EEVA naistekas

Kolmapäev, 01. May 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Oktoobri lemmikud ja mitte lemmik

Postitas blogisse: MiuMei
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Kuna oktoober saab kohe-kohe läbi, toon teie ette mõned ilulemmikud, mis sellel kuul mulle eriliselt meeldima hakkasid.

image
Clinique dramatically different näokreem. Dermatoloogiliselt testitud. 100% lõhnavaba.
Minu ülitundlik nina võtab sellest kreemist tegelikult õhkõrna lõhna üles küll. Ja kõige naljakam on, et mulle meenutab see õrn lõhn lambakasuka lõhna, te ju teate milline see on? Õnneks lõhn on tõesti õrn ja seda on tunda ainult seni, kui kreemi näole määrida. Seega see mind ei häiri. Kreemi doseerimine on tänu pumbale väga mugav ja pakend on suur, 12ml. Jätkub ilmselt üsna pikaks ajaks. Hetkeks olen kreemi kasutanud umbes poolteist kuud ja näete isegi, kui palju veel alles on.
Kreem niisutab väga hästi ja nahk jääb mõnusalt pehme.

image
Järgmine lemmik on Dove Summer Glow isepruunistav kreem, mida teavad ilmselt kõik. Selle kreemi kohta liigub väga palju kiitvaid sõnu ja seda mitte niisama. Lõpuks ostsin selle endalegi ja ma pole pidanud pettuma.
Kreem ei jäta laike ega rante. Kreemil pole isepruunistajale omast lõhna - see on väga suur pluss! Imendub hästi ja koostis on kerge.
Dove isepruunistuvat kreemi on ka heledamas variandis saada.

image
Huulte lemmik on Vichy palsam, mis on huultel kuidagi eriliselt pehme ja mõnus. Kork püsib kindlalt peal. Pole vaja käekotis korgita ringi rändava pulga pärast muretseda. image
Dekoratiivkosmeetika lemmik on Sleek lauvärvipalett, millest kirjutasin pikemalt siin. Palju ilusaid neutraalseid ja sametisi värve. image
Juuste lemmik on Sleep-In Rollers juukseharja laadne asi. Tellisin selle Feelunique`st. Kasutan juuste tupeerimiseks ja silumiseks. Väga hea on sellega juukseid siluda just siis, kui need on kinni pandud. Teate küll kui juuksed on nt hobusesabas ja kõrvade ja oimukohtadelt hakkavad "beebijuuksed" turriatama. See hari kõrvaldab probleemi kenasti. Tupeerimisega saab ka väga edukalt hakkama. See muidugi on ainuke seda sorti hari, mida kasutanud olen.

image
Ja seekorde ämbrisse astumine oli L`oreal Skin Perfection näopesugeel. Lubab eemaldada meigi, on seebivaba ja ei pidavat kuivatama nahka. Näopesu vahendist ootan ma kahte asja: esiteks - ei tohi kuivatada nahka ja teiseks - peaks eemaldama meigi. Ma lihtsalt ei viitsi esialgu meiki eemalda ja pärast eraldi nägu üle pesta. Ma tahan, et üks toode saaks mõlema asjaga hakkama. Polegi ju väga palju tahetud? Aga antud L´oreali toode jätab mu naha peale pesemist kuivaks. Lisaks ta ei eemalda meiki nii hästi, kui mina sooviks. Arvatavasti panen selle geeli suve ootama, siis on nahk rasusem ja ehk sobib paremini.

image

Kas olete nendest toodetest midagi proovinud?

❤ ❤ ❤ ❤ ❤ 


                                                                                   Merje


Olen 28a moe ja iluhuviline. Minu blogis saate lugeda nii ilujuttu kui palju muud põnevat.

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Merje Oktoobri lemmikud ja mitte lemmik