EEVA naistekas

Pühapäev, 28. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Vestige Verdant Rare Oil Blend. Is It Worth the Hype?

Postitas blogisse: Today's Favorites
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Vestige Verdant Rare Oil Blend. Is It Worth the Hype?

Vestige Verdant on vist kõigi Eesti ilu- ja moeblogijate lehelt juba läbi käinud ning meediast võib lugeda, kui kiiresti on Vestige Verdant näomask saavutanud kultustoote kuvandi. Ma pole näomaski proovinud, kuid kinkisin endale detsembri alguses Vestige Verdant Rare Oil Blend näoõli. Ja selle kasutamiskogemusi saangi nüüd jagada.

 

***

Vestige Verdant is very young (1 year old) Estonian brand which produces organic cosmetics. They say that their products are revolutionary and based on Estonian beauty bloggers and magazine reviews they really are. Vestige Verdant first product – Organic Bioactive Face Mask reached cult status in Estonia only with few months and is probably the most bought face mask of last year. I  haven´t tried the face mask yet but their other product - Rare Oil Blend – has been in my use nearly a month.

Vestige Verdant Rare Oil Blend

Rare Oil Blend on kombinatsioon 5st erinevast õlist:

argaaniaõli, mis on rikas E-vitamiini poolest, on niisutav ja naharakkude uuenemisele kaasa aitav, seega vananemisvastase toimega; astelpajuõli, mis toetab naha loomulikku taastumisvõimet, soodustades naha epiteelkoe uuenemist; porgandiseemneõli, mis on rikas A-vitamiini poolest, muutes naha elastsemaks; neroli õli, mis soodustab naharakkude taastumist ja tõstab naha elastsust. Eriti kasulik kuivale, tundlikule ja küpsele nahale; patšuliõli, mis sobib hästi küpsele nahale soodustades naharakkude uuenemist ja on põletikuvastase toimega.

Kõlab hästi, kas pole?
Kasutada soovitatakse seda 2-3 tilga kaupa, mis tuleks näole/kaelale näppudega tupsutada. Õlil tuleks lasta 10 minutit mõjuda, misjärel võib sellele ka jumestustooteid kanda.

***

Rare Oil Blend is a combination from 5 different valuable oils:

Argain oil, which is rich from E-vitamins, moisturizes skin and helps the renewing process of skin cells. It helps to shrink pores and balance the skin; Sea buckthorn oil, which supports the natural ability of the skin recovery process; Carrot seed oil, which is rich from A-vitamin and increases the skin elasticity;  Neroli oil, which supports the renewing of skin cells and increases skin elasticity. Especially good for dry, sensitive and mature skin; Patchouli oil, which is especially useful for mature skin as it supports renewing of skin cells and is anti-inflammatory. 

Sounds very good, isn´t it? 
The usage instructions are simple: use 2-3 drops on the face and neck. Let it work 10 minutes and use make-up if you want.

Vestige Verdant Rare Blend Oil

Olen seda nüüd pea kuu aega kasutanud ning muljed on järgmised:

Suurepärane ja stiilne pakend, kuigi enne katsumist ja hinna põhjal (49€) arvasin, et tegu on klaas- mitte plastpudeliga. See selleks, kasutamine on aga väga mugav ja hügieeniline; Kasutan Rare Blend Oil´i õhtuti enne magamaminekut puhastatud nahal. 1 pumbatäis näole ja 1 kaelale/dekolteele. Rohkem pole ilmselgelt vaja – õli jätkub piisavalt. Hommikul on nahk imepehme ja hästi niisutatud – täpselt nii nagu lubatud; Hommikul ma õli ei kasuta, sest hoolimata minu väga kuivast nahatüübist, ei imendu see lubatud 10 minutiga. Ehk 10 minuti pärast pole minu hinnangul võimalik meiki kasutama hakata, kuna nahk on veel liiga õline; Kuigi õli sobib kasutamiseks ka silma alla, siis minu silmaümbrusele see ei sobinud. Järgmisel päeval silmad kipitasid ning rohkem ma enam silmaümbruse õlina seda kasutada ei julge.

***

I have been using it now for a month and my feelings are definitely positive:

The package is very elegant and convenient to use. Before touching and based on the price (49€) I assumed it´s from the glass beside plastic. But anyway, it looks good and is definitely a beautiful gift and addition to your skincare shelf; I use Rare Oil Blend in the evenings before going to bed. 1 pump for the face and 1 for neckline, that´s enough. In the morning my skin is really soft and well moisturized, exactly as promised; I don´t use it in the mornings because despite my very dry skin it doesn´t absorb with 10 minutes. That means I cannot put make-up on after 10 minutes as the skin is still oily; I read somewhere that the oil is suitable for the eye area as well but for my eyes it´s definitely not. It made my eyes itchy next day and I don´t dare to use it around eyes anymore.

Vestige Verdant Rare Oil Blend on the hand

Vestige Verdant Rare Blend Oil elegant package

Kokkuvõtlikult võin öelda, et tegu on kahtlemata väga hea näoõliga, mis sobib ideaalselt kuivale/normaalsele, igas vanuses nahale ning eriti muutlikul talveperioodil. Ja eriti tore, et see toode on Eesti oma, orgaaniline ja 100% puhas!

***

Summarizing the above I can say that it´s definitely one very good skin care product. It´s perfect for dry/normal skin at every age and especially in winter period. I´m really glad that this product is Estonian, 100% organic and pure!

Vestige Verdant Rare Blend Oil 100% Organic

Kas oled juba jõudnud Vestige Verdant Rare Oil Blend´i kasutada? Väga põnev oleks kuulda Sinu muljeid ja hinnanguid!

***

Have you used Vestige Verdant Rare Oil Blend? I´m really interested what you think of it!

Vestige Verdant Rare Blend Oil on the white background

 

 

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Todaysfavorites Vestige Verdant Rare Oil Blend. Is It Worth the Hype?