EEVA naistekas

Reede, 26. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

LET'S WORKOUT

Postitas blogisse: Hearts of Cashmere
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Nii, nüüd on kõik! Võtsin endale uue eesmärgi ja nüüd ausalt aitab sellest kahe vahel olevast elustiilist. Pühapäeval veetsime ühe mõnusa viimase ebatervisliku õhtu Markoga ja mõtlesime, et kui juba, siis juba ning käisime tõime Mäkist ka kõike jama kokku :D . Kohe-kohe peaks toitumiskava ka saabuma ja siis läheb lahti! Tegelikult juba täna ja eilegi olime tublid, aga kindla kavaga on kõike palju lihtsam kontrollida. Ma ei jõua ära oodata, millal suure hoolega kokkama saab hakata!

image

Võin ausalt öelda, et selliste hallide ja pimedate päevadega nagu praegu on, ei ole üldseee kerge ennast trenni vedada. Me eile vist mõtlesime pool tundi kas minna jõusaali või mitte. Õnneks ikka läksime ja alati on nii hea tunne, kui sa oled seal, teed trenni ja tunned, kuidas sa nüüd tõesti tahad olla tervislik ja endast veel 110% anda. Eile oli see tunne igatahes laes ja pidevalt end motiveerides ei kaogi see tunne mitte kuhugi. Täna ma tõesti ei läinud jõusaali, aga seda ainult sellepärast, et nautida valget aega kodus. Praegune rutiin on täpselt selline, et tööpäevadel oled niikuinii kogu valge aja siseruumides ja valgust ei näe ning vabadel päevadel mööduvad need tunnid jõusaalis. AGA see muidugi ei tähenda, et trenn oleks tegemata jäänud :) . Tegin täna kodus jalga-kõhulihaseid, kuid paljud harjutused andsid ka kätes kõvasti tunda. Kava kestis kokku 1h ja 15min, nii et igati arvestatav pingutus. Ja mul oli veel parem olla tänu sellele, et õues oli veel mitu tundi valge :D . Tänaseks trennijärgseks toiduks sai riis tuunikalaga + salat + banaan.

Õnneks algab homme tööpäev alles 12.45, nii et hommikune gym session ootab! :)

Let's do this!!!

image

Minu nimeks on Liis ning olen 19-aastane neiu, kes armastab blogimist ning jagab seal kõike, millest elus rõõmu tunneb. Enamasti seondub see kas moe, spordi, toidu või ilumaailmaga, kuid esineb ka postitusi lihtsalt minu igapäevasest elust. Loodan, et ka sina leiad minu blogist midagi huvitavat - head lugemist!

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Liis Paalits LET'S WORKOUT