EEVA naistekas

Kolmapäev, 01. May 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Review//Placent Activ juustele

Postitas blogisse: Ms.Kiku
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Alustame šampoonist. See lubab kaitsa juukseid väliskeskkonna mõjutuste eest ning peatada juuste väljalangemist. Lubadused seoses juuste pehmemaks muutumisega jne. on minu arvates üle pingutatud, sest šampooni hoiame me peas küllalt lühikest aega ning selle otstarve on siiski peanaha puhastamine mustusest ja rasust. See on ainuke šampoon, millega olen saavutanud lausa "krudiseva puhtuse".  Seetõttu on see šampoon minu arvates küllalt kuivatav ning nõuab kindlasti ka palsami kasutamist. Lõhn on küllalt spetsiifiline ning kindlasti ei meeldi see paljudele, kuid see on õnneks vaevutajutav seega ei tohiks häirida. Miinuseks võib välja tuua, et see sisaldab sulfaate, seega kõik, kes üritavad neid vältida peavad kahjuks pettuma. Šampooni on pakendis 250ml ning hinnaks ligikaudu 8-10 eurot.

 

Palsami lubadused on umbes samad, kuid nüüd võib sisse tuua ka selle, et lubab stimuleerida juuste kasvu, muuta juuksed pehmeks ning läikivaks. Palsam tuleb peale kanda märgadele juustele ning hoida peas ligikaudu 3-5 minutit ning seejärel loputada veega. Palsam muudab juuksed tõepoolest pehmemaks ning pärast palsami kasutamist on juukseid kergem lahti kammida. Veidi häiriv on minu jaoks selle konsistents. Palsam on väga vedel ning tasub olla ettevaatlik, sest mina kallasin esimene kord ikka palju rohkem välja, kui mul vaja oleks olnud. Palsamit on pakendis samuti 250ml ning nende hind peaks ligikaudu sama olema ehk siis 8-10 eurot.

image
Viimaseks ning minu arvates kõige põnevamaks on platsenta juuksevedelik. Toodet soovitatakse õhukeste ja rabedate juuste omanikele. Toode lubab stimuleerida juuste kasvu ning tugevdada juukseid ja peatada nende väljalangemist. Ampulli sisu(6ml) tuleb kanda peanahale masseerides. Soovitatav on kasutada neid iga kahe päeva tagant ning tulemuse säilitamiseks edaspidi üks või kaks korda nädalas. Kuna minul (võimalik, et ka paljudel teist) on sügise alguses hakanud veidi rohkem juukseid välja langema siis lootsin, et need ampullid võivad mulle abiks olla. Mina ei täheldanud, et juuste väljalangemine väheneks.Pigem muutis see juuksevedelik mu juuksed palju pehmemaks ning läikivamaks. Veidi soodustab see minu arvates ka juuksekasvu, sest esimesel kasutamisel ning ka praegusel lisanud mulle veidi "beebijuukseid". Häirivaks osutus minu jaoks ampullide avamine, sest neil tuleb avamiseks ära murda otsik. Seda tuleks teha väga ettevaatlikult, et ennast mitte vigastada, sest ampullile võib jääda mõni teravam ots. Ampulle on pakis 12 tükki ning hinnaks peaks neil olema ligikaudu 10 eurot.

Placent Activ tooteid saab osta näiteks apteekidest, Siisonist ning Aravoni kodulehelt.

Kas keegi Teist on Placent Activ tooteid proovinud? Kuidas rahule jäite?

Ps! Praegu katsetan ka nende ripsmekasvu soodustava seerumiga. Loodan,et peagi saan oma arvamust ka teie jagada niiet STAY TUNED!

Olen Kristina blogist Ms.Kiku. Kirjutan kõigest, mis mulle huvi pakub ja on minu lugejate tähelepanu väärt. Loodan, et meeldib:)

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid kristina Review//Placent Activ juustele