EEVA naistekas

Laupäev, 04. May 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

DIY inspiratsioon jõuludeks

Postitas blogisse: MiuMei
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Hei!

Eile tuulasin netis mõttega häid ideid jõulukaunistuste osas leida. Leidsin palju põnevaid asju. Näitan teile mõnd, mille plaanin õige pea lastega käsile võtta.

 

See käbidest küünlajalg on päris tore. Mõtlesin ise spreivärviga üle värvida.  Värvi suhtes ma muidugi pole veel otsustanud. Muidugi sellise küünlajalaga peab hoolega jälgima, et jõuluks maja maha ei põletaks!

image Selliseid okstest kaunistusi oleks ka tore teha. Ilmselt ma traadiga ei hakkagi neid kinnitama vaid võtan liimipüstoli appi - saab kiiremini. Pärast spreitaks kõik ehted veel üle ka. Kuuse otsa oleks ju täitsa head!
image
 Ja vot need käbid! Ma teeks kõik käbid hõbedaseks ja paneks külge punase lipsu.

image
Lähme siis lastega kohe varsti käbisid otsima.

Kas teie plaanite jõuluks midagi ise ka meisterdada või olete seda juba teinud?


Varsti peaks esimese piparkoogi taigna ka valmis tegema, et see siis enne küpsetamist umbes nädala jagu seista ja "tõmmata" ka saaks. Mul on jube hea taigna retsept. Olen selle järgi vist juba 5a piparkooke teinud! Polegi enam mõne uue taignaga katsetanud, tavaliselt on kõik sellele alla jäänud. Kui tegema hakkan, siis jagan siin ka :)

Ahhjaa, need päkapikud ka! 
Lastel on nädal aega juba sussid crocsid aknal. Lasteaias pidid juba mõnel lapsel ammu päkapikud käima. Lapsed siis kurvalt käisid vaatamas, et meil polegi käinud. Et kas nad on pahad lapsed olnud? No vara ju! Ega päkapikud koos lumega tule!
Meil tulevad esimesed päkapikud esimese advendi hommikul.
Kunas teie peres päkapikud käima hakkavad või juba käivad?

Lisaks jagage ideid sussi pandava osas. Katsume sel aastal veidi tervislikumalt läbi ajada :)

P.S. Paremal üleval on jälle üks küsitlus valmis tehtud. Vastake kindlasti! Seekord tahan teada, kas mu blogi loevad rohkem inimesed, kes mind tunnevad või kontvõõrad :) Olen kõigile vastajatele tänulik!


Olen 28a moe ja iluhuviline. Minu blogis saate lugeda nii ilujuttu kui palju muud põnevat.

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Merje DIY inspiratsioon jõuludeks