EEVA naistekas

Reede, 03. May 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Jõulukinkide valimine

Postitas blogisse: MiuMei
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Ma kuulun inimeste hulka, kes igal jõulul mõtlevad, et järgmine aasta hakkan juba kevadel kinke vaatama. No et ei tekiks olukorda, kus peab enam-vähem ettejuhtuva asja ära võtma. Lõpuks olen ikka see, kes viimasel minutil asjale mõtlema hakkab ja paar päeva enne jõule poes ilma aruta ringi tuiskab.

 

Sellel aastal olen kinkidele küll varem mõtlema hakanud, aga ostnud pole veel midagi. Ega me paljudele kinke teegi, oma lastele ja minu 6a vennale. Kunagi oli ikka nii, et terve minu suur pere sai kokku ja kõigil olid kõigile kingid tehtud. Täiesti hullumeelne minu jaoks. Mulle meeldib asja rahulikumalt võtta, mitte selline meeletu sagimine. Püsime jõuluõhtul kodus, küpsetame piparkooke, vaatame jõulusaateid ja oleme niisama mõnusad.

Kinkide valimisega on nii ja naa. Timmole on mul mitu head varianti välja mõeldud, temal on 25.dets ka sünnipäev. Lastega on asi teine, nende soovid muutuvad peaaegu iga päev. Õnneks sellel aastal nende soovinimekirjas pole nutitelefoni ega ka tahvelarvutit. Vist veel vara hõisata, jõuludeni ju aega :D
Eelmine aasta jäi erinevatest foorumitest silma, et kolmesele on täitsa ok tahvelarvuti kinkida. Mina olen vist liialt vanamoodne. Mulle ei meeldi, kui lapsed selliseid vidinaid kasutavad.
Tõesti sündinud lugu: lasteaiaõpetaja kutsub lapsi aknale varblast vaatama ja üks 3a hakkab sõrmedega vastu akent libistama ehk suumima. Nutiseadme ajastu!

Meie plikadele meeldib joonistada, meisterdada, raamatuid vaadata, puzlesid kokku panna. Need on siis sellised asjad, millega nad iga päev tegelevad. Üldiselt ülejäänud mänguasjad ja nukud seisavad niisama. Vahel ikka mängitakse nendega ka, aga rohkem nad siiski seisavad nukralt mänguasjakastis või toanurgas. Tegelaskujudest on neil hetkel lemmikud Frozen ja My Little Pony - nagu vist kõikidel väikestel tüdrukutel :D

Olen siis vaadanud, mõelnud ja valinud. Mõtte liigub ikka raamatute, puzlede ja lauamängude poole. Muidugi mingi ägedad kunstitarbed oleksid ka head, võibolla templite komplekt, mõned huvitavad pliiatsid, shabloonid jne...
Laste pärane küpsetamiskomplekt? Neil on ka kokkamise vastu viimasel ajal huvi tekkinud.

Jagan teiega kahte põnevat ideed. 
Kõige toredam on Kinetic Sand - liiva ja plastiliini vahepealne materjal. Lasteaias Kristella rühmas on selline olemas ja olen ise ka sellega mängida saanud. Väga äge asi on!
Liiv kleepub vaid omavahel. Käed, abivahendid ja isegi põrand jääb puhtaks. Teate ju küll kui tüütu on plastiliini põrandalt lahti kraapida.

image
Vaata ka videot:

Plastliiva saab tellida nt siit. Juurde saab osta ka liivavorme ja liivakasti.

Teine päris tore asi on kaleidoskoop. Sellega saab luua miljoneid erinevaid sädelevaid mustreid ja efekte. Ja veel toredam, et selle saab ise koos lapsega valmis meisterdada. Kaleidoskoobi komplekti leiad siit.

image
Kuidas teile meeldib jõule veeta?
Soovitage teiegi toredaid asju. Mänguasjamaailm muutub ju nii kiirelt, et kõigega ei jõuagi kursis olla :) 



Olen 28a moe ja iluhuviline. Minu blogis saate lugeda nii ilujuttu kui palju muud põnevat.

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Merje Jõulukinkide valimine