EEVA naistekas

Reede, 26. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Tellitav salat

Postitas blogisse: MiuMei
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Ma ei jaga teiega praegu otseselt retsepti, vaid üht nippi, mida kasutan salatite puhul. Minu arvates hea variant valivate laste puhul. No mul on ainult üks laps valiv, Daisy sööb enamjaolt kõike mis ette tõstetakse. Kartulipuder on ainuke, mis talle ei meeldi. Tean, et enamus lastele on see just suur lemmik!

 

Salatitega on meil kõige suurem probleem. Siis nokitakse ja ei sobi üks ega teine. Kõige imelikum on muidugi see, et kõiki koostisosi, mis salatisse olen pannud, eraldi süüakse. Nii kui asjad kokku segan, ei kõlba! Kartulisalat on AINUKE salat, mida Kristella sööb nii nagu ette nähtud - kokku segatult. Kuigi seda hakkas ta alles eelmisel aastal tegema, muidu ei võtnud suu sissegi.

Eks ma siis olen igate pidi meelitanud, aga enamjaolt tulutult. Seni kui mina salati komponente tükeldan, käivad aga nurumas nii kapsast, kurki, tomatit jne. Segan salati kokku, ei taha enam - ei maitse!

Nüüd viimasel ajal olen värsked salatid "tellitavad" teinud. Tükeldan kõik komponendid eraldi karpidesse või kaussidesse ja igaüks tõstab oma taldrikutele kõike soovi kohaselt. Täpselt sellises vahekorras ja koguses nagu soovib. Lõpuks niristavad valmissegatud kastmegi peale. Ja imede-ime, lapsed söövad - kõik kõlbab! Nii lihtne!

image
Eile tuli jälle hirmus tahtmine mõnd salatit valmistada. Timmo aga soovis ahjuliha ja kartulit. No mis mul sai siis selle vastu olla, ise veel tegi toidu valmis. Salatipäeva tegin siis täna. Kõik komponendid tükeldasin eraldi anumatesse, et söök ikka paremini kaubaks läheks!

image
Karpidesse saab valmis tükeldada kõike, mille järgi parasjagu hing ihkab! Seekord sai meie valikusse hiinakapsas, kurk, tomat, viinamarjad, suitsukana, keedetud munad, mozzarella ja ühe apelsini leidsin ka külmikust. Muidugi vutimunad oleks ilusamad olnud, aga no seekord said siiski kanamunad. Kastmeks segasin majoneesi ja maitsestamata jogurti kokku. image
Mina tõstsin taldrikule loomulikult kõike :D Lapsed tegid siis endale mitu erinevat variatsiooni ja taldrikud söödi tühjaks!
Pärast panime karpidele õhukindlad kaaned peale ja kõik läks külmikusse. Kui midagi jääb üle, saab järgmisel päeval kõik ära kasutada. image
Tihti hoian külmikus karpides tükeldatud porgandeid, õunu, kaalikat ja lillkapsast - seda näksimise eesmärgil. Väga hästi lähevad lastele sellised tervislikud näksikarbid peale. Ja ise külmkappi avades, kui tuleb justkui millegi isu peale, haarad just sellisest karbist. Ega eraldi ei viitsi ühte porgandit koorima hakata, karbist ikka hea võtta.


Olen 28a moe ja iluhuviline. Minu blogis saate lugeda nii ilujuttu kui palju muud põnevat.

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Merje Tellitav salat