EEVA naistekas

Reede, 26. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Kuidas meil lastehommikul läks

Postitas blogisse: MiuMei
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Hei-hei!

Tänase seisuga on meil juba kolmas lastehommik selja taga.

 

Sõmerpallu sõites tüürisime Võrust läbi, et sealsest Omniva automaadist ära tuua pakk, mis sisaldas Daisy krossisaapaid, Kristella pükse ja pluusi. Lisaks veel üht lisakiivrit, sest üks olemas olnud oli veidi suur ja loksuvast kiivrist pole ju erilist abi.

image
Kuna meil täna oli enamuses oma varustus, tegi see kogu riietamise protseduuri palju mugavamaks. Teadsime kohe mis selga panna ja polnud selles üüratus laenukuhjas sorteerimist. Mõned kaitsmed oli vaid vaja juurde otsida. Lapsed end ise veel riidesse ei saanud ja kogu selle kraami selga toppimine võtab ikka võhmale küll :D Kristella arvas küll, et ehk ikka kõiki peale ei paneks aga nii ju ei saa.

Terminaatorpõlvedega Daisy:

image
Daisy on endiselt meil veidi liialt rapsakas ja esialgu sõitis nööri otsas. Paar ringi ära sõitnud, jäi ta seisma ja käskis paela tagant ära võtta. No mis seal ikka, sai siis ära võetud. Eks me siis Timmoga turvasime: mina ühes kurvis, Timmo teises.

Mina püüdsin teda enda algatusel kahel korral kinni. Esimesel korral nägin kuidas ta kurvis ei kavatsegi keerata ja paneb otse valli. Jooksin siis karjudes Daisy poole: "Eiiii...Daaaiiisyyy...". Nagu ta sinna kiivri alla selle müraga kuuleks:D Aga jõudsin ta kiirelt kinni nabida küll.

Kolmandal korral sõitis ta mulle lihtsalt sisse :D Esialgu päris lonkasin, nüüd olen põlvest lilla. Aga tühja sest põlvest, lapsed on õnnelikud! Järgmine kord pean ehk endale ka põlvekaitsmed külge panema :D

image
Kristella sai täna esimest korda mägesid vallutama minna. Mitmel korral sai ka rattad maast lendu. Ise ta oli enda üle muidugi maru uhke, mis sest, et kõige suurema hüppega, mil rattad puudutasid maad umbes meetri pärast, ta kukkus. Esiti arvasin küll, et täna ta enam edasi sõita ei julge, aga vot julges. image
image
Eks Daisy tahtis ka hirmsasti tõuse proovima minna, aga no ei julgenud lasta! Las harjutab veel sirgel maal. Aga see eest tuli Daisyl eriti hästi välja kurvide võtmine, välja sirutatud jalaga ja kerge kallakuga - nii nagu peab!

image
Kokku veetsime Adrenalin Arenal neli tundi ja tundus, et jäi isegi väheks, Kristella oleks tahtnud mõne tiiru veel teha. Varsti sulab lumi ära ja siis saame ka kodu juures sõitma hakata.

Ütlesin juba Timmole ka, et oma lapsi ma Ainja, Tihemetsa ja muudele suuretele radadele ei lase. Kui sõidavad, siis ainult Adreanalin Arena siserajal või välitingimustel lasteradadel. Nt Ainjas on hea ja kodu lähedane rada olemas. Aga need suured mäed...ei iial! See muidugi ei loe, et kunagi ütlesin ka seda, et minu lapsed selliste masinate selga ei istu :D

image
Koju tulles proovisid mõlemad endale veel krossiriideid selga. Täitsa ise, ainult saabaste ja kiivriga oli abi vaja. Nüüd ootavad pikisilmi järgmist korda.


Olen 28a moe ja iluhuviline. Minu blogis saate lugeda nii ilujuttu kui palju muud põnevat.

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Merje Kuidas meil lastehommikul läks