EEVA naistekas

Kolmapäev, 01. May 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

My Skin Cleaning Routine

Postitas blogisse: Today's Favorites
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Kuidagi ootamatult on viimasest postitusest möödunud 2 nädalat… Põhjuseks see, et mul pole olnud suurt midagi teiega lihtsalt jagada :) natuke on olnud ideede puudus ja teisalt ka tahtmine lihtsalt kõigest puhata, ei tea kas see on märk esimesest kevadväsimusest?
Aga siiski – täna jagan teiega oma näopuhastusnippe ja -tooteid, ehk on ka teistel kuiva naha omanikel sellest kasu.


***
Quite suddenly two weeks have passed from my last post…. To be honest I haven’t had much to share with you :) From one side I have been lacking ideas and from other side I’m just tired, maybe I have first signs of so called spring fatigue?
But today I wanna share my skin cleaning routine and products with you, maybe some of you who has dry skin as well finds something helpful from it.

IMG_2785.JPG
Näo põhjalikum puhastamine peaks olema iganädalane rutiin. Kes käib salongis, kes teeb seda ise kodus, kuid vähemalt korra nädalas peaks hoolikalt näonahka koorima, masseerima ja maskitama, et säilitada naha hea elastsus ja toonus. Ma pole paraku kõige usinam salongiskäija, sest mu näonahk on päris heas korras, kuid seda hoolikamalt teostan iganädalast kodust näohooldust, mis koosneb kolmest etapist:
– naha puhastav koorimine
– niisutav mask näonahale
– rahustav mask silmaümbrusele
Alltoodult ka põhjalikumalt toodetest, mida kasutan.
***
Careful cleaning and masking the face should be regular weekly procedure. Who does it in salon, who does it at home, but at least once per week you should scrub, massage and moisturize/nourish your skin. As I’m not the salon person I do everuthing at home and my skin treatment is based on three things:
– scrubbing the skin
– moisturizing mask
– relaxing mask for eye area
More about the products I use below.

IMG_2786.JPG
Nahka puhastav koorimine võiks toimuda vahendiga, millel pole abrasiivseid osakesi, mis õrna näonahka kraabivad ja mikrokahjustusi võivad tekitada. Seega kasutan mina selleks Maria Gallandi õrnatoimelist vaha-koorijat nr 66. Seda koorijat kasutatakse kuival nahal: pigistan sobiva koguse peopessa ning hõõrun käte vahel soojaks kuni tekstuur muutub vedelaks. Seejärel kannan selle näonahale ja masseerin nägu 2-3 minutit ning pesen seejärel veega maha. Tulemuseks on õrn ja puhas näonahk ning tänu massaazile on ergutatud ka vereringe, mistõttu näonaha toon ka säravam.
***
I prefer non abrasive scrubbers on face as they don’t damage the gentle face skin. So I’m using Maria Galland gentle wax exfoliator no 66 which is used on dry skin. Place a sufficient amount in the warm palms, then rub palms together until the texture becomes more fluid. Then apply it on clean and dry face and massage for 2-3 minutes. As a result you’ll get very soft, clean skin and thanks to the massage you’re skin tone is much more brighter.

IMG_2787.JPG
Peale naha koorimist teen alati niisutava maski, hetkel kasutan Nuxe Masque Creme Fraiche de Beaute‘d. Tegu on rahustava ja niisutava maskiga, mis sobib näole ja ka silmaümbruspiirkonnale. Kannan selle peale 10-ks minutiks ning kreemi, mis pole nahka imendunud, masseerin õrnalt laiali ning ülejäägi eemaldan toonikuga. Minu näonahale meeldib see mask päris hästi, tulemuseks on hea jume ja korralikult niisutatud nahk.
***
After scrubbing the moisturizing mask follows. I use at the Nuxe Masque Creme Fraiche de Beaute at the moment which is soothing and rehydrating fresh mask for 24 hours. I apply it on the face for 10 minutes, everything that hasn’t absorbed into skin I massage into the skin as much as possible and finally remove exessed product with tonic. My skin is quite happy with that mask, skin is always fresh and nicely in tonus after using it.

IMG_2790.JPG
Kuna näomask tundub kuidagi raske õrnale silmaümbrusnahale, siis kasutan seal just silmaümbrusele mõeldud rahustavat maski Darphin‘ilt. See rahustab tundlikku, väsinud ja ärritunud silmaümbrust; niisutab ja vähendab silmade paistetust ning tasandab kortsukesi. Kasutada tuleks seda 2-3 korda nädalas 5-10 minuti jooksul ning imendumata jäänud kreem eemaldada niisutatud vatipadjakesega. Kuna kasutan maski üks kord nädalas, ei saa ma suurt midagi aru, et silmaümbrusnahk oleks muutunud. Tõenäoliselt peaks selgemate tulemuste nimel rohkem kasutama, nagu ka tootja soovitab.
***
As the face mask seems to be too harsh for gentle eye area I use Darphin soothing eye contour mask there. It’s formulated for sensible eye area, it cools and calms, reduces puffyness and moisturizes eye area. It should be used 2-3 times per week for 5-10 minutes which I don’t and cannot evaluate so good the results. I use it only once per week and don’t notice so much changes in eye area. Should use it more often definitely…

Kui sageli ja milliste toodetega Sina nägu kodus puhastad/hooldad?

 

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Todaysfavorites My Skin Cleaning Routine