EEVA naistekas

Reede, 26. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Täna jälle krossipäev!

Postitas blogisse: MiuMei
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Nagu teate, oli meil täna jälle krossipäev. Jube mugav, et ei pidanud hommikul vara kodust sõitma, sai rahulikult kaheksani põõnata ja ilma vaeva nägemata ka küllusliku hommikusöögi osaliseks saada. Ja lõpuks jõudsime veel kiirelt kohale ka!

image
Timmol läks sellel korral üsna kesiselt. Esimesel sõidul oli ta pikalt kuuendal ja lõpuks isegi viiendal kohal. AGA, lõpuks, kuna algus oli liiga hea, hakkas tal esiratas libisema ja rohkem polnudki vaja. Kukkumisega kaotab ikka tohutult neid väärtuslike sekundeid!

image
Teisel sõidul start ebaõnnetsus ja üks kaassõitja veidi puksis ka ja oligi jälle külili maas. Puksija oli muidugi sama, kes eelmine kord talle sisse sõitis :D  Mitte et sellest vähe oleks, aga poole sõidu peal kukkus veel. Nii see läkski. Lihtsalt õeldes, täna polnud Timmo päev!

Timmo on nr. 250! Oli veel aega stardis lehvitada, nagu näha! Võibolla hoopis sellepärast pikali kukkuski :D

image
image
Ka seekord oli palju naissõitjaid ja neil on ikka päris kõrge tase! Kui ma vahepeal mõtlesin, et võiks isegi osaleda, siis nüüd mõtlen, et kui üldse, siis kunagi tulevikus. Kõik naised on seal noorekesed ka, vanemaid prouasid, nagu mina, polnudki :D

Seekord nägin pealt ka suuremat õnnetust. Ehmatasin ära küll, päästemeeskond jooksis, tõstis kannatanu kanderaamile ja jooksid minema. Siis ma mõtlesin küll, et mida lähedased võivad tunda kui näevad sellist asja pealt...õudne. Isegi mina, võõras inimene, olin mures. Hiljem nägin teda omal jalgel kõndimas, küll vaevaliselt, aga siiski. Kohe kergem tunne oli.

image
Lapsed vahepeal ei viitsinud sõitu vaadata, siis käisime õues jalutamas ja vahepeal panin nad nutiseadmetega istuma. Mulle pakkusid enim huvi Timmo sõit ja "tegijate" sõit, ehk MX Open. Ülejäänud sõitudel jalutasime niisama sihitult ringi ja istusime garaažiboksis.

Baltic Masterit on kaheks kuuks veel jäänud, nii et pool on läbi :) Eks näis kuidas järgmistel kordadel läheb. Tänased sõidud on Timmo juba enda YT üles pannud.


Olen 28a moe ja iluhuviline. Minu blogis saate lugeda nii ilujuttu kui palju muud põnevat.

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Merje Täna jälle krossipäev!