EEVA naistekas

Neljapäev, 02. May 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Põllumehed tänavatel

Postitas blogisse: MiuMei
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Hetkel on jälle märg ja porine aeg, no kohe selline õige sääriku ilm. Ma tean, et paljud ei läheks elu seeski kummikutega tänavatele laiama. Ma kunagi ise ka ei käinud...mitte kunagi! Käisin ikka saabaste/kingadega, omal jalad märjad. Tänu sellele muidugi olen palju jalanõusid ära rikkunud. 

 


image

Ei teagi, miks kummikuid jalga panna ei tahtnud. Üheks põhjuseks oli kindlasti, et kõikide säärikutega on mu jalad nii suured tundunud. Ma tean jah, et mul ongi suured jalad, aga no teised ei pea ju seda tänaval jalutades teadma :D Eks ma ikka olen kontsadega käies teeselnud, et mul on veidi väiksemad jalad - kontsad jätavad ju sellise mulje. Isa on ikka naernud, et suuski mul vaja ei lähegi :D 

Alles eelmine aasta hakkasin mõtlema, et peaks ikka säärikud kasutusele võtma, kohe päriselt, linnavahel ja nii. Aga need mis mul tol ajal olid, olid liiga "maakad"(isegi vist olid meestekummikud), millega käisin tõesti ainult põllul. Samas lillelisi ka poleks tahtnud. Midagi ma tahtsin, aga täpselt ise ka ei teadnud mida.

Kevadel ostsin Kristellale roosad Hunterid ja hakkasin neid endale ka ihkama. Olid lihtsalt sellised mõnusad. Kuna mul on niigi suur jalg, kartsin et kummikud eksponeerivad neid veelgi suuremana ja no seda ju vaja pole :D Ilumessil avanes võimalus endalgi Huntereid proovida. Jalas olid ilusad ja head, ning tegin ostu lõpuks ära. Valisin mustad, sellised klassikalised põllumehe stiilis. 


image
Olen Hunterite kohta palju lugenud - no seda et mõttetud ja liiga koledad. No ma ei tea, minu arust kummikute mõte on vett pidada. Seda nad teevad, hetkel vähemalt. Välimuse osas saab igati vaielda, ikkagi maitse asi! Eks mul hinna pärast süda ikka tilkus verd, aga ütlen ausalt, et enam mitte!

image
Ja teate kui rahul ma nendega olen! Mul pole eluski nii mugavaid kummikuid olnud, peaaegu nagu sokkides käiks. Nad painduvad nii hästi ja nendega on hea käia. Kõige kauem on nad mul järjest jalas olnud 8-9 tundi ja jalad ei hakka isegi higistama. Jalgu nad naelakastideks samuti ei moonuta. Valisin kitsama lõikega, 42 number ja täitsa naiste omad! :D image

Ma olen nendega lausa nii rahul, et vahel lipsavad nad jalga pool kogemata. Siis kui ei peaks ja avastan siis, kui olen juba kodust ära tulnud. Eile näiteks käisin kummaritega vallas allkirju andmas. Nagu ehtne põllumees muiste. Eks siis tõmbasin istudes jalad sügavale tooli alla, et keegi ei märkaks :D No maakas mis maakas!
Ma peaks vist autos igaks-juhuks mingeid viisakamaid jalanõusid hoidma hakkama.

Millised kummikud Teil on? Kas käite nendega ka tänavatel või jäävad need pigem seenemetsas käimiseks?


Olen 28a moe ja iluhuviline. Minu blogis saate lugeda nii ilujuttu kui palju muud põnevat.

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Merje Põllumehed tänavatel