EEVA naistekas

Laupäev, 27. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

It Is Arrived – BeautyBlender

Postitas blogisse: Today's Favorites
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Jah, jõudis ka minuni see palju kiidetud imešvamm BeautyBlender. Ikka läbi profi soovituse ja koos kasutamisõpetusega.

BeautyBlender on vahva roosat värvi tilga(muna?)kujuline meigišvamm, millega saab jumestuskreemi peale kanda ning hajutada. Enne kasutamist tuleb BeautyBlender vee all märjaks teha, seejärel liigne vesi välja pigistada ning kindluse mõttes veel froteerätikus kuivemaks pigistada. Kui algselt on BeautyBlender väiksemat mõõtu, siis peale vee all käimist suureneb selle maht ca 30%.

 

BeautyBlender

***

BeautyBlender – yes, it reached me too now. It was suggested by professional who said that it helps to blend the foundation better and more equally than pencils which can leave stripes on the skin…
It’s quite interesting creation – before using it you have to make it wet and squeeze extra water out of it, so it will be lightly moisturized and approx 30% bigger as it has been. Usage of BeautyBlender is easy – sharper side is for hard-to-reach points on the face like eyes area and area around nose and mouth (tap it, don’t rub the foundation over the face.) and wider part is for larger areas and for removing unnecessary amount of foundation as well.

BeautyBlender

BeautyBlenderi kasutamine on lihtne – peenema ots on mõeldud raskesti ligi pääsetavate alade katmiseks (silmade-nina-suu ümbrus) ning laiem ots suuremate alade katmiseks, aga ka liigselt jumestuskreemi saanud alade ühtlustamiseks.BeautyBlenderit peaks põhjalikult puhastama-pesema minimaalselt 1x nädalas ning see maksab ~19,00€.

Ma ei julge öelda, et see asjake on eluks hädavajalik, sest olen sama töö siiani väga edukalt pintslitega ära teinud. Jah, asjatundjad ütlevad, et BeautyBlenderiga saab ühtlasema tulemuse ja et pintslid jätavad ka korraliku hajutamise korral siiski kreemitriipe, kuid ma ei näe asja nii kriitilises valguses. Saab edukalt hakkama ka ilma BeautyBlenderita ning eks ta rohkem selline marketingi-haip ole.

***

I cannot say that this is the magic product you definitely should own because I have done the same job successfully with pencils. But if you like to try out new things, then go for it. But it’s definitely not a must-have product, I see it rather as well promoted thing.

BeautyBlender

BeautyBlender

 

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Todaysfavorites It Is Arrived – BeautyBlender