EEVA naistekas

Teisipäev, 30. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Fall outfit ideas!

Postitas blogisse: Ms.Kiku
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Täna panin kokku pisikese postituse mõnest outfiti  ideest, mis võiks ka Teile huvi pakkuda.

 

image

 See komplekt sobib minu arvates väga hästi kooli/ülikooli. Musta ja punase kombo on väga naiselik, kuid selles komplektis ei mõju see väljakutsuvalt, vaid pigem üsna tagasihoidlikult. Pruunid kotid on minu lemmikud ning see sobib siia imehästi! Ma ei tea kuidas Teiega lood on aga minu arvates annavad prillid ka väga palju juurde. Ma ise prille ei kanna, sest minu arvates need ei sobi mulle. Silmanägemine on mul muidu korras aga särtsu lisamiseks kannaks mõnikord täiesti tavalisi prille küll.

image

 See komplekt tekitab kindlasti vastakaid arvamusi, sest ma arvan, et paljudele see eriti ei meeldi. Mulle on see meelejärgi, sest siin on musta-beeži-pruuni kombo. Samuti tundub see kampsik väga pehme ja mugav olevat. Sel sügisel olen end avastanud tihti taolisi mokassiine uurimas. Endale sobivaid pole kahjuks veel leinud, kuid ma arvan, et ma jätkan oma otsinguid ka edaspidi. 

image

 See komplekt sobib hästi neile, kellele meeldib mugavus ning nooruslik stiil. Kampsiku võib välja valida Sinu lemmiku multikategelasega, jalga tõmmata veidi lohvakamad, kulunud teksad ning jalga pehmed saapad ja oledki valmis lippama poodi/jalutama/kooli.. kuhu iganes! Sellised rõngassallid on samuti mu ühed lemmikud. Ma ei tea, kas panite tähele aga kõikide eelolevate komplektide kotid tunduvad üsna sarnased olevat. :)


image  

Nii.. see komplekt on midagi veidi teistsugust. Mulle täitsa meeldib see naiseliku ja meheliku kombo aga ma pole kindel, kas ma julgeks ise midagi sellist kanda. Sellised lohvakamad särgid näevad minu arvates seljas väga lahedad välja.
image  

Lisame siia ka midagi naselikku. Läbipaistvat musta särki saab kanda ka sügisel visates peale mõni kudum. Piilusin just hiljuti taolist ka Sheinside lehelt. Kontsad on minu jaoks muidugi liialt kõrged, et neid igapäevaselt kanda aga mina kombineeriks siia taolised jalanõud nagu nt outfitis nr 1.
image

Viimane komplekt on ka üsna minulik. Teksad, lohvakam t-särk ning mõni pehme kampsik peale. Samuti sobivad need väikese kontsaga poolsaapad siia väga hästi. Ning muidugi minu lemmik rõngassall.

Teie ette toodud outfitid said tegelikult üsna sarnased aga mind millegipärast tõmbabki just taoliste komplektide poole. Mulle meeldib kanda pükse ning pehmeid ja suuri kampsikuid, seega enamus komplekte ongi just taoliselt üles ehitatud. Milline nendest outfitidest on Teie lemmik? :)

Olen Kristina blogist Ms.Kiku. Kirjutan kõigest, mis mulle huvi pakub ja on minu lugejate tähelepanu väärt. Loodan, et meeldib:)

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid kristina Fall outfit ideas!