EEVA naistekas

Reede, 26. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Looking for that Christmas spirit

Postitas blogisse: Hearts of Cashmere
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Iga aasta olen alati juba novembris suures jõulumeeleolus, aga see aasta ei taha see õige tunne kohe üldse peale tulla. Muidugi mängib siin suurt rolli see neetud sügisene ilm, mis on minu meelest juba terve igaviku kestnud. Täna jõudsin siis lõpuks poodi, et midagi jõululikku enda korterisse üles panna, lootuses, et ehk nüüd tuleb see spirit ka minu sisse. Super hea oli veel see, et saime seda väikest jõulushopingut koos Liinaga teha.

Mul on alati nii hea meel, kui me kokku saame, sest kiirete elutempode tõttu on meil mõlemal üha raskem leida aega, et koos midagi lõbusat teha. Iga kord ma jälle mõtlen, et küll ma olen õnnelik, et mul kaksikõde on. Enam ei jaksagi oodata, millal lõpuks päris koju saab minna ja kogu oma perega neid armsaid pühasid tähistada! Igal juhul olen oma tänase päeva väga hästi ära sisustanud, sest istudes siin oma hubases teises kodus mõtlen, et elu on ikka ilus ja hetkel möödub kõik nii hästi. Sain esimese jõulukingi ka juba pakitud ning ma usun, et varsti-varsti saan ma selle õige tunde ka kätte ja kõik on veel ilusam :) .

Much love to you!

image image image image image

Minu nimeks on Liis ning olen 19-aastane neiu, kes armastab blogimist ning jagab seal kõike, millest elus rõõmu tunneb. Enamasti seondub see kas moe, spordi, toidu või ilumaailmaga, kuid esineb ka postitusi lihtsalt minu igapäevasest elust. Loodan, et ka sina leiad minu blogist midagi huvitavat - head lugemist!

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Liis Paalits Looking for that Christmas spirit