EEVA naistekas

Reede, 26. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Tee tervislikuma minani - Vahekokkuvõte ( 8 kuud )

Postitas blogisse: Costany's Sparkles
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Nonii.. Minu teekond on jõudnud ühte lõpp-punkti. Esimene võrdlusmoment kehakoostise analüüsi näol. Seekord käisin Viimis spas Siiri juures, sest Mareku juurde pärnu mnt spartasse ma väga ei satu. Kehakoostise analüüs annab suurepärase ülevaate saavutatud tulemustest ning sellest millega peaksime rohkem tegelema ning millest kehal vajaka on.

image

Mul oli hea meel, et eelmine analüüs kuskile kaduma ei olnud läinud, sest seda oli niii tore koos treeneriga võrrelda ja järeldusi teha. Ise ei oleks osanud ma sealt pooltki kõike seda välja lugeda nagu treener mulle seletas. Aga alustame siis kõige algusest..

image

Kuna siit kribu pealt on üsna raske midagi välja lugeda siis toon siit mõned olulisemad kohad välja. Minu esimene analüüs on tehtud eelmise aasta viimasel mai päeval. Loeme siis alguses Juuni 2014. Teine analüüs on siis tehtud eile 05.02.15. Möödunud on 8 KUUD.. Juba! Vau! Loomulikult ei olnud ma kõik need 8 kuud eeskujulikult tubli ning tegelikult jäi mulle lausa vahepeal päris pikk ja lohakas paus sisse. Seda siis praktiliselt terve juulikuu vältel. Aga eks tuleb ju jälle püsti tõusta, tolm jalgelt pühkida ja edasi minna. 

Kaal:

Enne - 52,6kg

Nüüd - 46,5kg

(-6kg)

 

Rasva mass:

Enne - 14,4

Nüüd - 10,9
Kehamassiindeks: Enne - 23,3 Nüüd - 20,6
Kõhupiirkonna analüüs: (Vistseraalne rasv) Enne - 39 Nüüd - 28


image

Minu keha on selle aja jooksul ka aastakese nooremaks muutunud. See on suurepärane! Olen tulemusega juba praegu väga rahul. Kaotasin neli kilo ilusti rasva arvelt aga mingil veidral põhjusel olen kaotanud ka lihast. Seda kusjuures suuresti kätel aga mujalt kaa veidikene. Treener arvas, et kuna minu kaalu ja pikkuse kohta on 6 kilo väga palju kaotada sellise üürikese aja jooksul siis võibki probleem just selles seisneda. Nüüd siis pean keskenduma veel rohkem lihastreeningule kui varem. Rasvaprotsent on nüüd juba üsna madalale läinud ning treener ütles, et tulemused saavad olema nüüd kiiremini näha kui varasemalt. Mis saaks olla motiveerivam, eksju? :)

image

Tegelikult cardiot ei ole ma väga kunagi teinud ja ega ma seda ausalt väga ei armasta ka. Jõusaalis teen tavaliselt soojenduseks 10-15 minutit crosstraineri peal ja ülejäänu ongi puhas lihastreening. Vasak ja parem jalg on mul endiselt veidralt täpselt grammi pealt ühe tugevad. Eelmisel analüüsil oli sama seis kätega ka. Nüüd on siiski üks käsi pisut tugevam kui teine.

Olete Teie taolist analüüsi teinud? Kes on Teie treeneriks ja kuidas hoiate ennast raja peal?

Ilusat algavat nädalavahetust!

Costany's Sparkles ilu ja elustiili blogist on saanud üks hubane kohake, kus koos lugejatega jagatakse omavahel infot parimate ilutoodete, vingeimate tegevuste ning kõige maitsvamate retseptide kohta!

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Triinu Liis Tee tervislikuma minani - Vahekokkuvõte ( 8 kuud )