EEVA naistekas

Esmaspäev, 06. May 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

#4.12.2014

Postitas blogisse: MiuMei
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Hei!
Ma pole tükk aega endast märku andnud. Kaks päeva on ju päris pikk aeg, eksole? :D Nüüd on mõneks ajaks lõdvem graafik, millest tuleneb ka veidi rohkem vaba aega.

 

Homme on mul vaba päev, jätan lapsed lasteaiast koju ja meisterdame kuuseehteid. Vaatame, kuidas õnnestub. Lisaks olen tükk aega mõelnud Stolle küpsetamise peale, kui päris aus olla, siis mõtlesin sellele juba eelmisel detsembril! Teate ju küll Stollet? Saksa jõulusai. Olete ehk ise teinud? Ja siis veel, nagu kiuste, ahvatles Jaanika oma pasteediga. Nüüd on mul seda ka vaja teha! Pean nüüd kuskilt maksa sebima.

Eile käisime Adrenalin Arenal. Timmo harjutas veidi kätt. Mul on nii kahju, et ma enda varustust kaasa ei võtnud! Rada oli just ära silutud ja algul oli rahvast üsna vähe. Tegin vlog-i ka, võibolla riputan selle YT üles. Mind küll videos näha pole, aga veidi juttu on küll. Enamus video koosneb muidugi Timmost ja sõidust.

Ma tahtsin veel mainida, et mul ära ütlemata toredad lugejad! No nii mõnus on siia aina tagasi ja tagasi tulla :) Kusjuures hetke seisuga on minu üllatuseks blogi lugejate seas enamuses lugejad, kes pole mu tuttavad. Ma arvasin et põhi kaader koosneb tuttavatest , kes käivad siin mulle klikke tegemas :D Armsad olete!
Aaa ja seda ka, et ma arvasin kui hakkan rohkem enda perest, igapäevaelust ja tegemistest kirjutama (mitte ainult ilu teemal), kaovad pooled lugejad ära. Aga nüüd võin õelda, et lugejaid tuleb aina juurde!

P.S. kes pole veel küsitlusele üleval paremas nurgas vastanud, võiks seda teha. Ma tean küll, et teid käib siin koos rohkem kui 89 :D

Meil on siin akna taga nii tore kuusk. Tahaks teile ka näidata. Kahjuks hetkel kuuse tulukesed ei põle, aga kui ma saan enne koju minekut pildistada, siis lisan selle siia. Hetkel on kell 16.08 ja enne "avalda" vajutamist hakkas kuuseke särama!

Siin ta on:

image
Tegelikult on see selline kolmnurkne raam, kuhu pandi kunagi kuusepoeg alla kasvama. Kui te hoolega vaatate, märkate seda ise ka. Kuuseke ei kasva täpselt ette nähtud raami sisse, vaid veidi küljele. Aga mõte on iseenesest hea - ei pea iga aasta jõulupuu pärast metsas kuuske maha saagima.

Olge siis mõnusad edasi!


Olen 28a moe ja iluhuviline. Minu blogis saate lugeda nii ilujuttu kui palju muud põnevat.

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Merje #4.12.2014