EEVA naistekas

Laupäev, 27. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Something new in my shoe collection!

Postitas blogisse: Do-Dolce
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Just wanted to show you quickly my two pair of new shoes, I´m so happy with my purchases! White cut-out boots are ordered from www.justfor5pounds.com page and I love them, such a great quality! Usually I don´t like white boots and cut-out style is also not my favorite but together those styles looks together and a touch of gold makes them all perfect! Although now we havesnowy, so I have to wait spring to wear them.


Black wedges are from Italian market. Last year I bought similar ones also from Italy (you can see them here) and they were literally my comfiest shoes ever. But I really wanted to get some new ones and luckily I found them!

image

What do you think about my new shoes? Yay or nay?

Tahtsin lihtsalt kiirelt näidata enda uusi kaunitare, millega olen super rahul!
Valged cut-out saapad tellisin www.justfor5pounds.com lehelt ning olen nende kvaliteediga väga rahul! Tavaliselt ei meeldi mulle ei valged ega ka cut-out stiilis jalatsid, kuid kokkupanduna üllatas tulemus mind tõeliselt. Lisaks veel kuldsed detailid ja ongi uued lemmikud olemas! Kahjuks pean aga nende kandmisega kevadeni ootama, sest see ilm neile küll hästi ei mõju.
Mustad wedged tõin endaga kaasa Itaalia marketilt. Eelmisel aastal ostsin sealt endale sarnased jalatsid (näed neid siit), kuid need hakkavad väsima ja tahtsin uusi, kuna need on mu kõigi aegade mugavaimad papud.

Mis arvate mu uutest talla-taksodest? Jee või böö? :)

image image
Facebook | Twitter | Instagram| Bloglovin | Weheartit 

Do-Dolce näol on tegemist on ühe Eestimaa neiu blogiga, kes on elanud nii Londonis kui ka Itaalias ning hetkel resideerub kodumaal. Blogi kajastab kõike, mis inspireeriv tundub - uued ostud, argipäev, outfit, toit, review, reisimised, retseptid ja ilusad pildid.

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Eneli Something new in my shoe collection!