kommid maitsevad imeliselt ja kuigi ma suur vahukommida fänn ei ole, siis see karp kadus mul küll väga kiirelt. Kommid ei ole väga magusad ning on mõnusalt pehmed ja suussulavad :)

Ka Cherish parfüümveel on oma Boomf vahukommike olemas: 

image

Hihi ülivinged asjakesed ikka... 

Boomf vahukommikestele saab ka enda pilte peale panna, kas siis Instagramist, Facebookist või otse oma arvutist. Minu arvates väga-väga lahe kingiidee oma kallimale :)

Enda pildikestega Boomf vahukomme saad tellida https://boomf.com/ hinnaga 20.00 eur (uhh see ilu on ka vastava hinnaga), kuid positiivne on see, et kohaletoimetamine on tasuta :)

Hindeks ei vähem ega rohkem kui 10/10

Uhh mul on sellline kevadetunne peal, suleks see lumi ometigi ruttu ära ja paistaks natukenegi rohkem päikest... :(

Imelist kevadeootust ka teile, mu kullapaid!

Eliise

Olen Eliise Tartust, tegelen iluuisutamisega ja armastan ülekõige shoppamist. Minu blogi on kindlasti huvitav neile, kes soovivad lugeda toodete arvustusi ning mõningaid nippe, mis on iluga seotud.

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Eliise Tootearvustus: uus kevadlõhn Avonilt ja killuke magusat