EEVA naistekas

Esmaspäev, 06. May 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Pakk Tomsonist (video)

Postitas blogisse: MiuMei
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Tere!

Nädala algul võttis minuga ühendust Kertu, Tomson-i netipoest, pakkudes, et võiksin sealt lastele midagi põnevat välja valida. Olin peaaegu käsi plaksutades nõus! Mäletan varasemast ajast sealseid toredaid pliiatseid, nt puhutavad vildikad, kolme tinaga vildikad, pintsliotsikuga pliiatsid jne..

 

Kui ma ise veel laps olin, olid puhutavad vildikad täitsa olemas. Aga sel ajal olid need minu jaoks nagu UFO-d - kuulunud olin, aga näinud mitte. Ja mõtle kui tore, nüüd saaksin koos lastega neid proovida!

Tomsonist ostmine käis nii nagu netipoest ikka - valid kauba välja ja lisad ostukorvi. Väga suur pluss oli see, et ostu kinnitades ei pea täitma tohutul hulgal lahtreid ega pea ka end registreerima. Ainult hädavajalik. Saatsin tellimuse ära ja siis lausa hakkasin kahtlema, et ei tea kas telefoni numbri ikka ka panin, kõik käis kuidagi nii kähku :D Mind nii häirivad sellised ebaolulised küsimused, nt kui Selveris tahan mõnest loosimisest osa võtta, on lisaks nimele ja telefoni numbrile, mis on muidugi olulised, vaja ka vanust, aadressi ja seksuaalset orientatsiooni.

image
Kõigepealt asusin The Orb Factory kleepemosaiikidega tutvuma. Nende hulgast oli mul üsna raske valikut teha, sest noh, kõik olid sellised, mis lastele oleks kindla peale meeldinud: ehted, erinevad laekad, ehtekarbid, peeglid. Ja mis kõige tähtsam - kõik saab ise kleepsudega ära kaunistada! Millisele lapsele ei meeldi siis kleepsud? Isegi mulle meeldivad! (Videos näete, et ma ise olen vahepeal kõige rohkem elevil :D).

Kleepemosaiikide hulgast valisin lõpuks välja tiaarad. Ikka kaks tükki, et igal oleks oma. Poistele oli seal ka sobilike komplekte, eriti jäi mulle silma kuldne kuninga kroon.

image
Järgmiseks tuulasin pliiatsite osakonna läbi. Seal veetsin ka üsna pika aja, no ei suutnud otsustada. Seal olid kõik selliseid, mida poes pole näinudki. Oma lastele (mis seal salata, natuke ikka endale ka), valisin välja Blendy Pens pliiatsid ja Sprayza puhutavad vildikad.

image
Tellimuse edastasin Tomsonile 2. detsembri õhtul. Pakk jõudis automaati juba 4.dets. Täna tõi Timmo siis paki mulle koju. Lastele ma muidugi ei kõssanudki, las üllatuvad! Ma tean et neile kunsti- või meisterdamistarbeid valides juba mööda ei pane. Nad armastavad tohutult igasuguste erinevate kunstiliikidega tegelemist! Ja see on muidugi igati hea!

Kõigepealt katsetasime puhutavad vildikad ära. Mul hakkas lõpuks suurest puhumisest pea ringi käima ja korjasin igaksjuhuks ka lastelt need ära. Homme võtame tiaarade meisterdamise käsile. Lapsed muidugi oleks kõike kohe tahtnud teha, aga uneaeg tuli peale. Lähipäevadel näete kindlasti veel lisapilte.

image
Mõni detail on eriti mahlakalt puhutud :D

image
Ja nüüd siis video (mutrivõtma alt saate soovikorral parema kvaliteedi valida):



Tegelikult video peaks pikem olema, aga Timmo ajas teises toas telefoniga tööjutte ja pärast oli kuulda et ta räägib minust lausa üle :D Samas, salvestamise ajal ma ei pannud tähelegi et ta pläkutab nii palju :D Ma lõikasin selle pärast päris palju videost välja, aga põhiline jäi siiski sisse.

Ühtlasi on see esimene video minust. Ma ei tea kuidas teistel on, aga mul alati tekib nt blogijate hääle kõla suhtes ettekujutus...rohkem vist piltide põhjal. Ja siis kui mõni blogija esmakordselt video avaldab, mõtlen, et üldse pole selline hääl nagu ma arvasin :D Naljakas eks?

Video töötluses, kui seda saab üldse minu puhul nii nimetada, olen ma väga äpu! Ei oska kiirendust kasutada, ei teist häält, nt muusikat peale panna. Ei oska isegi sujuvalt lõigata, kõik käib robustselt. Aga no küll ma õpin, ma ju nõnna noor alles :D
Lisaks jagage näpunäiteid, kuidas või mis võiks parem olla, millele peaks tähelepanu pöörama. Ikkagi mu esimene video ju.

Lõpuks suur-suur aitähh Tomson meeskonnale!
Kristella jõudis enne magama minekut ikka mitu korda rääkida, kuidas ta ei suuda uskuda, et keegi neile nii toreda paki on saatnud.


Olen 28a moe ja iluhuviline. Minu blogis saate lugeda nii ilujuttu kui palju muud põnevat.

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Merje Pakk Tomsonist (video)